Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλάβω τι θέλετε μερικοί από τις κάμερες των κινητών σας. 
Πλέον και σε κινητά των 200 ευρώ και παρακάτω ακόμα βγάζεις αξιόλογες φωτογραφίες σε νορμαλ φωτισμό.

Και το 99% των χρηστών βλέπει τις φωτογραφίες που έβγαλε στην οθόνη του κινητού του, άντε σε κάνα ταμπλετ. 
Οι κάμερες είναι μια χαρά. 

Για όποιον θέλει το κάτι παραπάνω υπάρχουν οι ναυαρχίδες. 
Για όποιον παραπονιέται για την κάμερα των ναυαρχίδων, υπάρχουν τα φόρουμ να συζητάει με τους άλλους πυροβολημένους που μετράνε ένα ένα τα πιξελ 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Therempant είπε

Μα δεν πρέπει να ειναι κανένα στην κορυφή. Όλα έχουν συν και πλιν. Δεν μπορείς να βάζεις στην κορυφή iphone και samsung 10α η το αντίθετο. Και αυτό το καταλαβαίνεις μόνο όταν τα δοκιμάσεις η αν λαμβάνεις υπόψη κριτικές μόνο από άτομα σε φόρουμ που όντως τα έχουν τα κινητά και τα έχουν δοκιμάσει σε πραγματικές συνθήκες.

Υ. Γ. Έχω το s24 Ultra, απίστευτο κινητό αλλά δεν θα το έβαζα κορυφή ούτε θα υποστήριζα ότι είναι καλύτερο από κάποιο αντίστοιχης αξίας iphone. Μεταξύ τους το samsung θα είναι κάπου καλύτερο και αλλού το iphone. Είναι όλα marketing. 

Ίσως η πιο σωστή και αντικειμενική τοποθέτηση που έχω διαβάσει εδώ και καιρό σε θέμα που αφορά 2 διαφορετικά προϊόντα!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, b-boy_steve said:

Και πολυ επιεικης ηταν μαλιστα εκει στην dx0mark. Ουτε στην 50αδα το περιμενα...

Ε σιγά, πάλι καλά είναι αφού στο 50 βρίσκεται και το S22 ultra... 😛 

• Haha 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Το απλό 16 λοιπόν για να το θέσω εγώ αλλιώς με τις μόλις ΔΥΟ κάμερες του στο πίσω μέρος και ΧΩΡΙΣ telephoto επιτυγχάνει ίδιο σκορ με το Google pixel 7 pro ! 

6 κ 7 pro έχουν ίδιο main αισθητήρα ο Tele άλλαξε οριακα. Δεν είναι να καμαρώνει κ κάποιος σε σύγκριση φετινού κινητού με ένα 3 χρόνων.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

6 κ 7 pro έχουν ίδιο main αισθητήρα ο Tele άλλαξε οριακα. Δεν είναι να καμαρώνει κ κάποιος σε σύγκριση φετινού κινητού με ένα 3 χρόνων.

Οχι δεκαπέντε είναι …

Τέλος του 22 κυκλοφόρησε το Pixel και 23 το Xiaomi.

Περσινές και προπέρσινες ναυαρχίδες δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα κινητό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μόνο κάμερα,είναι ένα σύνολο πραγμάτων που λειτουργούν κάτω από κάποιο λειτουργικό,και εκεί το θέλουν κάποιοι η όχι η apple κάνει εξαιρετική δουλειά,σε εθιστικό θα έλεγα βαθμό...

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, dhm21911 είπε

Αμέ! Όταν είναι στις πρώτες θέσεις τα iPhone και τα Samsung στην 9η τα λαμβάνει ο κόσμος υπόψιν. 

γιατί ? τι πρόβλημα υπάρχει με αυτό ? μου φαίνεται βέβαια περίεργο ότι το 16 είναι πάνω από το s24 ultra 

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Ε σιγά, πάλι καλά είναι αφού στο 50 βρίσκεται και το S22 ultra... 😛 

ε λογικό να βρίσκεται τόσο χαμηλά το s22u πια το s23ηταν μακραν καλυτερο και στο ενδιαμεσο βγηκαν τοσα μοντελα 

22 ώρες πριν, MikeGR7 είπε

Σε μετριο φωτισμο ολα χαλια ειναι ανεξαρτητου κοστος.

Εχουμε ψωμι ακομα μπροστα μας μεχρι να ερθουν στα ισια τους οι καμερες στα κινητα.

Με τον παροντα ρυθμο εξέλιξης, που ειναι τραγικος αλλα σταδιακα βελτιώνεται λογω πιεσης απο την Xiaomi, πιστευω 3 με 4 γενιες ακομα.

καλά ισχύει βλέπω πωσ λούζει το 15 προ μαξ μου σε περιπτώσεις που δεν θα έπρεπε 

21 ώρες πριν, Arkin είπε

Αυτο με την καμερα ακομα δεν μπορω να το καταλαβω. Αντε πριν 10 χρονια οκ καποια ηταν μερα με τη νυχτα αλλα εδω και 5 χρονια κινητα απο 150 ευρω και πανω βγαζουν εξαιρετικες φωτο στο 99% σε μερα με φως και σε ενα 70% σε συνθηκες νυχτας. Απο τα 300 και πανω παμε στο 100% ημερας και 80% σε νυχτας. Και ολοι τις ανεβαζουν σε instagram facebook κτλ οπου τρωνε ακομα μεγαλυτερη συμπιεση περα απο τα φιλτρα που βαζουν. Δεν εχει νοημα δηλαδη οι καμερες ειναι εδω και χρονια σε εξαιρετικα επιπεδα. Και το iphone 16 και ολα τα κινητα που ειναι στα top 100 της λιστας ειναι εξαιρετικα σε αυτο το θεμα. Τωρα 20η θεση 1η θεση η 60η θεση λιγη σημασια εχει για το 99%. 

τι λεσ τώρα και 'σύ , τρολαρεισ μήπως ? ποιο κινητό σε αυτά τα χρήματα βγάζει τέτοια αποτελέσματα ? όλα τα midrange υστερούν εμφανώς , εδώ παλιές ναυαρχιδεσ υστερούν , 

11 ώρες πριν, atypicalcoder είπε

Και μετά έχεις τους χρήστες iPhone να λένε "αγόρασα iPhone γιατί έχει την καλύτερη κάμερα".

Όχι, το έχει παίξει τέλεια η Apple εδώ (όχι πως θέλει και πολύ προσπάθεια να πείσει το κοινό της). Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ το iPhone να είχε την καλύτερη κάμερα στον κόσμο, πάντα 2-3-4 έπαιζε. (μπορεί σε κάποιο μοντέλο να μου διαφεύγει, βαρέθηκα κιόλας να βλέπω benchmarks). Αλλά για κάποιον λόγο οι χρήστες της νόμιζαν ότι είναι πάντα 1η. Νταξ δεν βαριέσαι.

Άρα συμφωνούμε ότι η κάμερα είναι κάτι υποκειμενικό στο κινητό? άλλος μπορεί να προτιμάει τα θερμά/κίτρινα χρώματα του iPhone και κάποιος άλλος κάτι άλλο ξέρω γω.

νταξει το iPhone είχε ξεκάθαρα καλύτερο βίντεο από εκεί βγήκε το στερεότυπο για τη κάμερα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Οχι δεκαπέντε είναι …

Τέλος του 22 κυκλοφόρησε το Pixel και 23 το Xiaomi.

Περσινές και προπέρσινες ναυαρχίδες δηλαδή.

Το iphone 16 λέει ο φίλος όχι το χιαομι

Δημοσ.

Τα οπτικά των κινητών λόγω της φύσης τους (μικρός σένσορας, μικρός φακός κλπ) αν και έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο είναι μια χαρά για να φωτό / βίντεο στην οθόνη του κινητού και μοίρασμα σε social media. Για σοβαρά αποτελέσματα και μεγάλες πραγματικά αναλύσεις με οξύτητα και λεπτομέρεια και δυνατότητα crop πάμε σε φωτο/βιντεογραφικές μηχανές. Οι διαφορές των φυσικών χαρακτηριστικών κάνουν τη διαφορά στα αποτελέσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...