Orfanouxrusoula Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Γειά σας...μήπως ξέρει κάποιος αν μια καινούργια tesla vidaa M325bus πιάνει δορυφορικά κανάλια η χρειάζεται αποκωδικοποιητης;τι πρέπει να αναγράφεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της ώστε να καταλάβω αν πιάνει και δορυφορικά μια τηλεοραση;επίσης έχω μια android TV 1χρονο τώρα και κάθε τόσο κάνει ανακτηση δεδομενων η οποία κρατάει και ολόκληρη μέρα.. οπότε κάνω reset .κ.λ.π είναι φυσιολογικό η την πεταω;ευχαριστω...
Petros Electron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, Orfanouxrusoula είπε Γειά σας...μήπως ξέρει κάποιος αν μια καινούργια tesla vidaa M325bus πιάνει δορυφορικά κανάλια η χρειάζεται αποκωδικοποιητης;τι πρέπει να αναγράφεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της ώστε να καταλάβω αν πιάνει και δορυφορικά μια τηλεοραση;επίσης έχω μια android TV 1χρονο τώρα και κάθε τόσο κάνει ανακτηση δεδομενων η οποία κρατάει και ολόκληρη μέρα.. οπότε κάνω reset .κ.λ.π είναι φυσιολογικό η την πεταω;ευχαριστω... Καλημέρα. Πρεπει να γραφει DVB-S και ακομα καλυτερα DVB-S2. Υποψη οτι μετα χρειάζεται και δορυφορική κεραια (πιατο) Απο οτι ειδα η συγκεκριμενη εχει δέκτη(ες) DVB-T/T2/C/S/S2 Οποτε ολα καλα
smpt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Όταν κάνεις σάρωση θα επιλέγεις μόνο το επίγειο tuner και όχι και το δορυφορικό. αν προσπαθεί να κάνει scanning τα δορυφορικά ειδικά χωρίς κεραία θα αργεί υπερβολικά
Orfanouxrusoula Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα κι ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.. ξέρετε ποιο είναι το θεμα; όταν κάνω ξανά εξαρχής reset τα βρίσκει τα κανάλια γρήγορα.. (ούτως ή άλλως δεν ξέρω αν έχει και δυνατότητα δορυφορικης και δε μ ενδιαφερει)όταν τύχει και την ανοίξω και γράφει από μόνη της ανακτηση δεδομενων τότε είναι που μπορεί να χρειαστεί και μια μερα(σημειωτέον δεν αναφέρομαι στην tesla αλλά σε μια hitachi) το θεωρείτε φυσιολογικό αυτο;να συμβαίνει κάθε τοσο; το λειτουργικό της ειναι android..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα