Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μάγκες μου τώρα με το BF είπα να αλλάξω την 1060 μου και είδα το Πλαίσιο έχει και τις δυο. Την 3060Ti στα 307 και την 4060 στα 279. Είμαι προς την 3060Ti.

Ποια είναι η γνώμη σας;

8GB VRAM και οι δύο.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DarkGamerGR_ είπε

Λοιπόν μάγκες μου τώρα με το BF είπα να αλλάξω την 1060 μου και είδα το Πλαίσιο έχει και τις δυο. Την 3060Ti στα 307 και την 4060 στα 279. Είμαι προς την 3060Ti.

Ποια είναι η γνώμη σας;

8GB VRAM και οι δύο.

Πιο ισχυρη καρτα η Ti κατα 20% περιπου, ομως καταναλωνει περισσοτερο ρευμα και δεν υποστηριζει dlss3 (frame generation), κατι που το κανει η 4060. Αμφοτερες ειναι λιγο στερημενες στη vram και ιδιως στο μελλον αυτο μπορει να σε περιορισει και να σε αναγκασει να πετσοκοβεις settings.

Παρολα τα οποια μειονεκτηματα θα προτιμουσα την πιο ισχυρη (3060ti). Πολυ καλη καρτα για 1080p gaming.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostiger είπε

Πιο ισχυρη καρτα η Ti κατα 20% περιπου, ομως καταναλωνει περισσοτερο ρευμα και δεν υποστηριζει dlss3 (frame generation), κατι που το κανει η 4060. Αμφοτερες ειναι λιγο στερημενες στη vram και ιδιως στο μελλον αυτο μπορει να σε περιορισει και να σε αναγκασει να πετσοκοβεις settings.

Παρολα τα οποια μειονεκτηματα θα προτιμουσα την πιο ισχυρη (3060ti). Πολυ καλη καρτα για 1080p gaming.

Σε ευχαριστω για την απάντηση. Εχω ενα 550w BeQuiet τροφοδοτικό με έναν 10400F. Πιστεύω είναι μια χαρά 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DarkGamerGR_ είπε

Σε ευχαριστω για την απάντηση. Εχω ενα 550w BeQuiet τροφοδοτικό με έναν 10400F. Πιστεύω είναι μια χαρά 

Με το καλο να παραλαβεις οτι επιλεξεις, να εισαι καλα.

Κομπλε θα εισαι..

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, kostiger είπε

Μάλλον εννοείς ένα 8% σύμφωνα με το techpowerup👍

Ας πάει στην ρτχ4060 , νεότερη γενιά,χαμηλότερη κατανάλωση+ai frame gen 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos5800 είπε

Μάλλον εννοείς ένα 8% σύμφωνα με το techpowerup👍

Ας πάει στην ρτχ4060 , νεότερη γενιά,χαμηλότερη κατανάλωση+ai frame gen 

Το καλοκαιρι που εξεταζα τις 2 συγκεκριμενες για το γιο μου, ειχα δει οτι ειναι αρκετα ισχυροτερη σιγουρα οχι μονο 8%

Υ.Γ: Στο γιο μου τη 4060 πηρα παντως😂, μετα απο μια αποτυχημενη αποπειρα με μεταχειρα 3060Ti που σηκωνε θερμοκρασιες και μου την πηρε ευτυχως πισω ο πωλητης. Εδω ομως ενδιαφερεται για κανουργια ο φιλος. Εν παση περιπτωσει, εγω τα επιχειρηματα που εθεσες τα εχω αναφερει, βλεπει και πραττει αναλογα το παλληκαρι.

Update: Το Techspot τη βγαζει 12% πιο ισχυρη που εριξα μια ματια με αφορμη το σχολιο σου. 

1080p_Average.png

Ειναι περισσοτερο ντερμπι ετσι ειναι η αληθεια, θα πρεπει να τα δει και αυτα τα δεδομενα ο @DarkGamerGR_

• Like 2
Δημοσ.
18 hours ago, DarkGamerGR_ said:

Ποια είναι η γνώμη σας;

8GB VRAM και οι δύο.

RX7600XT 16GB 

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/sapphire-vga-radeon-rx-7600-xt-pulse-16-gb_4394062

1080p-p.webp

2024-11-22-image-p.webp

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Τα 2fps από πού βγαίνει? Κάτι θα έχουν κάνει λάθος,δεν θέλω να κατεβάσω το παιχνίδι γιατί δεν μου αρέσει αλλά με ερεθίζει αυτό το chart 😜😁

Δημοσ.
20 ώρες πριν, DarkGamerGR_ είπε

Ποια είναι η γνώμη σας;

8GB VRAM και οι δύο.

Πας σε 4060 με κλειστά τα ματια κατά τη γνώμη μου... καλύτερη αρχιτεκτονική, κατανάλωση κτλπ με περισσότερες τεχνολογίες από 3060ti + ότι είναι φθηνότερη...

Σε καμια περίπτωση δε πας στη 7600xt που είναι χειρότερη κάρτα στα ΠΑΝΤΑ! εκτος ότι έχει 5% καλύτερο raster...η 4060 έχει καλύτερο upscaler ειδικά σε 1080p, έχει και dlss3 και frs3 σε αντίθεση με την 7600xt, έχει καλύτερη κατανάλωση και θερμοκρασίες και το πιο σημαντικό με την 4060 μπορείς έστω και με μικρές υποχωρήσεις να παίξεις κάνα rt game με την άλλη το ξεχνάς...

τα 8gb είναι μύθος και δε πρόκειται να έχεις πρόβλημα σε 1080p εγώ παίζω με 4070 που έχει 12gb σε 4k απροβλημάτιστα οποτε καταρρέει ο μύθος της vram τέλος η 7600xt ετοιμοπαράδοτη έχει 350 ευρώ... γελάει ο κόσμος ενώ την άλλη την τσιμπάς από πλαίσιο με ότι αυτό συνεπάγεται και στη φέρνουν την άλλη μέρα σπίτι

Δημοσ.
1 hour ago, Tambas91 said:

τα 8gb είναι μύθος και δε πρόκειται να έχεις πρόβλημα σε 1080p 

Μάλλον έχεις πιει πολλούς μύθους 🤣

WMKHCcBttzeRQiJnRLc0zlSBVWe-s-9CHdRH8YON

https://www.techspot.com/review/2856-how-much-vram-pc-gaming/#What_Does_Running_Out

2024-06-27-image-11-j_1100.webp

2024-06-27-image-2-j_1100.webp

2024-06-27-image-4-j_1100.webp

1 hour ago, Tambas91 said:

τέλος η 7600xt ετοιμοπαράδοτη έχει 350 ευρώ... γελάει ο κόσμος ενώ την άλλη την τσιμπάς από πλαίσιο με ότι αυτό συνεπάγεται και στη φέρνουν την άλλη μέρα σπίτι

Το έβαλα και επάνω, 339 ευρώ από πλαίσιο ετοιμοπαράδοτη

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/sapphire-vga-radeon-rx-7600-xt-pulse-16-gb_4394062

Δημοσ.

Δε μου αρέσει η μπύρα με αναγουλιάζει.... ωστόσο σε όλα τα παιχνίδια θα ανοίξεις dlss έστω στο q, οπότε η κάρτα ακόμα και στα 2 παιχνίδια που θες να περάσεις σαν κανόνα παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα... κατά τα αλλα η 7600xt είναι 2 σκαλιά κάτω από την 4060 και πιο ακριβή

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

ωστόσο σε όλα τα παιχνίδια θα ανοίξεις dlss έστω στο q, οπότε η κάρτα ακόμα και στα 2 παιχνίδια που θες να περάσεις σαν κανόνα παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα

Με DLSS έπαιζα πριν από 2 χρόνια τα Halo Infine και Forza Horizon 5 και η 3070Ti σκάλωνε ανά λίγα δευτερόλεπτα. Unplayable καταστάσεις σε πολλά σημεία.

Και που είσαι; Patch-αρισμένα και full optimized ήταν. Όχι α-patch-άριστη ανδρική hardcorίλα που σου αρέσει εσένα. 🤣

Σήμερα υπάρχουν ΠΟΛΛΑ παιχνίδια που ενώ θα τα σήκωναν σε 1080p + DLSS οι 4060/3060Ti αλλά λόγω των 8GB είναι σκατά.

Δημοσ.
31 minutes ago, Tambas91 said:

ωστόσο σε όλα τα παιχνίδια θα ανοίξεις dlss 

Επειδή το λες εσύ δεν σημαίνει ότι θα το κάνουν όλοι σε όλα τα παιχνίδια, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που τα τρέχει μια χαρά σε 1080P native η 7600ΧΤ με Ultra Textures.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Με DLSS έπαιζα πριν από 2 χρόνια τα Halo Infine και Forza Horizon 5 και η 3070Ti σκάλωνε ανά λίγα δευτερόλεπτα. Unplayable καταστάσεις σε πολλά σημεία.

Και που είσαι; Patch-αρισμένα και full optimized ήταν. Όχι α-patch-άριστη ανδρική hardcorίλα που σου αρέσει εσένα. 🤣

Σήμερα υπάρχουν ΠΟΛΛΑ παιχνίδια που ενώ θα τα σήκωναν σε 1080p + DLSS οι 4060/3060Ti αλλά λόγω των 8GB είναι σκατά.

Σίγουρα δεν έφταιγε το 3D ? :P 

Μπορούμε να απαριθμήσουμε ποσα και ποια παιχνίδια είναι να τα τεστάρω? φαντάζομαι σύμφωνα με τα γραφόμενα, ότι η 4070 με τα 12gb σε 4k με dlss θα τα τινάξει... 

πάντως για να καταλαβαίνουμε τι γράφουμε εσείς πάντα μιλάτε για όλες τις ρυθμίσεις δεξιά rt μέσα fg klp που τρώνε vram, αλλα κανεις δε θα παίξει έτσι γιατί οι κάρτες αυτές δεν κάνουν για όλα δεξιά ούτως η άλλος

6 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Επειδή το λες εσύ δεν σημαίνει ότι θα το κάνουν όλοι σε όλα τα παιχνίδια, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που τα τρέχει μια χαρά σε 1080P native η 7600ΧΤ με Ultra Textures.

στα 3 παιχνίδια που δε θα μπορεί να βάλει ultra (γιατί εσύ το ξέρω ότι είσαι του όλα δεξιά γι αυτό αγοράζεις nvidia) θα βάλει dlss και θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα από native

@kkatzosέτσι από περιέργεια εσύ ποια κάρτα προτείνεις? 7600xt στα 340 ή 4060 στα 280?

Επεξ/σία από Tambas91
Δημοσ.

Και με Upscale, μύθος τα 8GB

1080p-Up-p.png

12 minutes ago, Tambas91 said:

στα 3 παιχνίδια που δε θα μπορεί να βάλει ultra (γιατί εσύ το ξέρω ότι είσαι του όλα δεξιά γι αυτό αγοράζεις nvidia) θα βάλει dlss και θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα από native

Nope 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...