Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Αξίζει παιδιά??

Δεν είμαι και τόσο γνώστης, αλλά αυτή που έχουν εδώ στις προσφορές

μου φαίνεται καλύτερη!

Δημοσ.

240Hz 2k με HDMI 2.1

Υπάρχει οικονομικότερη πρόταση για κάποιον που παίζει σε κονσόλα και θέλει να την εκμεταλλευτεί στο μαξ;

Δημοσ.

Τραγική 1000R κυρτότητα σε 27αρι πάνελ (σοβαρά τώρα;), ποιότητα κατασκευής από το temu (η οθόνη χορεύει πάνω στο σταντ), ορατά scanlines που γίνονται έως ενοχλητικά εάν κάνεις οτιδήποτε άλλο από gaming και κάθεσαι κοντά.

Καλό πάνελ από χρώματα και refresh - αλλά το προσπερνάς, έτσι και αλλιώς δεν είναι και καμιά τρομερή προσφορά (-40ε από σκρουτζ).

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, this.is.elia είπε

Τραγική 1000R κυρτότητα σε 27αρι πάνελ (σοβαρά τώρα;), ποιότητα κατασκευής από το temu (η οθόνη χορεύει πάνω στο σταντ), ορατά scanlines που γίνονται έως ενοχλητικά εάν κάνεις οτιδήποτε άλλο από gaming και κάθεσαι κοντά.

Καλό πάνελ από χρώματα και refresh - αλλά το προσπερνάς, έτσι και αλλιώς δεν είναι και καμιά τρομερή προσφορά (-40ε από σκρουτζ).

Skylines??δηλαδή?

Δημοσ.

'scanlines' αδερφέ, τα skylines είναι city management παιχνίδι και γκαζιάρικα Nissan. 

Στο συγκεκριμένο πάνελ έχει παρατηρηθεί λίγο περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει review της συγκεκριμένης οθόνης στο monitors unboxed (ΥΤ).

Είναι όταν τα pixel που δημιουργούν την εικόνα γίνονται λίγο περισσότερο διακριτά στο μάτι. Είναι όρος που έχει μεταφερθεί από τις crt οθόνες στις led/lcd, δεν είναι ιδιαίτερα δόκιμος πλέον (δεν σαρώνεται η οθόνη κατακόρυφα ανά οριζόνια γραμμή) αλλά περιγράφει κατά κάποιο τρόπο ένα ουσιώδες πρόβλημα κάποιων πάνελ...

1.jpg

• Haha 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, overmind7 είπε

240Hz 2k με HDMI 2.1

Υπάρχει οικονομικότερη πρόταση για κάποιον που παίζει σε κονσόλα και θέλει να την εκμεταλλευτεί στο μαξ;

Οικονομική πρόταση με μια μέση ποιότητα δεν θα βρεις. Δεν πάνε αυτά μαζί

Εάν δεν καίγεσαι για τα 240Hz που δεν ξέρω εάν σου τα βγάζει το μηχάνημα σου στο παιχνίδι σου θα προτείνω την πολύ καλύτερη LG στα 165Hz

https://www.skroutz.gr/s/40949513/LG-UltraGear-27GP850P-B-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Εχω δύο 32αρες και τα παιδιά είναι πλήρως ευχαριστημένα στα games.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Samsung Monitor 27" Odyssey G6 Curved 269 ευρώ Πλαίσιο. ΤΕΛΟΣ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...