Προς το περιεχόμενο

Mini PC N-ONE NPC Air | Ryzen 7 5800U | 16 GB DDR4 RAM | 512 GB NVMe SSD | Windows 11 312 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

https://www.banggood.com/N-ONE-NPC-Air-Mini-PC-AMD-Ryzen-7-5800U-Octa-Cores-16GB-DDR4-512GB-NVME-SSD-Windows-11-Pro-WIFI6-BT5_2-HD-Mini-Desktop-Computer-p-2025563.html?cur_warehouse=CZ&ID=47184  308 € με τον κωδικό BGd26d60 και ξετσεκάροντας το εντελώς άχρηστο shipping insurance, αποστολή από Τσεχία.  

Δημοσ.

Στις 3/12 εστάλη στις 9/12 έφυγε από Βουλγαρία για Ελλάδα και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει παραιτέρω ενημέρωση που βρίσκεται.

Στο μεταξύ η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης ήταν 15/12 ενώ σήμερα έχουμε 20/12

Υπάρχει λόγος ανησυχίας ή είναι φυσιολογική η καθυστέρηση αυτή; Πόσο να περιμένω μέχρι να κάνω ένσταση στο paypal για επιστροφή του ποσού αν δεν δω να έχει μπει Ελλάδα ; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, MINDER είπε

Στις 3/12 εστάλη στις 9/12 έφυγε από Βουλγαρία για Ελλάδα και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει παραιτέρω ενημέρωση που βρίσκεται.

Υπάρχει λόγος ανησυχίας ή είναι φυσιολογική η καθυστέρηση αυτή; Πόσο να περιμένω μέχρι να κάνω ένσταση στο paypal για επιστροφή του ποσού αν δεν δω να έχει μπει Ελλάδα ; 

Don't worry!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 hours ago, MINDER said:

Βουλγαρια κολλανε τα φορτηγα στα χιονια και περιμενουν ουρες για μερες, μην ανησυχεις, αργει εκει αλλα θα ερθει.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.banggood.com/N-ONE-NPC-Air-Mini-PC-AMD-Ryzen-7-5800U-Octa-Cores-16GB-DDR4-512GB-NVME-SSD-Windows-11-Pro-WIFI6-BT5_2-HD-Mini-Desktop-Computer-p-2025563.html?cur_warehouse=CZ&ID=47184  290 € με τον κωδικό BG6c981f και ξετσεκάροντας το εντελώς άχρηστο shipping insurance, αποστολή από Τσεχία.  

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 2
Δημοσ.
On 23/12/2024 at 00:30, MINDER said:

Τελικά μπήκε Ελλάδα και είναι στην acs οπότε πιστεύω ίσως Τρίτη γίνει παραλαβή. Thanks.

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Τελικά το παρέλαβες?

Πως σου φαίνεται?

Είμαι στο τσακ να παραγγείλω...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/1/2025 στις 10:13 ΠΜ, millboc είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Τελικά το παρέλαβες?

Πως σου φαίνεται?

Είμαι στο τσακ να παραγγείλω...

Καλησπέρα. 

Για τον πατέρα μου τον πήρα δεν τον χρησιμοποιώ εγώ.

Αυτός σερφάρισμα facebook ταινίες και για διάσκεψη μέσω καμερών το χρησιμοποιεί.

Μια χαρά είναι μέχρι τώρα δεν είχε πρόβλημα.

Μου έκανε εντύπωση ότι φόρτωνε πολύ γρήγορα τα windows.

Ενα πρόγραμμα περίεργο είχε που έδειχνε θερμοκρασίες κτλ και δεν το είχα ξαναδεί και έβγαζε μήνυμα ότι θέλει να φορτώσει κάποια πράγματα και το απεγκατέστησα σαν ύποπτο περίεργο μπορεί και να μην είναι δεν ξέρω. 

Του έβαλα μετά το bit defender δεν ανακάλυψε κάτι το ύποπτο και του άφησα τα windows όπως ήταν κάνοντας μερικές αλλαγές ( γλώσσα συστήματος μέγεθος χαρακτήρων ) 

Τις αναβαθμίσεις τις πήρε κανονικά μετά δεν ασχολήθηκα. 

Αλλά στο bios ελάχιστες οι επιλογές, την TPM 2.0 δεν την είδα να την έχει πουθενά. 

Δεν ρίσκαρα για να βάλω καθαρή εγκατάσταση γιατί όπως είπα δεν ήταν για μένα και εάν κάτι πήγαινε στραβά θα πονούσαν τα αυτάκια μου από την γκρίνια ότι το χάλασα και δυο μήνες δουλεύω χωρίς ρεπό και δεν είχα όρεξη να πάω στην δουλειά με πονοκέφαλο χαχαχαχαχαχα

Ο ανεμιστήρας με αυτά που κάνει ο πατέρας μου δεν ακούγεται.

Λίγο φόρτσαρε κατά την τελική ρύθμιση των windows και τις αναβαθμίσεις αλλά αυτό ήταν όλο.

Δεν ενοχλεί γενικώς στο νορμάλ.

Να σου πω και εγώ ήμουν στην μπρίζα να παραγγείλω αλλά με κάποιες αρνητικές  κριτικές που βλέπω σε κάθε μοντέλο που μου γιαλίζει στο μάτι αλλάζω γνώμη. 

Δεν θέλω να πάρω κάτι και μετά ένα εξάμηνο ή χρόνο να τα παίξει.

Μου αρέσει να φτιάχνω μόνος μου το σύστημα να βάζω ότι επιλέγω εγώ και εάν χαλάσει κάτι να αντικαθιστάται. Σε αυτά τα κουτάκια αν χαλάσει πχ η μητρική τέλος πρέπει να πάρεις καινούργιο.

Στο σάιτ της εταιρίας που ζητάει κάποιο πιν που βρίσκεις κάτω από το κουτάκι το έβαλα αλλά δεν με αφήνει να δω αναβαθμίσεις bios βγάζει συνέχεια λάθος πιν ενώ είναι σωστό. Ισως δεν είχε κάποια αναβάθμιση για αυτό.

Εχω gaming pc και να σου πω θα ήθελα και εγώ ένα κουτάκι τέτοιο στυλ γιατί και πολύ οικονομία κάνεις στο ρεύμα και είναι ελάχιστες οι ώρες που παίζω παιχνίδια. Συγκεκριμένα ένα παίζω μόνο το ETS2 και αυτό πολύ αραιά. 

Την ψάχνω και εγώ για να δω τι θα κάνω.

Πάντως από μια ματιά που έριξα έχει πέσει η τιμή του κάτω από 300€ ... εγώ το είχα πληρώσει 312.

Ο κάτοχος πάντως μέχρι στιγμής είναι ευχαριστημένος.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, millboc είπε

Τελικά παρήγγειλα το συγκεκριμένο (16/512), για να δούμε...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Καλώς να το δεχθείς και όταν το παραλάβεις πες εντυπώσεις. Θα δεις έχει ένα πρόγραμμα για θερμοκρασίες και watt πες ποιο ήταν γιατί εγώ βιαζόμουν να τον ετοιμάσω και το σούταρα χωρίς να δω ούτε πως το έλεγαν να δούμε τι παίζει με αυτό. Αν κάνεις και καθαρή εγκατάσταση των windows 11 να μας πεις εάν αντιμετώπισες κάποιο θέμα στην διαδικασία και εάν ζήτησαν ενεργοποίηση τα windows στην καθαρή εγκατάσταση ή εάν έκαναν κανονικά τις αναβαθμίσεις. Δεν έχω βάλει προγράμματα να το τσεκάρω για θερμοκρασίες ταχύτητα δίσκου αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όχι ζεστό αλλά δροσερό είναι κιόλας αλλά Χειμώνας είναι τώρα και στο σερφάρισμα και ταινίες δεν ακούγεται καθόλου ο ανεμιστήρας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To πιο πιθανό είναι ότι δεν θα κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows 11, δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο, έχει πεθάνει ο δισκος των windows στο προηγούμενο desktop που είχα κι έχω ξεμείνει με ένα laptop της δουλειάς που έχει πολλούς περιορισμούς (δεν παίζουν τα usb πχ).

Σε πόσες μέρες θα έρθει λέτε? Σε καμιά 15ριά μέρες?

Επίσης στο παλιό desktop είχα ένα 3,5 sata σκληρό, που έχει πολλά πράγματα μέσα και θέλω να τον βάλω σε κάποια θήκη (αφού δεν μπαίνει στο mini pc),

έχετε κάτι να προτείνετε?

Ευχαριστώ και πάλι.

Επεξ/σία από millboc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, millboc είπε

To πιο πιθανό είναι ότι δεν θα κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows 11, δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο, έχει πεθάνει ο δισκος των windows στο προηγούμενο desktop που είχα κι έχω ξεμείνει με ένα laptop της δουλειάς που έχει πολλούς περιορισμούς (δεν παίζουν τα usb πχ).

Σε πόσες μέρες θα έρθει λέτε? Σε καμιά 15ριά μέρες?

Επίσης στο παλιό desktop είχα ένα 3,5 sata σκληρό, που έχει πολλά πράγματα μέσα και θέλω να τον βάλω σε κάποια θήκη (αφού δεν μπαίνει στο mini pc),

Ευχαριστώ και πάλι.

https://www.temu.com/gr-en/sata-to-usb-3-0-adapter-cable-male-to-male-6-2-pin-pcie-connector-uasp-transmission-for-2--inch-hdd-ssd-external-hard-drive-conversion-cable-with-faster--g-601099646553465.html 

https://www.digital-master.gr/-/23496-lc-power-lc-35u3-hydra-usb-30-35-sataiii-4260070126000.html
/
https://www.priveshop.gr/product/11007661/EKSARTHMATA/SKLHROI-DISKOI/LC-POWER-ENCLOSURE-3-5-USB-3-0-LC-35U3-HYDRA

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/1/2025 στις 9:37 ΠΜ, millboc είπε

Εγώ έχω πάρει το παρακάτω που έχει πολυ εύκολη τοποθέτηση του σκληρού δίσκου, αναγνώρισε άμεσα σκληρό 4tb και δουλεύει απροβλημάτιστα, πολύ ευχαριστημένος ως τώρα.

Απλώς να έχεις υπόψη ότι δεν ανταποκρίνεται την πρώτη φορά άμεσα όπως ένας εσωτερικός δίσκος, καθώς λογικά πέφτει συχνά σε κάποια μορφή αδράνειας (ή κάτι τέτοιο). Με το που θα "ξυπνήσει" όμως λειτουργεί δίχως καθυστερήσεις στη συνέχεια. Αν τώρα υπάρχουν μοντέλα που δεν το κάνουν αυτό (ή είναι κάποια ρύθμιση που θα μπορούσα να αλλάξω εγώ) δεν το γνωρίζω και δεν το έψαξα, καθώς το χρησιμοποιώ για συγκεκριμένα πράγματα..

https://www.skroutz.gr/s/21201499/Ugreen-THiki-gia-Skliro-Disko-3-5-SATA-III-me-syndesi-USB3-0-50422.html

Επεξ/σία από batatoudis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...