pcos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 ευχαριστω για τις πληροφοριες, τελικα μονο η cosmote δεν εχει κοφτη! 1
JOJONAKIS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Στις 26/11/2024 στις 10:04 ΜΜ, Swimmer21 είπε Έχει βάλει η Vodafone από σήμερα μέχρι και 3/12, πακέτο-προσφορά για νέο καρτοκινητό, με 13€ ανανέωση, απεριόριστα data. Το συγκεκριμένο πακέτο μπορείς να το κάνεις ανανέωση με 13€ για 9 μήνες, μετά σταματάει. Διαθέσιμο για αγορά στα καταστήματα Που αναφέρει μέχρι της 3/12 ;
Christos84# Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Το παρήγγειλα σήμερα το πακέτο. Ελπίζω να μην αργήσει πολυ όπως γράφουν στο άλλο θέμα γιατί είμαι χωρίς χρόνο ομιλίας και δεδομένα. Είχα τη frog αλλά με ζοριζαν τα 120 λεπτά, άσε που δεν ξεπερνούσα τα 300gb έστω κι αν κατέβαζα παιχνίδια στο xbox. Το αρνητικό είναι ότι η προσφορά λήγει σε 9 μήνες κι όχι σε 12 , και είναι πιο ακριβά μακροπρόθεσμα.
corsair04 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Έχω την ίδια προσφορά αλλά μέσα σε 7 ήμερες τελειώσανε τα 300 gb ευτυχώς είναι τέλος του μήνα και από αύριο ανανεώνονται…Δεν κατεβάζω σχεδόν τίποτα …δυο υπολογιστές βρίσκονται στο σπίτι, το κινητό μου μόνο με δεδομένα …δεν μπορώ να καταλάβω πως τέλειωσαν , το router στο διαχειριστικό δεν έχει ούτε 100GB ... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από corsair04
pabou13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, JOJONAKIS είπε Που αναφέρει μέχρι της 3/12 ; Στο τσατ που είχα ρωτήσει μέχρι τότε είπανε
Christos84# Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, corsair04 είπε Καλημέρα Έχω την ίδια προσφορά αλλά μέσα σε 7 ήμερες τελειώσανε τα 300 gb ευτυχώς είναι τέλος του μήνα και από αύριο ανανεώνονται…Δεν κατεβάζω σχεδόν τίποτα …δυο υπολογιστές βρίσκονται στο σπίτι, το κινητό μου μόνο με δεδομένα …δεν μπορώ να καταλάβω πως τέλειωσαν , το router στο διαχειριστικό δεν έχει ούτε 100GB ... Μου κάνει εντύπωση. Εγώ πχ. τον προηγούμενο μήνα με μονο τα δεδομένα ενεργοποιημένα,καταναλωσα περίπου 150 με αρκετή χρήση και ως hotspot. Πήγαινε ρυθμισεις/δίκτυο κινητής/χρήση δεδομένων, για να δεις τι τράβηξε τόσο πολύ. Τώρα που ξανά διάβασα αν καταλαβαίνω καλά την έχεις σε ρούτερ τη κάρτα κι όχι σε κινητό, οπότε μάλλον δεν ισχύουν τα παραπάνω που έγραψα. Οντως πολύ περίεργο, ειδικά η τόσο μεγάλη ασυμβατότητα με το ρούτερ. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από Christos84#
fagoura Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, corsair04 είπε Καλημέρα Έχω την ίδια προσφορά αλλά μέσα σε 7 ήμερες τελειώσανε τα 300 gb ευτυχώς είναι τέλος του μήνα και από αύριο ανανεώνονται…Δεν κατεβάζω σχεδόν τίποτα …δυο υπολογιστές βρίσκονται στο σπίτι, το κινητό μου μόνο με δεδομένα …δεν μπορώ να καταλάβω πως τέλειωσαν , το router στο διαχειριστικό δεν έχει ούτε 100GB ... o γειτονας τα τρωει 😋
Doubt Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, corsair04 είπε Καλημέρα Έχω την ίδια προσφορά αλλά μέσα σε 7 ήμερες τελειώσανε τα 300 gb ευτυχώς είναι τέλος του μήνα και από αύριο ανανεώνονται…Δεν κατεβάζω σχεδόν τίποτα …δυο υπολογιστές βρίσκονται στο σπίτι, το κινητό μου μόνο με δεδομένα …δεν μπορώ να καταλάβω πως τέλειωσαν , το router στο διαχειριστικό δεν έχει ούτε 100GB ... Μάλλον δεν σου έδωσαν 300 αλλά αναλογικά με τις μέρες που το είχες ενεργοποιήσει. 300/4 βγαίνει σωστό;
nek4d Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 13 hours ago, Doubt said: Μάλλον δεν σου έδωσαν 300 αλλά αναλογικά με τις μέρες που το είχες ενεργοποιήσει. 300/4 βγαίνει σωστό; Ενδιαφερον σημειο προς ξεκαθαρισμα. Τα 300 gb πανε με τον ημερολογιακο μηνα, η πανε με την ενεργοποιηση του μηνιαιου πακετου ενδιαμεσα πχ 20/Νοε εως 20/Δεκ? Υποψιαζομαι οτι πανε με τον ημερολογιακο μηνα, αλλα ας σιγουρευτουμε ολοι με ανταλλαγη πληροφοριων.
dsvee Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 39 λεπτά πριν, MiJ16 είπε Πληρώνεις εφάπαξ το ποσό των 13€ x 9 μήνες; Οχι 1
Vagosts Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Ξέρει κανείς γιατί όταν προσπαθώ να πάρω πακέτο μου βγάζει: Ο κωδικός είναι λάθος ή έχει λήξει!;
glenngould Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αν αγοράσω νέα e-sim vodafone cu για αυτή την προσφορά και βάζω κάθε 2μηνο χρήματα στον αριθμό για να το κρατάω ζωντανό (γιατί θα χρειαστώ τα απεριόριστα data από τον Μάιο και μετά), θα μπορέσω το συσσωρευθέν υπόλοιπο χρημάτων αυτού του νέου e-sim αριθμού cu ΝΑ ΤΟ μεταφέρω στον κύριο αριθμό vodafone cu μου μετά (γιατί δεν σκοπεύω να διατηρήσω αυτή την νέα e-sim της προσφοράς με τα απεριόριστα data) ; Αν θυμάμαι υπήρχε μια υπηρεσία που μπορούσες να μεταφέρεις χρήματα μεταξύ αριθμών cu. Ισχύει ακόμα αυτή η υπηρεσία; vodafone sharing νομίζω την λέγανε; Υπάρχει; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από glenngould 1
glenngould Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Συγγνώμη, η προσφορά αυτή ισχύει αν ανανεώσεις και ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ €13/μήνα, ή μόνο αν βάλεις (ως ανανέωση) €13+ ευρώ το μήνα. Γιατί τότε καταρρέει το σχέδιο να μεταφέρω το υπόλοιπο χρημάτων μου σε άλλο καρτοκινητό.
oumtt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Κωδικό προσφοράς για 7€ κουπονι efood + 10GB δωρο για 1 χρόνο😉 Συμπληρώνεται κατά την παραγγελία σας online εκεί που λέει «εκπτωτικό κωδικό» nnfnhbkp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα