jimakos234 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Θα ήθελα μια βοηθεια για επιλογη δώρου - κινητου για την γυναικα μου 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; --> ~300 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; --> ΟΧΙ (αγοραζω και απο amazon/banggood κλπ) 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; --> ΟΧΙ 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; --> Μονο καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; --> Μεχρι 6.7 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); --> 5G + NFC + quick charge over 30w, και καποια αδιαβροχοποιηση. ιδανικα και audio jack (ουτοπικο πλεον) --θελουμε επισης να εχει υποστηριξη για καποια χρονια 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; --> ΝΑΙ, θα θελαμε καλες σχετικα καμερες(οχι απαραιτητα τοπ βεβαια), κυριως για σοσιαλ 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; --> ΝΑΙ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; --> ΟΧΙ 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)--> Σοσιαλ (ινστα, τικτοκ) , google maps, ελαφρια παιχνιδια (σπανια) Εχοντας τωρα ενα Poco X3 απο τοτε που βγηκε πανω κατω, βλεπω οτι αρχιζει και κολαει. Εχουμε δει απο κοντα σε καταστηματα τα Χ6 PRO - F6 (Της αρεσει το σαμπανιζε). Της εχω πουλησει λιγο και το 13Τ λογο καμερας. Θα πηγαινα καρφι για το F6 που της αρεσει το σαμπανιζε, αλλα με αγχωνουν αυτα που διαβαζω στο reddit περι υπερθερμανσης και της διαρκειας της μπαταριας( που ειναι κατω των προσδοκιων για το κινητο)
chios Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δες και το Motorola edge 50 fusion που είναι προσφορά αυτόν τον καιρό. Xiaomi δεν θα κοιτούσα καθόλου. 1
jimakos234 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Xiaomi εχουμε και οι 2 (εγω εχω το 12), και τα εχουμε συνηθισει (με debloat - miui.eu) ωραια φαινεται το motorola, να φανταστω δεν παιζει να το βρω σε μαγαζι να το δουμε απο κοντα? edit: ακυρο ειδα υπαρχει στο πλαισιο, αλλα λιγο που της το εδειξα δεν ενθουσιαστηκε Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από jimakos234
swstost Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Θα πρότεινα Nothing Phone (2a) 8/128, στα 249EUR από Πλαίσιο με επίσημη εγγύηση 3 χρόνια πιστεύω είναι τρομερό value for money. Έχουμε 2 στην οικογένεια εδώ και 4 μήνες, δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι αρνητικό. https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/nothing-phone-2a-8-128gb-black_4471148 https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/nothing-phone-2a-8-128gb-white_4471156 Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από swstost 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα