Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας.
εχω ενα mini pc elitedesk 800 g3 65w hp.επειδη δεν ειχε καρτα γραφικων εβαλα μια εξωτερικη με τροφοδοτικο κ eGPU DOC απο aliexpress..εχω συνδεσει σωστα πιστευω τα εξαρτηματα αφου δεν εχω κανενα προβλημα με τη λειτουργια της καρτας η του pc ..... οταν σβηνω τον υπολογιστη σταματανε ολα εκτος του τροφοδοτικου που τροφοδοτει τον egpu doc,
καμια ιδεα?
ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, antwnhszr said:

παιδια γεια σας.
εχω ενα mini pc elitedesk 800 g3 65w hp.επειδη δεν ειχε καρτα γραφικων εβαλα μια εξωτερικη με τροφοδοτικο κ eGPU DOC απο aliexpress..εχω συνδεσει σωστα πιστευω τα εξαρτηματα αφου δεν εχω κανενα προβλημα με τη λειτουργια της καρτας η του pc ..... οταν σβηνω τον υπολογιστη σταματανε ολα εκτος του τροφοδοτικου που τροφοδοτει τον egpu doc,
καμια ιδεα?
ευχαριστω

Πως παίρνει μπροστά το psu και κατεπεκταση και η eGPU?

Εάν θες γράψε λίγο πιο αναλυτικά ποιο κουτί έχεις, τι συνδεσμολογία έχεις και ποια κάρτα έχεις.

Spoiler

Περισσότερο απορεία το χω...

Γενικά οποτε ανοίγει topic για eGPU συνήθως καταλήγει στο ότι προφανώς γίνετε, αλλά λόγο κόστους και μειωμένων επιδόσεων -λογο διαυλου- δεν αξίζει

Γενικά πάντως με ένα οποιοδήποτε κουμπάκι υπολογιστή(ακόμα και με ένα κομμάτι καλώδιο γινετε, απλά δεν είναι βολικό για καθημερινή χρήση), θα μπορούσες να κάνεις δουλειά "κουμπωνοντας" τις επαφές του σε συγκεκριμένες θέσεις στο 24pin καλώδιο του psu(αυτό που κανονικα κουμπώνει στην μητρικη) και να σβήνει το τροφοδοτικό.

Ψαξε στον γουγλη σε ποια πιν πρέπει να το βάλεις γιατί πάει καιρός που έκανα κάτι παρόμοιο.

Επεξ/σία από @topos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...