Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλη η αυτονομία ένεκα του νέου επεξεργαστή και της πολύ καλής διαχείρισης του τελευταίου android. Το 24άρι έχει πολύ καλή αυτονομία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, kotronas είπε

Εγώ γιατί τα βλέπω ίδια;

δες τις γωνίες... το s24 ultra ειναι σαν τραπέζι.

Επεξ/σία από o_shaolin
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξεκινάμε με κυρτή οθόνη με το MATE 20 PRO, την συνηθίζουμε και δεν μπορούμε flat μετά.

Έρχεται η SAMY με τα ultra και πάμε στα flat, τα συνηθίζουμε και δεν θέλουμε μετά τα curved.

και έρχεται πάλι τώρα και φέρνει curved.. πόσα να αντέξουν αυτά τα έρμα τα δάκτυλα πια.

η επόμενη καινοτομία θα ήταν να βάλει η samsung 3000mah μπαταρία και να την φορτίζουμε σε 15 λεπτά... άσχετο αν κρατάει 12 ώρες.

Επεξ/σία από bakass
Δημοσ.

Το να ζητάτε ριζικα νεο σχεδιασμο σε smartphones είναι σαν να ζητάτε νεο σχεδιασμό σε τοστιέρα (πάλι ιδια τοστιέρα βγάλανε?), αυτα είναι τα smartphones τερματισε ο σχεδιασμός δεν έχει άλλο.

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, JcD είπε

Φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλη η αυτονομία ένεκα του νέου επεξεργαστή και της πολύ καλής διαχείρισης του τελευταίου android. Το 24άρι έχει πολύ καλή αυτονομία.

ναι κανα 10λεπτο περισσοτερο.. 
Καθε χρονο τα ιδια.. ΔΕΝ αξιζει η αλλαγη καθε χρονο, ουτε καθε 2, ουτε καθε 3. Το οτι τα φτιαχνουν και τα πουλανε δε συμαινει οτι πρεπει να τρεξουμε να τα παρουμε. 

Εγω τον Ιανουάριο πηγα απο το s21u στο s24u (χαλασε η πλακετα του 21). Οι διαφορες που ειδα ηταν μικρες ολους τους τομεις. Μου ελεγαν ο exynos ζεσταινεται ενω ο snap οχι. Εγω ειδα την ιδια ζεστη με την διαφορα οτι κρυωνει πολυ πιο γρηγορα το 24. 
Καμερα δεν ειδα κατι τραγικο για τοσα χρονια διαφορα. 
Μονο οθονη ειχε καποια διαφορα αλλα και παλι οταν ζεσταινοταν επεφτε η ενταση του φωτισμου οποτε μια η αλλη..  
Το ιδιο και με τα μηλα.

Τα 7 χρονια τι να τα κανω; δεν μου εχει κρατισει ποτε ναυαρχιδα πανω απο 3 χρονια.. Για καποιο λογο παντα καιγετε η πλακετα. 

οταν το εχεις αναγκη να το αλλαξεις τοτε παιρνεις αυτο που μπορεις...

• Like 3
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, nikifot είπε

Η διαφορά της Apple με την Samsung είναι ότι η Apple (ακόμα) μπορεί να γίνει όσο βαρετή και επαναλαμβανόμενη θέλει και να συνεχίσει να πουλάει. Την Samsung δεν τη παίρνει και γι αυτό την βλέπω να έχει την μοίρα της Sony (πολύ σύντομα βάσει του πώς τα πάει η εταιρία).

(Δυστυχώς) μια χαρα τα παει σε πωλήσεις... Δεν πρόκειται να συμβεί αυτο που λες ουτε σε... 10 ξερω γω χρονια.. Καλως η κακως η samsung ειναι για το android οτι ειναι η apple για το ios( που δεν εχει κι αλλον εκει)... Και οσο την εχουν στο μυαλό τους ολοι σαν κορυφαια... Χωρις να ψαχνονται λιγο παραπανω για να βρουν κατι καλύτερο.. Που υπαρχουν μπολικα... Η οσο λενε κυριως οι μεγαλυτεροι.. Ααα samsung.. Παρτο με κλειστα ματια.. Κλπ... Δεν προκειται να εχει την μοίρα της sony σε καμια των περιπτώσεων... 

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, gorge18 said:

ναι κανα 10λεπτο περισσοτερο.. 
Καθε χρονο τα ιδια.. ΔΕΝ αξιζει η αλλαγη καθε χρονο, ουτε καθε 2, ουτε καθε 3. Το οτι τα φτιαχνουν και τα πουλανε δε συμαινει οτι πρεπει να τρεξουμε να τα παρουμε. 

Εγω τον Ιανουάριο πηγα απο το s21u στο s24u (χαλασε η πλακετα του 21). Οι διαφορες που ειδα ηταν μικρες ολους τους τομεις. Μου ελεγαν ο exynos ζεσταινεται ενω ο snap οχι. Εγω ειδα την ιδια ζεστη με την διαφορα οτι κρυωνει πολυ πιο γρηγορα το 24. 
Καμερα δεν ειδα κατι τραγικο για τοσα χρονια διαφορα. 
Μονο οθονη ειχε καποια διαφορα αλλα και παλι οταν ζεσταινοταν επεφτε η ενταση του φωτισμου οποτε μια η αλλη..  
Το ιδιο και με τα μηλα.

Τα 7 χρονια τι να τα κανω; δεν μου εχει κρατισει ποτε ναυαρχιδα πανω απο 3 χρονια.. Για καποιο λογο παντα καιγετε η πλακετα. 

οταν το εχεις αναγκη να το αλλαξεις τοτε παιρνεις αυτο που μπορεις...

Φίλε μου μιλάς σε κάτοχο s20 fe που προσεύχεται να του καεί η πλακέτα μπας και αλλάξει επιτέλους μετά από 3.5 χρόνια 😂 Χωρίς πλάκα πάντως, έχεις πολλά δίκια σε αυτά που λες αλλά ο νέος επεξεργαστής έχει ήδη δείξει ότι κάνει "παπάδες" στο θέμα μπαταρία. Βέβαια όντως δεν αξίζει να πάει κάποιος από 24 σε 25 αλλά για εμένα ας πούμε κάποια διαφορά θα την δω σίγουρα αν επιτέλους χαλάσει το δικό μου και πάρω καινούργιο! 😀

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Οριακά καταρρέει η Samsung

image.jpeg.4434f4cf9efff1eb8ddcd55ef29e24ef.jpeg

Μία καλύτερη απεικόνιση της κατάστασης της Samsung για να μη δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις. Αν τα θεμελιώδη στοιχεία φαίνονται καλά σε σχέση με πέρσι είναι μάλλον γιατί πέρσι ήταν ακόμα χειρότερο έτος για την εταιρεία. Δεν καταρρέουν, αλλά δεν είναι και στα καλύτερά τους...

image.png.4c2731985bd6dee247015619475feb02.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Therempant είπε

Θα έχει κάτι ουσιαστικό σαν αλλαγή φέτος η θα το πάρουμε για να το πάρουμε πάλι; 

Κάναν επεξεργαστή gen 4 😅😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, nikifot είπε

Την Samsung δεν τη παίρνει και γι αυτό την βλέπω να έχει την μοίρα της Sony (πολύ σύντομα βάσει του πώς τα πάει η εταιρία).

Μια χαρά την παίρνει.. Και γι αυτό το κάνει.. Και θα το συνεχίσει όσο δε θα νιώθει ότι απειλείται άμεσα από τους Κινέζους..

Το "νέο" σχήμα του ultra ταιριάζει με τις γωνίες των premium tablets και laptops της εταιρείας.. Εξάλλου για πάρα πολλά χρόνια τα κορυφαία Note & S κινητά της Samsung έβγαιναν με καμπυλωτές γωνίες.. Κάποιος - καλοπροαίρετος - θα μπορούσε να πει ότι επιστρέφει σε προηγούμενο (πιο εργονομικό είναι η αλήθεια) σχεδιασμό.. Οι υπόλοιποι θα πουν το οφθαλμοφανές: ότι iphonίζει ολοένα και πιο επικίνδυνα..

Όσο για την απολύτως flat οθόνη, προσωπικά προτιμώ τις ελαφρές περιμετρικές καμπύλες της Xiaomi & της Huawei..

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, JcD είπε

Φίλε μου μιλάς σε κάτοχο s20 fe που προσεύχεται να του καεί η πλακέτα μπας και αλλάξει επιτέλους μετά από 3.5 χρόνια 😂 Χωρίς πλάκα πάντως, έχεις πολλά δίκια σε αυτά που λες αλλά ο νέος επεξεργαστής έχει ήδη δείξει ότι κάνει "παπάδες" στο θέμα μπαταρία. Βέβαια όντως δεν αξίζει να πάει κάποιος από 24 σε 25 αλλά για εμένα ας πούμε κάποια διαφορά θα την δω σίγουρα αν επιτέλους χαλάσει το δικό μου και πάρω καινούργιο! 😀

Πραγματικα δεν ξερω. ειχα το s4 και ελεγα να το κρατησω, πλακετα. Το s6 το εδωσα στον 1,5 χρονο (μη την παθω παλι), το s7 το εδωσα στον 1,5 χρονο, το s9 το εδωσα στα 2 και το s21 ειπα να το κρατησω. και αυτο πλακετα. ΕΛΕΟΣ... 

Στο θεμα μπαταριας θα δεις σιγουρα! Πιο πολυ γιατι η του 20 θα ειναι χαμηλα η υγεια της. Και εγω στο 21 εβγαζε 1 μερα με το 24 παλι μια βγαζει. Τωρα τι διαφορα θα εχει με το 25 δε ξερω. Ποιο πολυ για θεμα εντυπώσεων τα λενε.. 

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, gorge18 said:

Πραγματικα δεν ξερω. ειχα το s4 και ελεγα να το κρατησω, πλακετα. Το s6 το εδωσα στον 1,5 χρονο (μη την παθω παλι), το s7 το εδωσα στον 1,5 χρονο, το s9 το εδωσα στα 2 και το s21 ειπα να το κρατησω. και αυτο πλακετα. ΕΛΕΟΣ... 

Στο θεμα μπαταριας θα δεις σιγουρα! Πιο πολυ γιατι η του 20 θα ειναι χαμηλα η υγεια της. Και εγω στο 21 εβγαζε 1 μερα με το 24 παλι μια βγαζει. Τωρα τι διαφορα θα εχει με το 25 δε ξερω. Ποιο πολυ για θεμα εντυπώσεων τα λενε.. 

Μου κάνουν εντύπωση τα γραφόμενα σου, πέραν του ότι είμαι πολλά χρόνια χρήστης σάμυ και δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλα θέματα, το 20άρι μου είναι "μπανάνα" δύο χρόνια τώρα μετά από "ατύχημα" κατά την διάρκεια ενασχόλησης με το world of tanks, παρόλα αυτά δουλεύει κανονικά!

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν σας βλεπω να γραφεται τπτ.Το οτι εχει λουστει οτι κοροιδευει απο το μηλο και πλεον ακομα και εξωτερικα ειναι ιδιο πλεον;Μπεεεεεεεεέ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...