miltostammy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μια βοήθεια. Έχω μια κάρτα Sim με απεριόριστα data και θέλω να τη χρησιμοποιήσω στο αμάξι να έχω ίντερνετ ενώ ταξιδεύω τόσο εγω όσο και οι επιβάτες. Κάποια ιδέα;
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 hot spot απο το κινητό ή κάποιο mifi?
miltostammy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δεν θέλω φίλε από κινητό. Θα κοιτάξω το άλλο που λες Ευχαριστώ πολυ
x69pr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 εστω οτι το αμαξι εχει θυρα usb παροχης ρευματος (η και μπριζα αναπτηρα) παιρνεις ενα 4g hotspot και κανεις απλα τη δουλεια σου. Μπορεις να βρεις και φτηνα μεταχειρισμενα.
kostasbm Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, miltostammy said: Μια βοήθεια. Έχω μια κάρτα Sim με απεριόριστα data και θέλω να τη χρησιμοποιήσω στο αμάξι να έχω ίντερνετ ενώ ταξιδεύω τόσο εγω όσο και οι επιβάτες. Κάποια ιδέα; Huawei 4g dongle.....κανε αναζητηση και θα βρεις πολλα..... για τα ταξιδια μου γενικα εξωτερικο εχω το 8372 της Huawei....εχουν βγει ποιο καινουργια μοντελα τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα