dim_plo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 58 minutes ago, glenngould said: Μήπως υπάρχει ήδη κάτι τέτοιο; https://playnite.link/ 1 1
glenngould Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Α ωραίο δεν το ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο που ενοποιεί τις game βιβλιοθήκες ευχαριστώ
stud1118 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Βρε παιδιά μια βοήθεια για μας τους άσχετους. Έστω ότι μπαίνω στο fanatical και κάπου πληρώνω 1€ και μου στέλνει ένα κλειδί. Πως αυτό θα το περάσω αυτό στο steam ; Μήπως είναι κάτι σαν κουπόνι ;
duffyduck Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, stud1118 said: Βρε παιδιά μια βοήθεια για μας τους άσχετους. Έστω ότι μπαίνω στο fanatical και κάπου πληρώνω 1€ και μου στέλνει ένα κλειδί. Πως αυτό θα το περάσω αυτό στο steam ; Μήπως είναι κάτι σαν κουπόνι ; Κατω αριστερά στον steam client έχει το Add a game. Απο εκει επιλέγεις Activate a Product on Steam και βάζεις το κλειδι που σου δίνει o Fanatical. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από duffyduck
dtrzG Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Στις 2/12/2024 στις 7:53 ΜΜ, glenngould είπε Αξέχαστες αναμνήσεις. Θα ήταν ωραίο να υπήρχε μια υπηρεσία που να έκανε aggregate όλα τα παιχνίδια από διαφορετικές πλατφόρμες (steam, gog, epicgames κλπ.) και να σου τα έδειξε σε ένα σημείο όλα μαζί. Μήπως υπάρχει ήδη κάτι τέτοιο; Μερικοί είμαστε ψυχαναγκαστικοί και αγοράζουμε τα ίδια παιχνίδια (που ήδη έχουμε αγοράσει σε άλλη πλατφόρμα), απλά για να τα έχουμε όλα σε ένα σημείο, που δεν είναι πολύ λογική επιλογή. Για το συγκεκριμένο σενάριο, σε Windows Σάιτ Τελευταίο ριλίς, ετοιμάζεται έκδοση 11. Από τα λίγα που ξέρω, κανένα δεν υποστηρίζει ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες. Οπότε εδώ ξεκινάει και η σύγκριση για το(ν) καθένα. Το παραπάνω βλέπω οτι έχει βιβλιοθήκες για τα πάντα(;) Έρχονται ως plugins. Δεν το έχω δοκιμάσει, έψαχνα παλιά επί του θέματος για κάτι άλλο. (πώς θα αποφύγω τον καρκίνο του epic launcher και πώς θα έχω GOG στΑ λίνουξ) Απάντηση Αν και παιδί του Gabe, είμαι φαν του GOG πλέον και προσπαθώ να κάνω τη μετάβαση αγοράζοντας όποιο γκέιμ του στιμ υπάρχει με μηδενικό DRM. (πιάνει πραγματικά τόπο η αγορά 2η φορά για προφανείς λόγους). Κι εδώ είναι που γίνεται ακόμη καλύτερο: Θα προστεθεί cross platform chat στο κοντινό μέλλον. Λείπουν μερικά; Σίγουρα. Για πισί γκέιμερς όμως νομίζω η παραπάνω λίστα καλύπτει τεράστιο αριθμό χρηστών. Έχεις γκέιμς και στο κοτέτσι της γιαγιάς στο χωριό; Πας για το Playnite που με μια ματιά, έχει βιβλιοθήκη να εισάγεις τα παιχνίδια κι απ τον τάφο του Μέγαλέξανδρου! PS: θα μπορούσες ήδη να έχεις αποφύγει διπλές αγορές με τον παραπάνω τρόπο. Και φυσικά, ρουφάς μια γουλιά φραπέ (καλή ώρα) κι έχεις όχι μόνο όλα τα γκέιμς σου σε μια λίστα, αλλά δεν θα παίζεις και κουτσό από τον ένα launcher στον άλλον για να παίξεις κάτι άλλο. Υστερεί σε κάποια σημεία αλλά φαντάσου οτι ακόμα και σήμερα συνεχίζει να είναι σε beta και οφίσιαλι μόνο σε windows. Άμα καταφέρουν να βάλουν και τη Σόνυ στο μενού.. (μιας και πολλοί πάνε από την γκέιμινγκ καρέκλα πιασμένοι και μουδιασμένοι (γιατί άραγε..) στον καναπέ και το ΠΣ4/5 να σιάξουν!
glenngould Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά υπάρχει αυτό το ανεξάρτητο software το playnite που κάνει aggregate όλα τα υπόλοιπα game sites. Όμως και το ίδιο το gog έχει μέσα του δυνατότητα να κάνεις integrate παιχνίδια από steam, epic Κλπ. ??
Bourdoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, dtrzG είπε Για το συγκεκριμένο σενάριο, σε Windows Σάιτ Τελευταίο ριλίς, ετοιμάζεται έκδοση 11. Από τα λίγα που ξέρω, κανένα δεν υποστηρίζει ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες. Οπότε εδώ ξεκινάει και η σύγκριση για το(ν) καθένα. Το παραπάνω βλέπω οτι έχει βιβλιοθήκες για τα πάντα(;) Έρχονται ως plugins. Δεν το έχω δοκιμάσει, έψαχνα παλιά επί του θέματος για κάτι άλλο. (πώς θα αποφύγω τον καρκίνο του epic launcher και πώς θα έχω GOG στΑ λίνουξ) Απάντηση Αν και παιδί του Gabe, είμαι φαν του GOG πλέον και προσπαθώ να κάνω τη μετάβαση αγοράζοντας όποιο γκέιμ του στιμ υπάρχει με μηδενικό DRM. (πιάνει πραγματικά τόπο η αγορά 2η φορά για προφανείς λόγους). Κι εδώ είναι που γίνεται ακόμη καλύτερο: Θα προστεθεί cross platform chat στο κοντινό μέλλον. Λείπουν μερικά; Σίγουρα. Για πισί γκέιμερς όμως νομίζω η παραπάνω λίστα καλύπτει τεράστιο αριθμό χρηστών. Έχεις γκέιμς και στο κοτέτσι της γιαγιάς στο χωριό; Πας για το Playnite που με μια ματιά, έχει βιβλιοθήκη να εισάγεις τα παιχνίδια κι απ τον τάφο του Μέγαλέξανδρου! PS: θα μπορούσες ήδη να έχεις αποφύγει διπλές αγορές με τον παραπάνω τρόπο. Και φυσικά, ρουφάς μια γουλιά φραπέ (καλή ώρα) κι έχεις όχι μόνο όλα τα γκέιμς σου σε μια λίστα, αλλά δεν θα παίζεις και κουτσό από τον ένα launcher στον άλλον για να παίξεις κάτι άλλο. Υστερεί σε κάποια σημεία αλλά φαντάσου οτι ακόμα και σήμερα συνεχίζει να είναι σε beta και οφίσιαλι μόνο σε windows. Άμα καταφέρουν να βάλουν και τη Σόνυ στο μενού.. (μιας και πολλοί πάνε από την γκέιμινγκ καρέκλα πιασμένοι και μουδιασμένοι (γιατί άραγε..) στον καναπέ και το ΠΣ4/5 να σιάξουν! Spoiler Γιατί όχι το Lutris σε Linux;
dtrzG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, glenngould είπε Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά υπάρχει αυτό το ανεξάρτητο software το playnite που κάνει aggregate όλα τα υπόλοιπα game sites. Όμως και το ίδιο το gog έχει μέσα του δυνατότητα να κάνεις integrate παιχνίδια από steam, epic Κλπ. ?? Αυτό ακριβώς. Όλα σε 1 νοικοκυρεμένα που έλεγε και μια διαφήμιση. Διάβασε για το τί έχει να προσφέρει το καθένα και διάλεξε. Λύσεις υπάρχουν ήδη 8 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Απόκρυψη περιεχομένων Γιατί όχι το Lutris σε Linux; Spoiler Γιατί τότε που το έψαχνα, ήταν όλα σε πρώιμο στάδιο. Φαντάσου οτι εγκατέλειψα το να αφιερώσω διανομή μόνο για γκέιμινγκ και όλο βασισμένο στο Λούτρις γιατί τα προβλήματα και οι ασυμβατότητες ήταν πολύ περισσότερα από αυτά που φτιάχτηκε να προσφέρει. Πρέπει να το ξαναεπισκεφτώ και το είχα σκοπό, ειδικά μετά το τεράστιο άλμα που έχει γίνει με Proton, Proton GE. Ευχαριστούμε τον μπαμπά Gabe και το Στιμ Ντεκ προφανώς και όλους όσους έχουν συνεισφέρει την τελευταία 5ετία με οποιονδήποτε τρόπο. (έχω επίσης στην πλάτη μου αποχή από σταθερό ΗΥ 3 χρόνια τουλάχιστον, πόσο μάλλον από παιχνίδια κι έχω μείνει σε πάρα πολλά πίσω..)
The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 2/12/2024 στις 8:51 ΜΜ, dim_plo είπε https://playnite.link/ καλο θενκς Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από The_Judas
duffyduck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 On 05/12/2024 at 00:57, glenngould said: Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά υπάρχει αυτό το ανεξάρτητο software το playnite που κάνει aggregate όλα τα υπόλοιπα game sites. Όμως και το ίδιο το gog έχει μέσα του δυνατότητα να κάνεις integrate παιχνίδια από steam, epic Κλπ. ?? Για να κάνει integrate o GOG Galaxy απο Steam θα πρεπει να αναβαθμίσεις το steam plugin από εδω: https://github.com/GOG-Nebula/galaxy-integration-steam/releases
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα