Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Ειμαι 21 ετων και ενδιαφερομουν πριν λιγο καιρο να αρχισω μια καριερα στο πεδιο IT. Θα ηθελα να αναφερω πως δεν εχω πτυχιο πανεπιστημιου και δεν σπουδαζω αλλα εχω απολυτηριο ΓΕΛ και εχω εκπληρωσει τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις. Γινεται να πιασω δουλεια εαν αποκτησω certification της COMPTIA (A+, N+, S+) και ισως CCNA?

Δημοσ.

Αν δεν εχεις πτυχίο τότε θα πρέπει οπωσδηποτε να εχεις πιστοποιήσεις για να βρεις δουλεια σε πολυεθνικη ή κάποια εταιρία. Επίσης καλα αγγλικά. 

Οταν λες IT? Comptia δεν θα σου προσφέρει κάτι εξαιρετικό σε γνωσεις και δύσκολα θα σε βοηθήσει μόνο αυτό να βρεις δουλεια. Αλλά ειναι το certification για ΙΤ. 

CCNA ειναι καθαρά για δίκτυα και αρκεί σαν γνώσεις αλλά δεν ειναι IT. 

Επίσης δες αυτά που προσφέρει η microsoft για azure και η Αμαζον Κλπ 

Τελος με μηδενική προϋπηρεσία ίσως βρεις κάποιο τοίχο, αν όντως τον βρεις θα πρότεινα να πας καπου εξω έστω για λίγους μηνες για να σε δουν με άλλο μάτι οι εταιρίες εδω.. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καριερα σε τι ακριβως ομως. Προγραμματισμο, δικτυα , διαχειριση ,ασφαλεια, τεχνικος? Το πιο σημαντικο ειναι να εχεις πιστοποιησεις ( και εμπρακτες γνωσεις ), αλλα ισως να μην μπορεις να ανεβεις σε manager θεση  σε μια μεγαλη εταιρια λογω οτι δεν εχεις πτυχιο πανεπιστημιου.

Δημοσ.

Καποιες εταιρειες εχουν σαν προυποθεση να εχεις πτυχιο, ακομα και αν ειναι σε εντελως ασχετο αντικειμενο. Ας πουμε η Accenture πριν λιγα χρονια "πιεζε" τους φοιτητες υπαλληλους της να ολοκληρωσουν τις σπουδες τους αλλιως θα διεκοπτε την συνεργασια. Νομιζω ομως γενικα ειναι ελαχιστες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...