unstabletop Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Ergohuman Ultra Gaming 429€ Ergohuman Luxury II 549€ Ergohuman Project 359€ @Work Gaming καρέκλα Nemesis Ultimate Edition RGB 169€ @Work Gaming καρέκλα Nemesis Red Claw & Blue Lines 129€ @Work Gaming καρέκλα Bucket II 149€ @Work Gaming καρέκλα Nemesis GenX 159€ & GenX Elite 229€ Και πολλες ακομα σε προσφορα. 1
pantelis20 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Έχει κανείς εμπειρία από αυτές; Αξίζουν;
Narayan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Οι αρχικές τιμές των @Work είναι αστείες. Με τέτοια χρήματα παίρνεις Anda. Οπότε αν και είναι προσφορά βάσει ορισμού, είναι εικονική. 1
dtrzG Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 48 λεπτά πριν, pantelis20 είπε Έχει κανείς εμπειρία από αυτές; Αξίζουν; Έκανα μια ωραιότατη σύγκριση ανοίγοντας σε ξεχωριστό tab την ίδια εικόνα σε ζουμ από κάθε καρέκλα της σειράς Ergohuman. Μια εικόνα 1000 λέξεις, το αποτέλεσμα κωμικοτραγικό στην καλύτερη και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η διαφορά τιμής (ειδικά στο gaming VS project) ανάμεσά τους. Έχω κουραστεί γενικά να βλέπω να κοτσάρουν το gaming και να πουλάνε χειρότερο προΐόν πολύ ακριβότερα.. Δοκίμασέ το αν θες και πες μου αν θα παιρνες οποιαδήποτε μετά από αυτό.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Εχω ergohuman leather απο το 2013 και ειναι πααααρα πολυ καλη! Καθομαι καθημερινα και ειναι σαν καινουρια. Εχω αλλαξει μονο μπουκαλες γιατι λογω 2 μετακομισεων που εκανα επρεπε να τις αφαιρεσω και αναγκαστικά γρατζουνιστηκαν κατα την αφαιρεση με το εργαλειο.
foniki_melitzana Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Ξέρει κανείς τις διαφορές στα μοντέλα που έχει το Πλαίσιο; Είμαι, λόγω budget ανάμεσα στην Project και την Ultra Gaming, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τις διαφορές.
KRIKON Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Εγώ έχω την iliac που είχε βγάλει πέρυσι το πλαίσιο σε προσφορά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Τώρα από ότι βλέπω η ultra gaming έχει πλαστική βάση κάτι που είναι μεγάλο μειών σε αυτή την τιμή από τις 2 θα πήγαινα στη project 17 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε Ξέρει κανείς τις διαφορές στα μοντέλα που έχει το Πλαίσιο; Είμαι, λόγω budget ανάμεσα στην Project και την Ultra Gaming, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τις διαφορές. 2
maou1991 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, KRIKON είπε Εγώ έχω την iliac που είχε βγάλει πέρυσι το πλαίσιο σε προσφορά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Τώρα από ότι βλέπω η ultra gaming έχει πλαστική βάση κάτι που είναι μεγάλο μειών σε αυτή την τιμή από τις 2 θα πήγαινα στη project Επειδή ενδιαφέρομαι για τη iliac, Θα μπορούσες σε παρακαλώ να πεις τη γνώμη σου όντας κάτοχος ένα χρόνο ; Επισης σε τι τιμή την είχες πάρει; ευχαριστώ
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αγοράστε καρέκλες της προκοπής και όχι αυτές τις αστείες αμφιβόλου ποιότητας καρέκλες του πλαισίου. Καρέκλα bucket από πλαίσιο δεν μου άντεξε ούτε 9 μήνες, μου άλλαξαν τη μπουκάλα δωρεάν, αλλά στο χρόνο έσπασε τελείως η βάση στο κάθισμα και πήγε στα σκουπίδια. Υποτίθεται άντεχε ως 150kg Δείτε στο thesis καρέκλες ποιοτικές και αξιόλογες που θα σας αντέξουν χρόνια. Τώρα που έχει διάφορες προσφορές ρίξτε μια ματιά https://www.thesis-shop.gr/el/proionta/kathisma/kathisma-ergasias-ergonomics Ή στον dromeas https://eshop.dromeas.gr/el/17-karekles-ergasias Γενικά μη πάρετε "gaming καρέκλα". Προτιμάτε να παίρνετε εργονομικές καρέκλες, η πλάτη σας και ο κώλος σας θα σας ευχαριστούν μια ζωή! Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από xtrmsnpr 2
Give-me-a-hit Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, Narayan είπε Οι αρχικές τιμές των @Work είναι αστείες. Με τέτοια χρήματα παίρνεις Anda. Οπότε αν και είναι προσφορά βάσει ορισμού, είναι εικονική. τι σχεση εχει μια σκουπιδο-gaming καρεκλα, με μια καρεκλα για εργαζομενους με ISO κλπ???
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Παντως απο τις τιμες που εχουν αλλοι πχ δρομεας που σε κλεβουν ανοιχτα προτιμω την με 99
foniki_melitzana Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, xtrmsnpr said: Αγοράστε καρέκλες της προκοπής και όχι αυτές τις αστείες αμφιβόλου ποιότητας καρέκλες του πλαισίου αναφέρεσαι στις ergohuman?
mcgerger Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, dtrzG είπε Έκανα μια ωραιότατη σύγκριση ανοίγοντας σε ξεχωριστό tab την ίδια εικόνα σε ζουμ από κάθε καρέκλα της σειράς Ergohuman. Μια εικόνα 1000 λέξεις, το αποτέλεσμα κωμικοτραγικό στην καλύτερη και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η διαφορά τιμής (ειδικά στο gaming VS project) ανάμεσά τους. Έχω κουραστεί γενικά να βλέπω να κοτσάρουν το gaming και να πουλάνε χειρότερο προΐόν πολύ ακριβότερα.. Δοκίμασέ το αν θες και πες μου αν θα παιρνες οποιαδήποτε μετά από αυτό. Θα μπορούσες να το αναλύσεις περισσότερο (ή να μου στείλεις pm); Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς; Ψάχνω για καρέκλα και σκεφτόμουν την προσφορά...
Witcher1st Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 6 hours ago, xtrmsnpr said: Αγοράστε καρέκλες της προκοπής και όχι αυτές τις αστείες αμφιβόλου ποιότητας καρέκλες του πλαισίου. Καρέκλα bucket από πλαίσιο δεν μου άντεξε ούτε 9 μήνες, μου άλλαξαν τη μπουκάλα δωρεάν, αλλά στο χρόνο έσπασε τελείως η βάση στο κάθισμα και πήγε στα σκουπίδια. Υποτίθεται άντεχε ως 150kg Δείτε στο thesis καρέκλες ποιοτικές και αξιόλογες που θα σας αντέξουν χρόνια. Τώρα που έχει διάφορες προσφορές ρίξτε μια ματιά https://www.thesis-shop.gr/el/proionta/kathisma/kathisma-ergasias-ergonomics Ή στον dromeas https://eshop.dromeas.gr/el/17-karekles-ergasias Γενικά μη πάρετε "gaming καρέκλα". Προτιμάτε να παίρνετε εργονομικές καρέκλες, η πλάτη σας και ο κώλος σας θα σας ευχαριστούν μια ζωή! Στο thesis πολλα λεφτα δε ζητανε; 1700 ευρω αρχικη τιμη και με την προσφορα στα 800; Τι στο καλο εχουν και κοστιζουν τοσο;
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Στο thesis πολλα λεφτα δε ζητανε; 1700 ευρω αρχικη τιμη και με την προσφορα στα 800; Τι στο καλο εχουν και κοστιζουν τοσο; Ζητάνε. Έχει και πολύ πιο φτηνά μοντέλα προφανώς. Τώρα άμα η τσέπη κάποιου τα σηκώνει ας τα δώσει. Έχουν συχνά πάλι καλά προσφορές, κυρίως προς Χριστούγεννα μεριά. Πάντως μιλάμε για καρέκλες και όχι πατίνια όπως του πλαισίου. Πριν χρόνια σε προηγούμενη δουλειά εξόπλισαν όλο το γραφείο από thesis, να ναι καλά το αφεντικό εκεί που είναι τώρα. Από εκεί τις έμαθα και πήρα την s6 κάπου 320. --- @foniki_melitzana όχι δε ξερω καν την φάση τους, τις άλλες @work έλεγα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από xtrmsnpr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα