Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, aki είπε

Και όμως υπάρχουν παιχνίδια που δεν το περιμένεις.
Στο Ratchet: Rift Appart δεν αρκούν σε ορισμένες περιοχές ακόμα και με τα Textures στο Medium.
Το Stalker 2 με 4060 ti, 16gb vs 8gb έχει διαφορά: Playable vs Unplayable

Τα Ratchet και Stalker 2 τα περίμενες, το God of War Ragnarok όμως το περίμενες;
Σε 1080p χρειάζεται Medium όχι λόγω δύναμης αλλά λόγω VRAM και δεν έχει σημασία αν έχεις DLAA ή DLSS, η απόδοση είναι ακριβώς ίδια, PCIe bottlenecked.

Περίεργο,έχω το rachet εγκατεστημένο στο PC και παίζω με high preset+rt reflections και δεν είχα θέμα με την vram 

1440p/dlss quality ,

Γενικά αυτό το παιχνίδι έχω πάντα στο PC είναι απόλαυση με το ps5 dualsense 😁όλοι όσοι βλέπουν παθαίνουν σοκ!!

Επεξ/σία από nikos5800
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Περίεργο,έχω το rachet εγκατεστημένο στο PC και παίζω με high preset+rt reflections και δεν είχα θέμα με την vram 

1440p/dlss quality ,

Γενικά αυτό το παιχνίδι έχω πάντα στο PC είναι απόλαυση με το ps5 dualsense 😁όλοι όσοι βλέπουν παθαίνουν σοκ!!

Κι εγώ με την 2070 super το τελείωσα με DLAA+FG, 1080p με όλα τα RT εφέ.

Υποχρεωτικά 2 παραχωρήσεις:
RT Reflections ανάλυση στο μισό (High γιατί το VeryHich είναι 1:1) και Textures σε Medium.

Πραγματικά δεν είχε τόση σημασία αν είχα τα RT ανοικτά ή κλειστά, με DLSS:Quality ανέβαινε 130+fps, περισσότερη ζημιά έκανε το Textures με την PCIe-3.0/16x της 2070 που είναι ίδια με PCIe-4.0/8x της 4060.

• Like 1
Δημοσ.

Μην παίρνετε κάρτες με 8 gb vram

Στο ερώτημα, μία ή άλλη είναι, από την στιγμή που η 4060 είναι 10% κάτω στην τιμή και 10% κάτω σε επιδόσεις αλλά με άλλα καλούδια (eff. dlss3) θα έλεγα 4060. Αν ήταν ίδια τιμή θα έλεγα ανάλογα και με την υλοποίηση πάντα, 3060 ti

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...