Προς το περιεχόμενο

Leisure Suit Larry - The Complete Cum-pilation (7 video games/2 DLC for PC Steam) 1,00€ @ Fanatical

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γινοταν να μην το παρω...αν και ξερω οτι δεν προλαβαινω να τα παιξω. Τα πρωτα 3 τα ειχα παιξει στην εποχη τους και ηταν καταπληκτικα

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, newtech είπε

Πολυ καλη η προσφορα...

Βεβαια ο σωστος ο Sierrακιας τα εχει καιρο στο steam :P

image.png.c4e35f25bae60e6ed80304260a891176.png

και εγω το ιδιο αλλα μας λειπει το Wet Dreams Don't Dry που αλλαξανε και το artwork τελευταια

το 7 ειναι ολα τα λεφτα ομως με την καπετανισσα 😄

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, demian83 είπε

και εγω το ιδιο αλλα μας λειπει το Wet Dreams Don't Dry που αλλαξανε και το artwork τελευταια

το 7 ειναι ολα τα λεφτα ομως με την καπετανισσα 😄

Τα εχω απο το GOG αυτα :)

image.png.8e1a5ee65d55c80966df1f0813a60351.png

• Like 1
Δημοσ.

αν και ειμαι off topic το larry 1 κυκλοφορησε σε 3 εκδοσεις.μια που ηταν μονο textκαι δεν ειχες εικονα. Η δευτερη με γραφικα της πλακας σε φαση hercules οθονη και η τριτη που ηταν σαν remake με πολυ καλυτερα γραφικα. Η δευτερη εκδοση εγραφες εσυ τις εντολες πχ wear condom ενω στην τριτη ειχε ετοιμες τις εντολες απο κατω. Εκανες απλα κλικ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

αν και ειμαι off topic το larry 1 κυκλοφορησε σε 3 εκδοσεις.μια που ηταν μονο textκαι δεν ειχες εικονα. Η δευτερη με γραφικα της πλακας σε φαση hercules οθονη και η τριτη που ηταν σαν remake με πολυ καλυτερα γραφικα. Η δευτερη εκδοση εγραφες εσυ τις εντολες πχ wear condom ενω στην τριτη ειχε ετοιμες τις εντολες απο κατω. Εκανες απλα κλικ

Αν δεν κάνω λάθος η δεύτερη αυτή δλδ που γνώρισε ο κόσμος τότε ήταν ega pixel με command prompt και η τρίτη VGA στυλ lucasarts (point and click)

• Like 1
Δημοσ.

larry για ega

https://www.youtube.com/watch?v=Fp0nfDW2iJo

remake

https://www.youtube.com/watch?v=mGYMemv4jio

και υπηρχε και μια εκδοση που δεν βλεπεις τιποτα και απλα ειναι σαν περιγραφη.δεν υπαρχει εικονα. δεν μπορω να βρω κατι και δεν θυμαμαι που την ειχα βρει.

οι 2 πιο πανω ειναι οι γνωστες.

On 30/11/2024 at 12:07, newtech said:

Αν δεν κάνω λάθος η δεύτερη αυτή δλδ που γνώρισε ο κόσμος τότε ήταν ega pixel με command prompt και η τρίτη VGA στυλ lucasarts (point and click)

το ega εγω το επαιξα σε hercules οθονη :P

• Like 1
Δημοσ.

Αξέχαστες αναμνήσεις.

Θα ήταν ωραίο να υπήρχε μια υπηρεσία που να έκανε aggregate όλα τα παιχνίδια από διαφορετικές πλατφόρμες (steam, gog, epicgames κλπ.) και να σου τα έδειξε σε ένα σημείο όλα μαζί. Μήπως υπάρχει ήδη κάτι τέτοιο;

Μερικοί είμαστε ψυχαναγκαστικοί και αγοράζουμε τα ίδια παιχνίδια (που ήδη έχουμε αγοράσει σε άλλη πλατφόρμα), απλά για να τα έχουμε όλα σε ένα σημείο, που δεν είναι πολύ λογική επιλογή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...