Petros Electron Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα, Μετα απο 6 χρονια χρήσης του Honor 10 αποφάσισα να πάω σε νέα συσκευή. Έτσι λοιπόν έκανα αντίγραφο του κατάλογου μου και τα λοιπά που θα χρειαστώ για να "στήσω" το νέο τηλέφωνο. Όμως υπάρχει και αυτη η περιβόητη "μαύρη λίστα", μια λίστα που εχω στο παλαιό κινητό και περιλαμβάνει μπλοκαρισμένα νούμερα κυρίως απο εταιρίες προωθήσεων και θα επιθυμούσα να την μεταφέρω και αυτη στο νεο κινητό. Ειναι νούμερα τα οποια δεν εχω αποθηκευμένα στις επαφές μου αλλα με κάλεσαν και μετα απο ερευνά αφου ειδα οτι ειναι απο διάφορες εταιρίες που προωθούν προϊόντα και υπηρεσίες τα απέκλεισα. Έκανα λοιπόν την ερευνά μου και έπεσα πανω σε αυτο οπου ρωτάνε και αλλοι πως μπορει να γίνει κατι τέτοιο. Αναφέρονται λοιπόν 2 προγράμματα, το ¨Meus Bloqueados" το οποιο και δεν βρήκα και το "My Blocked" Η ερώτηση ειναι το εχει χρησιμοποιήσει κανείς, δουλεύει?. Η υπάρχει κάποιος αλλος τροπος να μεταφέρω αυτα τα μπλοκαρισμένα νούμερα απο το ενα κινητο στο αλλο?. Ειναι μεγάλη η λίστα για να τα περνάω ενα ενα, και δεν πρόκειται να το κανω. Ευχαριστώ προκαταβολικά σε οσους φιλους απαντήσουν 🙋
stark Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μάλλον δεν σε βοηθάει σε αυτό που θέλεις να κάνεις αλλά για το μέλλον... αν θέλεις σκέψου και το παρακάτω: Τα νούμερα που θέλουμε αποκλεισμένα, τα αποθηκεύουμε πάντα όλα σε μια επαφή π.χ με το όνομα Blacklist και κανουμε block αυτή την επαφή. Αν έχει πολλά νούμερα αυτή η επαφή και αρχίζει να αργεί πολύ η διαδικασία αποθήκευσης νέων νούμερων, φτιάχνουμε και μια 2η. Π.χ. εγω στο κινητό μου εχω δύο επαφές Blacklist 1 και Blacklist 2. Αυτές τις δύο επαφές μπλοκάρω και στο νέο κινητό και όλα έτοιμα. 1
Petros Electron Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, stark είπε Μάλλον δεν σε βοηθάει σε αυτό που θέλεις να κάνεις αλλά για το μέλλον... αν θέλεις σκέψου και το παρακάτω: Τα νούμερα που θέλουμε αποκλεισμένα, τα αποθηκεύουμε πάντα όλα σε μια επαφή π.χ με το όνομα Blacklist και κανουμε block αυτή την επαφή. Αν έχει πολλά νούμερα αυτή η επαφή και αρχίζει να αργεί πολύ η διαδικασία αποθήκευσης νέων νούμερων, φτιάχνουμε και μια 2η. Π.χ. εγω στο κινητό μου εχω δύο επαφές Blacklist 1 και Blacklist 2. Αυτές τις δύο επαφές μπλοκάρω και στο νέο κινητό και όλα έτοιμα. Ευχαριστω για την απάντηση.Το εχω σκεφτεί και εγω να το κάνω ετσι μελλοντικά, αλλά το θεμα μου ειναι με την τωρινή λιστα τι θα κάνω. Εντωμεταξύ εψαχνα στα αρχεία και στους φακελους του κινητού αλλα δεν βρηκα κατι.. Καπου θα υπάρχουν παντως δεν μπορει (σαν αρχειο).
stark Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 5 minutes ago, Petros Electron said: Ευχαριστω για την απάντηση.Το εχω σκεφτεί και εγω να το κάνω ετσι μελλοντικά, αλλά το θεμα μου ειναι με την τωρινή λιστα τι θα κάνω. Εντωμεταξύ εψαχνα στα αρχεία και στους φακελους του κινητού αλλα δεν βρηκα κατι.. Καπου θα υπάρχουν παντως δεν μπορει (σαν αρχειο). Πάντως αν τυχόν βρεις τρόπο να κάνεις export αυτές τις επαφές, μετά θα σε βολέψει πολύ αν τις κάνεις import σε μια επαφή όπως έγραψα πιο πάνω. Ελπίζω να βρεις τρόπο.
Centurion Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αν μπορείς τράβα screenshot τη λίστα, κάνε copy τα νούμερα με Google lens και μετά κάνεις paste στο Google keep. Μετά copy paste ένα ένα στην νέα επαφή που θα αποθηκεύσεις στον λογαριασμό Google. Αν σε βολεύει να το κάνεις και μέσω υπολογιστή με δύο παράθυρα το ένα δίπλα στο άλλο, θα γίνει ακόμα πιο γρήγορα. Είναι μπακαλέιρος η όλη διαδικασία, αλλά από εκεί και πέρα θα είσαι άνετος. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από Centurion
AntiCambeR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 26/11/2024 στις 8:14 ΜΜ, Petros Electron είπε Καλησπέρα, Μετα απο 6 χρονια χρήσης του Honor 10 αποφάσισα να πάω σε νέα συσκευή. Έτσι λοιπόν έκανα αντίγραφο του κατάλογου μου και τα λοιπά που θα χρειαστώ για να "στήσω" το νέο τηλέφωνο. Όμως υπάρχει και αυτη η περιβόητη "μαύρη λίστα", μια λίστα που εχω στο παλαιό κινητό και περιλαμβάνει μπλοκαρισμένα νούμερα κυρίως απο εταιρίες προωθήσεων και θα επιθυμούσα να την μεταφέρω και αυτη στο νεο κινητό. Ειναι νούμερα τα οποια δεν εχω αποθηκευμένα στις επαφές μου αλλα με κάλεσαν και μετα απο ερευνά αφου ειδα οτι ειναι απο διάφορες εταιρίες που προωθούν προϊόντα και υπηρεσίες τα απέκλεισα. Έκανα λοιπόν την ερευνά μου και έπεσα πανω σε αυτο οπου ρωτάνε και αλλοι πως μπορει να γίνει κατι τέτοιο. Αναφέρονται λοιπόν 2 προγράμματα, το ¨Meus Bloqueados" το οποιο και δεν βρήκα και το "My Blocked" Η ερώτηση ειναι το εχει χρησιμοποιήσει κανείς, δουλεύει?. Η υπάρχει κάποιος αλλος τροπος να μεταφέρω αυτα τα μπλοκαρισμένα νούμερα απο το ενα κινητο στο αλλο?. Ειναι μεγάλη η λίστα για να τα περνάω ενα ενα, και δεν πρόκειται να το κανω. Ευχαριστώ προκαταβολικά σε οσους φιλους απαντήσουν 🙋 Εγώ πάντως, τα πέρασα χειροκίνητα σε 15-20' απο κινητό Sony σε Samsung πρίν 1 χρόνο. Δεν είχα σκεφτεί η διαβάσει την λύση να έχω σε 1-2 επαφές πολλούς αριθμούς, αν και αυτό θέλει κάποια διαδικασία. Σε 4-5 χρόνια που θα αλλάξω κινητό, βλέπουμε. Τόσες λειτουργίες έχει το android, απο τις οποίες κάποιες δεν χρησιμοποιούμε καν, θα μπορούσε να υπάρχει η επιλογή μεταφοράς της block list. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από AntiCambeR 1
Petros Electron Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 @AntiCambeR, σε ευχαριστω. Θα το κοιταξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα