Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.cosmodata.gr/product/350288/gaming-area/epipla/gaming-chairs/gaming-chair-gembird-gc-01-bl-grey-black

Με δωρεάν μεταφορικά. 

edit: Δωρεάν μεταφορικά εντός Αθηνών

Skroutz από 165+20€ μεταφορικά:

https://www.skroutz.gr/s/25959103/Gembird-GC-01-Yfasmatini-Karekla-Gaming-me-Rythmizomena-Mpratsa-Mayro-Gri.html

Bestprice από 160 + μεταφορικά:

https://www.bestprice.gr/item/2156393794/gembird-karekla-gaming-dermatinhs-me-rythmizomena-bratsa-mayrh-gc-01-bl.html

Σε κόκκινο και μπλέ 139 .90€ από το ίδιο κατάστημα.

Επεξ/σία από Jason15
Δημοσ.
1 ώρα πριν, supermarioarv είπε

δωρεαν μεταφορικά πως βάζεις?

γιατι για θεσσαλονικη ζητάει 25,65ευρω εξτρα

Έχεις δικιο. Δωρεάν μεταφορικά εντός Αθηνών.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε [Καρέκλα Gaming] Gembird GC-01Μαύρο/Γκρι @Cosmodata 99.90€ + μεταφορικά(δωρεάν εντός Αθηνών)
Δημοσ.

Την έχει κανείς; Είμαι λίγο καχύποπτος στα 100 ευρώ. Την εταιρεία την έχω πετύχει ξανα σε φθηνά καλώδια κτλ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την τσιμπησα εγώ σήμερα από το κατάστημα αλλά δεν έχω εμπειρία από παρόμοιες καρέκλες για συγκρίνω, Στιβαρή φαίνεται και τα κομμάτια στην συναρμολόγηση δεν είναι κακή ποιότητα, συναρμολόγηση με ζορισε λίγο αλλά δεν έφταιγαν οι οδηγίες απλά δεν το έχω πολύ με τις συναρμολογήσεις.Αρκετα βολική μου φαίνεται αλλα δεν είχα άλλη παρόμοια πριν,1.78 είμαι αλλά δεν νομίζω να αντιμετωπίσει κάποιος θέμα έως 1.90,στο κατάστημα του Πειραιά υπάρχει συναρμολογημένη να την δει κάποιος άμα θέλει, επίσης εμένα είναι τελείως μαύρη δεν έχει ίχνος γκρί,δεν ξέρω αν έτυχε ή αν είναι λάθος η περιγραφή 

Επεξ/σία από nikossof88
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikossof88 είπε

Την τσιμπησα εγώ σήμερα από το κατάστημα αλλά δεν έχω εμπειρία από παρόμοιες καρέκλες για συγκρίνω, Στιβαρή φαίνεται και τα κομμάτια στην συναρμολόγηση δεν είναι κακή ποιότητα, συναρμολόγηση με ζορισε λίγο αλλά δεν έφταιγαν οι οδηγίες απλά δεν το έχω πολύ με τις συναρμολογήσεις.Αρκετα βολική μου φαίνεται αλλα δεν είχα άλλη παρόμοια πριν,1.78 είμαι αλλά δεν νομίζω να αντιμετωπίσει κάποιος θέμα έως 1.90,στο κατάστημα του Πειραιά υπάρχει συναρμολογημένη να την δει κάποιος άμα θέλει, επίσης εμένα είναι τελείως μαύρη δεν έχει ίχνος γκρί,δεν ξέρω αν έτυχε ή αν είναι λάθος η περιγραφή 

Συγνωμη αλλα αν μπορεις πες μου ποσο σηκωνεται η καρεκλα απο το πατωμα μεχρι το καθισμα αν το εχεις βαλει τερμα πανω. και μετα αν σηκωσεις τα χερουλια τερμα πανω ποσο πανε απο το πατωμα? εχουμε ενα πολυ ψιλο γραφειο και δεν βρισκω πουθενα διαστασεις για την καρεκλα συγνωμη και παλι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JIMCA είπε

Συγνωμη αλλα αν μπορεις πες μου ποσο σηκωνεται η καρεκλα απο το πατωμα μεχρι το καθισμα αν το εχεις βαλει τερμα πανω. και μετα αν σηκωσεις τα χερουλια τερμα πανω ποσο πανε απο το πατωμα? εχουμε ενα πολυ ψιλο γραφειο και δεν βρισκω πουθενα διαστασεις για την καρεκλα συγνωμη και παλι.

56 απο πατωμα μεχρι την πανω μερια του καθισματος και 79 τα χερουλια,εγω την χρησιμοποιω σε γραφειο υψους 75 εκ χωρις καν να την ανεβαζω

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, nikossof88 είπε

56 απο πατωμα μεχρι την πανω μερια του καθισματος και 79 τα χερουλια,εγω την χρησιμοποιω σε γραφειο υψους 75 εκ χωρις καν να την ανεβαζω

Eίσαι ο καλύτερος πραγματικά με βοήθησες . Σε ευχαριστω πολύ.

Καλορίζικη.

• Like 2
Δημοσ.
On 26/11/2024 at 20:22, toni50 said:

off-topic αλλά καμμία πρόταση στα 200-250 ευρώ μαχ; Αρκετοί προτείνουν anda σε αυτό το εύρος.

Corsair tc100 στα 159 από websupplies που είδα σημερα ή περιμένεις τρελή προσφορά corsair t3 τα Χριστούγεννα!

Trust me!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...