Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Μα έχω steamguard στο κινητό και δεν έλαβα τίποτα,αν και όταν μπαίνω απο την ίδια ip δεν έστελνε, και 2FA έχω παντού,τράπεζες, paypal κτλ, έγραφα κάτι στο pc και είδα το steam να κλείνει μόνο του , πήγα να ξαναμπώ και μου έβγαζε άλλο email, απο την ενημέρωση για αλλαγή mail μεχρι να κάνω την διαδικασία δεν πέρασαν ούτε 10 λεπτά.

Δεν ξέρω τι έχει συμβεί.

Ίσως θα έπρεπε να αρχίσεις να ψάχνεις πρώτα από το κινητό σου..

• Like 2
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχω πάθει κι εγώ τα ίδια. Είχαν αλλάξει διεύθυνση, είχαν αλλάξει κινητό αλλά δεν είχαν αλλάξει το backup email που ειχα δηλώσει. Από εκεί κατάφερα και έκανα ανάκτηση. 

Πάντως απ ότι είχα διαβάσει τότε που έψαχνα για support από το Steam δεν βοηθούν σε κάτι, δυστυχώς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, cpc464 είπε

Πρίν περίπου μία ώρα είδα το steam account μου να κλείνει, πήγα να ανακτήσω αλλά δεν με αναγνώριζε, άνοιξα το mail μου και είδα ότι έχω αλλάξει διεύθυνση με ένα IP που είναι στην Φλόριντα Η.Π.Α, έκανα όλες τις ενέργειες και τώρα περιμένω, πάγωσα και την κάρτα που είχα σε αυτό το λογαριασμό, δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν καθώς και Malware δεν βρήκα και bitdefender τρέχω, ένα MMO παίζω μόνο και ότι και να πάρουν ανακτείται αλλά θα πάρει χρόνο, έχει κανείς παρόμοια εμπείρία;, επίσης απο την στιγμη που θα δηλώσεις τον λογαριασμό hacked ξερει κανείς αν κλειδώνει?.

το εχω παθει και εγω ,μην αγχωνεσαι ακολουθα τις ενεργειες που σου λεει και αυριο θα σου απαντησουν απο το steam ,θα χρειαστει να εχεις καποιο αποδεικτικο απο αγορα παιχνιδιου η ενεργποιηση αν εχει αγοραστει απο αλλο μαγαζι,ψαξε στο mail σου βρες τα να τα εχεις ετοιμα . Δεν θα χαθει ο λογαρισμος σου μην φοβασαι. Αλλαξε κωδικο και στο mail σου. 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Αν έχεις 2FA στο κινητό και στον χακάρανε και πάλι, πολύ φοβάμαι έχει θέμα και το κινητό σου. Όπως σου έγραψαν ψάξε και εκεί τι έγινε (τι κατέβασες / τι πάτησες κλπ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά έναν όμορφο Μάιο, ένας τύπος από Ρωσία αποφάσισε να μου κλέψει το Steam + EA + Ubisoft + Epic + 2 ακόμη account. Μέσα σε 15 λεπτά μου έκλεψε 6 account από τα οποία κατάφερα να πάρω πίσω την ίδια εβδομάδα τα 4 (το Steam μέσα σε αυτά), τα υπόλοιπα 2 χάθηκαν οριστικά. 

Ο τύπος λοιπόν, απέκτησε πρόσβαση στο email μου τον...Φεβρουάριο, για 3 μήνες μπορούσε να βλέπει όλα μου τα email και για 3 ολόκληρους μήνες...δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ. Μετά από 3 μήνες, χτύπησε μέσα σε 15 λεπτά και τα γ....σε όλα :)

(Έτυχε να το πάρω πρέφα στο 15λεπτο και τον πρόλαβα προτού κάνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά σε ακόμη περισσότερα account...)

Επεξ/σία από nikosild
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
40 minutes ago, nikosild said:

Ίσως θα έπρεπε να αρχίσεις να ψάχνεις πρώτα από το κινητό σου..

21 minutes ago, ilos said:

Αν έχεις 2FA στο κινητό και στον χακάρανε και πάλι, πολύ φοβάμαι έχει θέμα και το κινητό σου. Όπως σου έγραψαν ψάξε και εκεί τι έγινε (τι κατέβασες / τι πάτησες κλπ).

20 minutes ago, nikosild said:

για 3 μήνες μπορούσε να βλέπει όλα μου τα email και για 3 ολόκληρους μήνες...δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ. Μετά από 3 μήνες, χτύπησε μέσα σε 15 λεπτά και τα γ....σε όλα :)

To σκάναρα και δεν βρήκα τίποτα, τέλη αυγούστου είχα άλλο κινητό που πρήστηκε η μπαταρία απο την ζέστη και διαλύθηκε,μπορεί να είχε γίνει απο κεί κάτι,και να περίμενε ο τύπος 3μηνο, ταιριάζουν και οι ημερομηνίες 21 αυγούστου είχε γίνει το leak της SOCradar.

33 minutes ago, akoinonitos said:

ο εχω παθει και εγω ,μην αγχωνεσαι ακολουθα τις ενεργειες που σου λεει και αυριο θα σου απαντησουν απο το steam ,θα χρειαστει να εχεις καποιο αποδεικτικο απο αγορα παιχνιδιου η ενεργποιηση αν εχει αγοραστει απο αλλο μαγαζι,ψαξε στο mail σου βρες τα να τα εχεις ετοιμα . Δεν θα χαθει ο λογαρισμος σου μην φοβασαι. Αλλαξε κωδικο και στο mail σου. 

Το ελπίζω, δεν ξέρω αν κάνουν αλλά εχω τα mail με τις χρεώσεις του steam για τις συνδρομές,κωδικό στο mail άλλαξα αμέσως,εν αναμονή λοιπόν, ευχαριστώ όσους απάντησαν.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nikosild είπε

Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά έναν όμορφο Μάιο, ένας τύπος από Ρωσία αποφάσισε να μου κλέψει το Steam + EA + Ubisoft + Epic + 2 ακόμη account. Μέσα σε 15 λεπτά μου έκλεψε 6 account από τα οποία κατάφερα να πάρω πίσω την ίδια εβδομάδα τα 4 (το Steam μέσα σε αυτά), τα υπόλοιπα 2 χάθηκαν οριστικά. 

Ο τύπος λοιπόν, απέκτησε πρόσβαση στο email μου τον...Φεβρουάριο, για 3 μήνες μπορούσε να βλέπει όλα μου τα email και για 3 ολόκληρους μήνες...δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ. Μετά από 3 μήνες, χτύπησε μέσα σε 15 λεπτά και τα γ....σε όλα :)

(Έτυχε να το πάρω πρέφα στο 15λεπτο και τον πρόλαβα προτού κάνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά σε ακόμη περισσότερα account...)

Προφανώς αν έχουν ήδη το mail δε θα καρφωθούν μέχρι να κάνουν τη ζημιά μετά. Το πρόβλημα είναι πως έχουν εξαρχής το mail. Αν δεν έχεις 2FA, φτες εσύ προφανώς. Αν είχες και απέκτησαν κάπως πρόσβαση και στο κινητό μαγκιά τους.

• Λύση
Δημοσ.

Τελικά ήρθε απάντηση απο το steam, είχα αμφισβητήσει την αλλαγή mail μέσω της ενημέρωσης που μου είχαν στείλει,απο ότι φαίνεται ήμουν τυχερός που είδα να κλείνει η εφαρμογή και αντίδρασα γρήγορα γιατί πρέπει να μπλόκαρε το account,δεν έχασα τίποτα ευτυχώς,μόνο μπλόκαραν το trading για 15 ημέρες όπως είχε πεί ο ilos, ούτε αποδείξεις μου ζήτησαν,έκαναν reset το account μου έστειλαν νέο κωδικό και δούλεψε και το safeguard, άλλαξα και password παντού, μπορώ να πώ πως φτηνά την γλύτωσα.

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν, νομίζω πως μπορεί να κλείσει το topic.

• Like 14
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cpc464 είπε

Τελικά ήρθε απάντηση απο το steam, είχα αμφισβητήσει την αλλαγή mail μέσω της ενημέρωσης που μου είχαν στείλει,απο ότι φαίνεται ήμουν τυχερός που είδα να κλείνει η εφαρμογή και αντίδρασα γρήγορα γιατί πρέπει να μπλόκαρε το account,δεν έχασα τίποτα ευτυχώς,μόνο μπλόκαραν το trading για 15 ημέρες όπως είχε πεί ο ilos, ούτε αποδείξεις μου ζήτησαν,έκαναν reset το account μου έστειλαν νέο κωδικό και δούλεψε και το safeguard, άλλαξα και password παντού, μπορώ να πώ πως φτηνά την γλύτωσα.

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν, νομίζω πως μπορεί να κλείσει το topic.

Τελεια αντε να σου φύγει και το άγχος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, ilos είπε

14 ώρες πριν, ilos είπε

... και ακόμα καλύτερα αν δεν είναι καν smartphone (παλιό flipphone) μόνο και μόνο για να δέχεται sms και να μη μπορεί να περαστεί τίποτα μέσα ή να ακολουθεί ύποπτα links....

Αυτό που λες το έχω σκεφτεί και εγώ και το εφάρμοσα για ένα διάστημα αλλά δυστυχώς έχει προβλήματα. Από κάποιες τράπεζες τα παλιά κινητά δεν λαμβάνουν πλέον τα SMS, προφανώς έχει να κάνει με το τι πρωτόκολλα χρησιμοποιεί η κάθε τράπεζα, και έτσι είναι προβληματικό. Μόνο το να υπάρχει μια συσκευή και ένας αριθμός που να είναι καθαρή από εφαρμογές  και να μην χρησιμοποιείτε για άλλο σκοπό. Αν και είναι πρόβλημα καθώς πρέπει να έχεις μαζί σου συνέχεια δύο κινητά εν τούτοις είναι πράγματι η ποιο ασφαλής μέθοδος και αν είσαι υπεύθυνος πολλών πληρωμών τότε για μένα είναι μονόδρομος. 

Επεξ/σία από anax111
Δημοσ.
2 hours ago, anax111 said:

Από κάποιες τράπεζες τα παλιά κινητά δεν λαμβάνουν πλέον τα SMS, προφανώς έχει να κάνει με το τι πρωτόκολλα χρησιμοποιεί η κάθε τράπεζα, και έτσι είναι προβληματικό. Μόνο το να υπάρχει μια συσκευή και ένας αριθμός που να είναι καθαρή από εφαρμογές  και να μην χρησιμοποιείτε για άλλο σκοπό.

Σωστά. Η Εθνική εδώ και κανένα χρόνο δε στέλνει πια SMS αλλά μηνύματα στο Viber. Καθαρή από εφαρμογές συσκευή δυστυχώς δεν υπάρχει, ενώ αν χακαριστεί το Google account ή αντίστοιχο και πάλι υπάρχει πρόβλημα. Χρησιμοποιώ επιβεβαίωση μέσω SMS ακριβώς γιατί δε βασίζεται σε email ή άλλα στοιχεία.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Μου έκλεψαν το Steam account εδώ και καμία ώρα, υπάρχει ελπίδα ή τα έχασα όλα;
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Σωστά. Η Εθνική εδώ και κανένα χρόνο δε στέλνει πια SMS αλλά μηνύματα στο Viber. Καθαρή από εφαρμογές συσκευή δυστυχώς δεν υπάρχει, ενώ αν χακαριστεί το Google account ή αντίστοιχο και πάλι υπάρχει πρόβλημα. Χρησιμοποιώ επιβεβαίωση μέσω SMS ακριβώς γιατί δε βασίζεται σε email ή άλλα στοιχεία.

? Μια χαρά στέλνει sms η εθνική (την έχω σε flipphone).

Επίσης μακριά από viber (αν δίνεται και επιλογή με sms).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, ilos said:

? Μια χαρά στέλνει sms η εθνική (την έχω σε flipphone).

Θα το ψάξω, σε μένα δε στέλνει για επιβεβαίωση συναλλαγής πχ και θα με βόλευε (και δεν έχω καθυστερήσει και κανά δάνειο να μ'έχει στη μπούκα :P). Μου λέει να βάλω Viber, που μακριά όπως λες.

Επεξ/σία από Tobajara
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μλκιες σιγα μη τα κανουν ολα αυτα για να σου hackαρουν το steam να βγαλουν τι ακριβως ? Το πιο απλο απο καποιο αλλο site εγιναν leaked email - δηλαδη username και password . Το stemguard θα εστειλε varification αλλα στο ηδη κλεμενο email 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...