gtk1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους, Έχω θέμα με μια αποστολή της Courier Center και ζητώ τα φώτα σας για το πώς να κινηθώ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Έκανα παραγγελία από κατάστημα στη Γερμανία, ενός κινητού τηλεφώνου, στις 10/11. Το δέμα διακινήθηκε από την DHL και έφτασε Αθήνα την προηγούμενη Δευτέρα 18/11. Επειδή εδώ που μένω (Πύργο) δεν υπάρχει DHL, τα δέματα εν συνεχεία διακινούνται από την Courier Center. Σκαναρίστηκε την Δευτέρα το απόγευμα κ από εκείνη την στιγμή δείχνει κολλημένο στο hub athens (9(!!) μέρες καθυστέρηση δηλ). Να σημειώσω ότι οι αποστολές για Πύργο κάνουν συνήθως 1 το πολύ 2 μέρες. Αφού περίμενα τόσες μέρες από χθες είμαι σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση της CC και από ό,τι κατάλαβα άρχισαν να ψάχνουν κ αυτοί να δουν τι έχει γίνει. Φοβάμαι ότι το δέμα έχει κλαπεί ή χαθεί. Θα περιμένω ακόμα 1-2 μέρες κ μετά θα προχωρήσω σε δικές μου ενέργειες. Πώς με συμβουλεύετε να κινηθώ αν τελικά δεν υπάρχει το δέμα? Ενημερώνω το μαγαζί αρχικά? Μιλάω με τον Συνήγορο του Καταναλωτή? Ενημερώνω δικηγόρο και κινούμαι νομικά? Ευχαριστώ προκαταβολικά
sattack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αρχικά με το μαγαζί, να τους ενημερώσεις ότι δεν παρέλαβες. Συνήγορο, δικηγορο κλπ γιατί? Αυτά είναι για κάποιον που λένε οτι του παρέδωσαν κάτι και δεν το παρέδωσαν ποτε, ή είναι ελαττωματικό κλπ. Αν δηλαδη υπάρχει αμφισβήτηση για το τι πραγματικά έγινε. Εδώ δεν υπάρχει καμμια αμφισβήτηση. Δεν σου έχουν παραδώσει τίποτα. Εχε μονο το νου σου, μην πουν τίποτα ψέμματα ότι το έφεραν, ή αν το φέρουν τι πραγματικά θα σου φέρουν κλπ. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από sattack
gtk1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, sattack είπε Αρχικά με το μαγαζί, να τους ενημερώσεις ότι δεν παρέλαβες. Συνήγορο, δικηγορο κλπ γιατί? Αυτά είναι για κάποιον που λένε οτι του παρέδωσαν κάτι και δεν το παρέδωσαν ποτε, ή είναι ελαττωματικό κλπ. Αν δηλαδη υπάρχει αμφισβήτηση για το τι πραγματικά έγινε. Εδώ δεν υπάρχει καμμια αμφισβήτηση. Δεν σου έχουν παραδώσει τίποτα. Εχε μονο το νου σου, μην πουν τίποτα ψέμματα ότι το έφεραν, ή αν το φέρουν τι πραγματικά θα σου φέρουν κλπ. Δίκιο έχεις φίλε, σε ευχαριστώ πολύ! 1
gtk1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Έγινε refund από το κατάστημα, οπότε κ δεν ασχολούμαι πάλι, ας βγάλει αυτό την άκρη.
Stroufis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Ήρθαν 2 δεματά μου από Γερμανία μέσω DHL. Στις 21/11 λαμβάνω στο κινητό μου μήνυμα πως τα δεματα μου παραδόθηκαν στην Courier Center. Όλες τις προηγούμενες φορές η DHL τα έδινε στην Speedex και σε 2 ημέρες είχα το πακέτο στα χέρια μου. Τώρα με την Courier Center, βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες, μέχρι που μου είπε μια υπάλληλος ότι έχουν κολλήσει στο τελωνείο🤣. Μιλάμε για γελοιοδεστατη εταιρεία. Το αστείο είναι ότι την επόμενη μέρα από την αγορά μου στη Γερμανία, παρήγγειλα διαφορα από Temu και ήδη έχουν φτάσει.
gtk1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Στις 30/11/2024 στις 1:17 ΜΜ, Stroufis είπε Ήρθαν 2 δεματά μου από Γερμανία μέσω DHL. Στις 21/11 λαμβάνω στο κινητό μου μήνυμα πως τα δεματα μου παραδόθηκαν στην Courier Center. Όλες τις προηγούμενες φορές η DHL τα έδινε στην Speedex και σε 2 ημέρες είχα το πακέτο στα χέρια μου. Τώρα με την Courier Center, βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες, μέχρι που μου είπε μια υπάλληλος ότι έχουν κολλήσει στο τελωνείο🤣. Μιλάμε για γελοιοδεστατη εταιρεία. Το αστείο είναι ότι την επόμενη μέρα από την αγορά μου στη Γερμανία, παρήγγειλα διαφορα από Temu και ήδη έχουν φτάσει. Όλο προβλήματα ακούω για αυτή τη μεταφορική, δεν ξέρω.. Κρίμα για την dhl που έχει τέτοιο συνεργάτη κ εκτίθεται κ η ίδια εμμέσως.
chios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Το ίδιο πρόβλημα έχουμε από temu και courier center, από 23/11 τα έχει η courier και μέχρι σήμερα τίποτα όλο δικαιολογίες για τελωνείο και τέτοια.
papresa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Τα περασμένα είχα κάνει παραγγελία από Temu, 25/11 παραλήφθηκε από την εν λόγω εταιρεία, αν διακινούνταν κανονικά, θα παραλάμβανα μέσα στα χρονικά όρια της Temu, Θα τα έδινε στην ΕΛΤΑ courier, η Temu μου έδωσε 5€ για καθυστέρηση παραλαβής και αφού επικοινώνησα μαζί τους και αυτοί με την εν λόγω εταιρεία, φάνηκε να κινείται το πράγμα, παραδόθηκε ΕΛΤΑ και σε 2 μέρες (10/12) το είχα. Είπα ξέμπλεξα με αυτούς... Να όμως που χρειάστηκα κάποια φάρμακα μη συνταγογραφούμενα γι την ηλικιωμένη μητέρα μου από φαρμακείο και εδώ είναι πανάκριβα, τα παρήγειλα εγκαίρως από γνωστό ηλ. φαρμακείο και να να σου μπροστά μας πάλι η εταιρεία του χοντρού MrNoor1... Πάλι τα ίδια... 14 παραλάβανε, μέχρι 16 είχε μία κινητικότητα και από κει και πέρα στασιμότητα. Χθες επικοινώνησα με το φαρμακείο, μιλήσανε μαζί τους και τους είπαν ότι θα προχωρήσουν... Κουραφέξαλα...
Cyberdemon87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Τι παίζει με την courier center, γιατί έχουν αρχίσει όλοι πλέον να στέλνουν με αυτούς τους καραγκιόζηδες; Ότι έχω πάρει από skroutz τελευταία, αλλά και από άλλα sites στέλνονται με αυτούς, με αποτέλεσμα να πρέπει να πηγαίνω ο ίδιος από τα γραφεία τους μιας και είναι οι πιο άχρηστοι και δεν παραδίδουν σχεδόν ποτέ. Οι ACS, Speedex και Γενική, φαίνονται επαγγελματίες μπροστά τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα