nchatz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Μιλώντας περί gaming laptops, ο νους πάει αυτόματα σε κάποια από τις σειρές των γνωστών, μεγάλων κατασκευαστών. Σε αυτούς δεν συγκαταλέγεται επ’ ουδενί η Dream Machines, μία εταιρεία που αν και σχετικά καινούρια στον χώρο (μετράει περί τα οκτώ χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά), έρχεται με όπλο την άριστη σχέση τιμής/απόδοσης και τις δυνατότητες παραμετροποίησης των συστημάτων της, να αποτελέσει μία δυνατή εναλλακτική επιλογή. Με έδρα τη Βαρσοβία στην Πολωνία, η Dream Machines παρουσιάζεται ως ένας απόλυτα αξιόπιστος κατασκευαστής. Δίνει τα τυπικά δύο χρόνια εγγύησης (με επέκταση για έναν ακόμα τρίτο χρόνο επί πληρωμή), επιτρέπει στον χρήστη να αναβαθμίσει ο ίδιος ορισμένα υποσυστήματα ακολουθώντας συγκεκριμένες οδηγίες δίχως να παραβεί τους όρους της εγγύησης ενώ προσφέρει υποστήριξη τόσο μέσω email, όσο και τηλεφωνικά στα Ελληνικά. Τι εντυπώσεις όμως μας άφησε το μηχάνημα που είχαμε στη διάθεσή μας; Πάμε να το αναλύσουμε. Το RG4060-17EU43 αποφεύγει τις ακρότητες σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό. Ο τελευταίος εστιάζει άλλωστε σε πρακτικά θέματα όπως το πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας και την αποτελεσματική απομάκρυνση της θερμότητας. Το σύστημα δεν περνά απαρατήρητο και εδώ που τα λέμε πώς να το κάνει με δεδομένη την οθόνη 17 ιντσών που διαθέτει. Οι διαστάσεις του είναι 383,5 x 272,4 x 27,4 χιλ. με το βάρος του να παραμένει σε χαμηλά σχετικά – βάσει της κατηγορίας του πάντα – επίπεδα αφού δεν ξεπερνά τα 2,6 κιλά. Το σώμα του είναι από πλαστικό με την επιφάνεια που ακουμπούν οι καρποί να διαθέτει διαφορετική και κομματάκι πιο απαλή υφή για μεγαλύτερη άνεση. Το καπάκι είναι εντελώς κενό με μοναδική εξαίρεση το λογότυπο της Dream Machines: ούτε στοιχεία εμπνευσμένα από τη φύση, ούτε φωτισμός LED, ούτε άλλου είδους λεπτομέρειες, με τη μινιμαλιστική προσέγγιση να κάθεται όμορφα στο μάτι. Αυτό που δεν κάθεται καλά στο μάτι πάντως είναι οι δακτυλιές που μένουν πολύ εύκολα πάνω στο πλαστικό, οπότε το συχνό καθάρισμα είναι μια καθημερινή διαδικασία. Διαβάστε ολόκληρο το review Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Kotsakos43 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Καινούργιος πάικτης στην αγορά? 4060 με 32 gb Ram και 1 tb στα 1349??? Φίλε, κάτσε καλά. Κάποια στιγμή ίσως του δώσω ευκαιρία. Τα specs και τα benchmarks για 4060 είναι πολύ καλά. Όντως VFM. 2
mAnOlIArAs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Επιτέλους.... Βγήκε review να κλείσουν μερικά στόματα. Νομίζω είμαι από τους λίγους εδώ μέσα που έχουν αγοράσει Dream Machines. Το αγόρασα από Βαρσοβία που μένω μόνιμα περίπου 8 μήνες πριν. Προσπάθησα να το προτείνω και σε κάποια άτομα εδώ στο insomnia αλλά με πήραν από τα μούτρα και να τους αφήσω λέει γιατί είναι από Πολωνία. Το συγκεκριμένο review δείχνει πραγματικά το πόσο καλή εταιρεία είναι στο κομμάτι ποιότητας τιμής. 1349.99 για λάπτοπ με Intel i7 14η Γενιά και 4060? 32 GB και 1 TB SSD? Προκαλώ τον οποιοδήποτε να στείλει ένα μοντέλο από Best Price ή Skroutz στην συγκεκριμένη τιμή. Αλλά ακούστε εσείς τον Ζαχάρη να σας προτείνει λάπτοπ και να βγάζει τα ποσοστά του από τα Λινκ για windows. 7 1
mxpert Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου ο SSD του πάντως είναι πολύ μέτριος για τέτοιο μηχάνημα 1
mAnOlIArAs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, mxpert είπε ο SSD του πάντως είναι πολύ μέτριος για τέτοιο μηχάνημα Εγώ πρόσθεσα μετά 4 TB 2 tb +2 tb γιατί υποστηρίζει Raid. Όπως και το συγκεκριμένο αν δεν κάνω λάθος.
nepomuk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Εκτιμω οτι προκειται για καθαρα "Κινεζικο" προιον ιδιωτικης ετικετας Ευρωπαιου μεταπωλητη . Κατι σαν τη μαρκα "Turbo-X" του Πλαισιου , η οποια ξινιζει σε πολλους , ενω το "Πολωνεζικο" λαπτοπ ακουγεται καπως διαφορετικα. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου από nepomuk 3 1 1
mxpert Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 41 λεπτά πριν, mAnOlIArAs είπε Εγώ πρόσθεσα μετά 4 TB 2 tb +2 tb γιατί υποστηρίζει Raid. Όπως και το συγκεκριμένο αν δεν κάνω λάθος. στην ταχύτητα πήγαινε το σχόλιό μου.
mAnOlIArAs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 12 λεπτά πριν, mxpert είπε στην ταχύτητα πήγαινε το σχόλιό μου. Και εγώ σου απάντησα ότι μπορείς να τον αλλάξεις και να βάλεις ότι SSD θέλεις ή όπως λέει το άρθρο να επιλέξεις από το customization που σου προσφέρει η εταιρεία. 58 λεπτά πριν, nepomuk είπε Εκτιμω οτι προκειται για καθαρα "Κινεζικο" προιον ιδιωτικης ετικετας Ευρωπαιου μεταπωλητη . Κατι σαν τη μαρκα "Turbo-X" του Πλαισιου , η οποια ξινιζει σε πολλους , ενω το "Πολωνεζικο" λαπτοπ ακουγεται καπως διαφορετικα. Γιατί τα ASUS, τα Acer, τα Gigabyte, τα Lenovo στην Γερμανία είναι το εργοστάσιο? 2
gianniskav Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Πολύ αξιόλογη εταιρία, δεν το περίμενα...έχω αγοράσει το πιο κάτω μοντέλο με i7 14650 hx και έχει rtx 4050 στις 17 ίντσες και έχω εντυπωσιαστεί με την απόδοσή του.. 1
empyr3an Δημοσ. 27 Νοεμβρίου Δημοσ. 27 Νοεμβρίου Αναφορά σε κείμενο ενώ προσφέρει υποστήριξη τόσο μέσω email, όσο και τηλεφωνικά στα Ελληνικά. Μάλλον αυτοί που δουλεύουν στο support, γράφουν και στο παρόν νήμα. Πολύ ύποπτα σχόλια. Π.χ.: 7 ώρες πριν, Kotsakos43 είπε Τα specs και τα benchmarks για 4060 είναι πολύ καλά. Γιατί σου φαίνονται καλά τα benchmarks? Πρόσεξες ότι στο 3DMARK έβγαλε 2275 πόντους, ενώ ο μέσος όρος παρόμοιων συστημάτων (CPU+GPU) είναι 2726; Προσοχή όποιος το αγοράσει, το είπε και ο συντάκτης "Η Dream Machines έρχεται από το πουθενά". 1
intelvsamd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου Δημοσ. 27 Νοεμβρίου free os 4060 στα 1350 φτιάχνω ένα σταθερό με κάποια ti τουλάχιστον . 32gb ram😆 μάρκα με έκαψες . χωρίς ips κιόλας ....τα έχουνε δει τα αποτελέσματα ? 750 δεν το συζητάμε σαν εκείνα τα hp με την ξεπλυμενη οθόνη ,τέτοια πάνελ βάζουν όπως και τα msi που έχω δει . άσε που το καλοκαίρι θα ακούγεται σαν πιστολάκι από το στέγνωμα των μαλλιών και από τον καυτό αέρα θα ιδρώνω και εγώ . pc quite system low rpm και ακούς μόνο τα πλήκτρα . καλή φάση το λαπτοπ αλλά αν δεν φτιάξουν της θερμοκρασίες σε λίγο ο κόσμος δεν θα τα παίρνει έχω το msi το titanium και από τα πολλά λαμπάκια είναι σαν τσίρκο δεν αφήνουν τα rgb να φτιάξουν καμία θερμοκρασία και με ένα φορτιστή φορητή συσκευή λέει με 2 τούβλα φορτιστές σαν τροφοδοτικά . δεν έχει ξανά pc και μόνο
mAnOlIArAs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 10 hours ago, empyr3an said: Μάλλον αυτοί που δουλεύουν στο support, γράφουν και στο παρόν νήμα. Πολύ ύποπτα σχόλια. Π.χ.: Γιατί σου φαίνονται καλά τα benchmarks? Πρόσεξες ότι στο 3DMARK έβγαλε 2275 πόντους, ενώ ο μέσος όρος παρόμοιων συστημάτων (CPU+GPU) είναι 2726; Προσοχή όποιος το αγοράσει, το είπε και ο συντάκτης "Η Dream Machines έρχεται από το πουθενά". Τι προσοχή ρε φίλε, θα με τρελάνεις? Δες ποστ μου πριν από κάμποσους μήνες που λέω ότι το αγόρασα το Λάπτοπ, τι δεν καταλαβαίνεις? Βγαίνετε εδώ και το παίζετε ειδικοί. Ο άλλος γράφει ο ένας γράφει ότι είναι Κινέζικο, λες και τα υπόλοιπα Brand τα φτιάχνουν στην Γερμανία ή στην Αμερική, ο άλλος το συγκρίνει με Desktop, αν έχεις το θεό σου και τώρα έρχεσαι εσύ να μου πεις οι πελάτες να προσέχουν? Τι ακριβώς να προσέξουν? Σε τι αναφέρεσαι? Γιατί από προσωπική εμπειρία και έχοντας αγοράσει Λάπτοπ της συγκεκριμένης εταιρείας δεν έχω να προσέξω κάτι. Επίσης αναφέρεσαι στο Support της εταιρείας ότι γράφουν στα σχόλια, άρα εσύ μας λες ότι δεν εμπιστεύεσαι ούτε το Review? 2 hours ago, intelvsamd said: free os 4060 στα 1350 φτιάχνω ένα σταθερό με κάποια ti τουλάχιστον . 32gb ram😆 μάρκα με έκαψες . χωρίς ips κιόλας ....τα έχουνε δει τα αποτελέσματα ? 750 δεν το συζητάμε σαν εκείνα τα hp με την ξεπλυμενη οθόνη ,τέτοια πάνελ βάζουν όπως και τα msi που έχω δει . άσε που το καλοκαίρι θα ακούγεται σαν πιστολάκι από το στέγνωμα των μαλλιών και από τον καυτό αέρα θα ιδρώνω και εγώ . pc quite system low rpm και ακούς μόνο τα πλήκτρα . καλή φάση το λαπτοπ αλλά αν δεν φτιάξουν της θερμοκρασίες σε λίγο ο κόσμος δεν θα τα παίρνει έχω το msi το titanium και από τα πολλά λαμπάκια είναι σαν τσίρκο δεν αφήνουν τα rgb να φτιάξουν καμία θερμοκρασία και με ένα φορτιστή φορητή συσκευή λέει με 2 τούβλα φορτιστές σαν τροφοδοτικά . δεν έχει ξανά pc και μόνο Συγκρίνεις Laptop με Desktop? Ρε φίλε είσαι απλά ανίδεος. Γράφεις χωρίς IPS?????? Είσαι επικίνδυνος, το πιστεύω. Μεγάλο ποσοστό κατασκευαστών που αναφέρουν ότι οι οθόνες τους είναι IPS και δεν έχουν Color Gamut Coverage 100%. Η συγκεκριμένη οθόνη, επειδή πριν αγοράσω το δικό μου Λάπτοπ από την συγκεκριμένη εταιρεία έψαξα, δεν μπορεί να μην χρησιμοποιήσει τον όρο IPS όπως κάνουν άλλες εταιρείες αλλά η χρωματική κάλυψη είναι 100% sRGB και μάλιστα οι γωνίες θέασης είναι πολύ καλύτερες από μία οθόνη IPS της Lenovo (είχα Lenovo LOQ και ASUS ROG Strix, πριν επιλέξω την συγκεκριμένη εταιρεία) Για τα υπόλοιπα που γράφεις φιλαράκι βαριέμαι να σου απαντήσω, με κούρασες. Και μόνο που συγκρίνεις Λάπτοπ με Desktop καταλαβαίνω τις γνώσεις σου. 1
Laptoperg23 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου Δημοσ. 27 Νοεμβρίου Προσωπικά επειδή το είδα τώρα εδώ μέσα ήθελα να αφήσω και εγώ το σχόλιο μου επειδή το έχω ένα από την συγκεκριμένη εταιρία Για τα λεφτά αυτό που παίρνεις είναι παραπάνω από πολύ καλό σε σχέση με άλλα brands. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή και ανθεκτική, παίζει όλα τα παιχνίδια που θέλω να παίζω είτε απαιτητικά είτε όχι και έχεις άμα θέλεις και χώρο για να βάλεις εξτραδάκια ή ακόμα και να το παραγγείλεις διαφορετικά απο ότι το δίνει (πάλι άλλα brands της αγοράς δεν το κάνουν αυτό). Η εξυπηρέτηση πελατών προσωπικά δεν έχω δει κάτι καλύτερο επειδή μιλάς κατευθείαν με την μαμά εταιρία και σε κατευθύνουν. Να προσθέσω και το ότι πρώτη φορά για υδρόψυξη σε λάπτοπ μέσω αυτής της εταιρίας το έμαθα, δεν ήξερα ότι υπάρχει και με εντυπωσίασε να πω την αλήθεια Δεν ξέρω τα πολλά λόγια είναι περιττά. Μένει απλά να το μάθει ο κόσμος επειδή αξίζει πραγματικά πάρα πολύ Για εμένα είναι ότι καλύτερο στην ελληνική αγορά σε gaming λάπτοπ 2
intelvsamd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, mAnOlIArAs είπε Τι προσοχή ρε φίλε, θα με τρελάνεις? Δες ποστ μου πριν από κάμποσους μήνες που λέω ότι το αγόρασα το Λάπτοπ, τι δεν καταλαβαίνεις? Βγαίνετε εδώ και το παίζετε ειδικοί. Ο άλλος γράφει ο ένας γράφει ότι είναι Κινέζικο, λες και τα υπόλοιπα Brand τα φτιάχνουν στην Γερμανία ή στην Αμερική, ο άλλος το συγκρίνει με Desktop, αν έχεις το θεό σου και τώρα έρχεσαι εσύ να μου πεις οι πελάτες να προσέχουν? Τι ακριβώς να προσέξουν? Σε τι αναφέρεσαι? Γιατί από προσωπική εμπειρία και έχοντας αγοράσει Λάπτοπ της συγκεκριμένης εταιρείας δεν έχω να προσέξω κάτι. Επίσης αναφέρεσαι στο Support της εταιρείας ότι γράφουν στα σχόλια, άρα εσύ μας λες ότι δεν εμπιστεύεσαι ούτε το Review? Συγκρίνεις Laptop με Desktop? Ρε φίλε είσαι απλά ανίδεος. Γράφεις χωρίς IPS?????? Είσαι επικίνδυνος, το πιστεύω. Μεγάλο ποσοστό κατασκευαστών που αναφέρουν ότι οι οθόνες τους είναι IPS και δεν έχουν Color Gamut Coverage 100%. Η συγκεκριμένη οθόνη, επειδή πριν αγοράσω το δικό μου Λάπτοπ από την συγκεκριμένη εταιρεία έψαξα, δεν μπορεί να μην χρησιμοποιήσει τον όρο IPS όπως κάνουν άλλες εταιρείες αλλά η χρωματική κάλυψη είναι 100% sRGB και μάλιστα οι γωνίες θέασης είναι πολύ καλύτερες από μία οθόνη IPS της Lenovo (είχα Lenovo LOQ και ASUS ROG Strix, πριν επιλέξω την συγκεκριμένη εταιρεία) Για τα υπόλοιπα που γράφεις φιλαράκι βαριέμαι να σου απαντήσω, με κούρασες. Και μόνο που συγκρίνεις Λάπτοπ με Desktop καταλαβαίνω τις γνώσεις σου. δεν ζήτησε κανείς την γνώμη σου 😉
mAnOlIArAs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, intelvsamd είπε δεν ζήτησε κανείς την γνώμη σου 😉 Ούτε εμείς σου ζητήσαμε να χάνουμε χρόνο διαβάζοντας σχόλια που δεν έχουν καμία λογική υπόσταση, όπως σύγκριση τιμών Desktop με Λάπτοπ. Όταν γράφεις μία γνώμη για κάτι τουλάχιστον να συγκρίνεις τα ίδια πράγματα. Εκτός αν εσύ παίρνεις το Desktop στην δουλεία σου ή στην σχολή σου και θεωρείς ότι το Desktop σου προσφέρει φορητότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα