Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το τρυπανι δεν ειναι διαλυμενο , τοτε σε απλο τουβλο , μπορεις να ανοιξεις τρυπα και χωρις κρουση . 

Μαλιστα καμια φορα επειδη τα σπιτια ειναι ΓΤΠ , καλυτερα να ξεκινας χωρις κρουση για να μην σου φυγει φουσκωμενος σοβας . 

• Like 2
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 30 ευρώ με μπαταρία και φορτιστή μην το σκέφτεστε.

Σε τοίχο με τούβλο ανοίγει μια χαρά τρύπα. Σε τσιμέντο όχι, επειδή δεν είναι η δουλειά του. Θες κρούση.

Μια φορά ήθελα να τρυπήσω τον τοίχο και να βγώ έξω με φ14 τρυπάνι και είχα ξεκινήσει με το κρουστικό ρεύματος (με μικρότερη διάμετρο βέβαια σαν οδηγό). Στα μισά έφαγα ο μ@... καλώδιο ρεύματος, έπεσε το ρελέ και έμεινα με το κρουστικό στο χέρι. 

Επειδή ήδη είχα φτάσει στα μισά για να ανοίξω άλλη τρύπα και δεν είχα ρεύμα, πήρα το Parkside με το φ14 τρύπησα, βγήκα έξω, έκανα την δουλειά μου.

Επιδιόρθωσα και το καλώδιο και όλα καλα.

Για συναρμολόγηση σε έπιπλα κλπ επίσης πολύ βολικό.

Ολόκληρο κρεβάτι δίπατο ΙΚΕΑ με μια μπαταρία 2ah το εβγαλα.

Μελλοντικά αγοράστε και καμιά μπαταριά να υπάρχει που βάζει σε προσφορά κατά καιρούς.

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, mikegad είπε

Ρε παιδιά θα αποφασίσετε τελικά εσείς οι μάστορες😂,
σε τοίχους ανοίγει τρύπες (όχι μπετό);

Ο ένας λέει της ανοίγει με ευκολία ο άλλος δεν ανοίγει καθόλου, άντε να βγάλεις άκρη

Αν το ευκολία είναι να πετάω νερό στο τρυπάνι και να περιμένω 2 λεπτά για μία τρύπα πάω πάσο xD

Μπορεί να το έχεις για οικιακή χρήση και να μην σε νοιάζει τόσο η ταχύτητα. Ωστόσο θα έρθει η στιγμή να πέσεις στο σενάζ και θα αναστενάζ. ;)

20 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε

Αν το τρυπανι δεν ειναι διαλυμενο , τοτε σε απλο τουβλο , μπορεις να ανοιξεις τρυπα και χωρις κρουση . 

Μαλιστα καμια φορα επειδη τα σπιτια ειναι ΓΤΠ , καλυτερα να ξεκινας χωρις κρουση για να μην σου φυγει φουσκωμενος σοβας . 

Αυτό ισχύει στο 100% για το ξεκίνημα.

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα την ατυχία και χάλασε το αντίστοιχο parkside κρουστικό που είχα πάρει πριν από ακριβώς 3 χρόνια και 1 μηνα. Ελάχιστη χρήση. Κάνει κάτι σαν θόρυβο για να ξεκινήσει αλλα σταματάει αμέσως. Και μετά από λίγο δεν ξεκινάει καν. Η μπαταρία δείχνει 100% φορτισμένη. Σκεφτόμουν να καλέσω να παρακαλέσω μπας και γίνει κάτι, από την άλλη λεω δεν αξίζει.

Θα πάρω αυτό μάλλον για οικιακές δουλειές που το θέλω.

Επεξ/σία από eselor
Δημοσ.

Ανεξάρτητα με το αν είναι parkside ή όχι το εργαλείο μια χαρά τρυπάς τούβλο χωρίς κρούση αν έχεις καλά τρυπάνια όπως τα Bosch cyl-5 ή cyl-9 για παράδειγμα. Είναι πιο σημαντικά τα τρυπάνια από το ιδιο το εργαλείο κατά την γνώμη μου.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, eselor είπε

Εγώ είχα την ατυχία και χάλασε το αντίστοιχο parkside κρουστικό που είχα πάρει πριν από ακριβώς 3 χρόνια και 1 μηνα. Ελάχιστη χρήση. Κάνει κάτι σαν θόρυβο για να ξεκινήσει αλλα σταματάει αμέσως. Και μετά από λίγο δεν ξεκινάει καν. Η μπαταρία δείχνει 100% φορτισμένη. Σκεφτόμουν να καλέσω να παρακαλέσω μπας και γίνει κάτι, από την άλλη λεω δεν αξίζει.

Θα πάρω αυτό μάλλον για οικιακές δουλειές που το θέλω.

Το έχεις δοκιμάσει με άλλη μπαταρία; Μπορεί να είναι στα τελευταία της. Αφού όμως είσαι έτσι κι αλλιώς αποφασισμένος να πας σε αυτό θα μπορέσεις να κάνεις την δοκιμή σου. Αν είσαι τυχερός θα έχεις ένα για τρύπημα και ένα για βίδωμα να μην αλλάζεις και μύτες :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Metoo είπε

Ανεξάρτητα με το αν είναι parkside ή όχι το εργαλείο μια χαρά τρυπάς τούβλο χωρίς κρούση αν έχεις καλά τρυπάνια όπως τα Bosch cyl-5 ή cyl-9 για παράδειγμα. Είναι πιο σημαντικά τα τρυπάνια από το ιδιο το εργαλείο κατά την γνώμη μου.

Δεν έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα. Σε επόμενη αγορά αν τα βρω σε κατάστημα θα τα βάλω στο καλάθι. Πάντως δεν είναι ότι δεν θα κάνεις τρύπα αλλά με κρούση θα την κάνεις στο 1/50 του χρόνου.

Πάντως εγώ δεν αποδοκιμάζω την παραπάνω αγορά. Είναι πολύ καλό τρυπάνι.

Αργότερα το συνδιάζεις με το παρακάτω SDS το οποίο αγνοήστε τους απατεώνες που το πουλάνε στο internet 65€, βγαίνει στα 19,99€ ή στα 29,99€(δεν θυμάμαι ακριβώς) κάθε φορά το οποίο έχει πολύ καλά SDS 6 και 8 και κάνεις πραγματικά παπάδες στο σπίτι.

Screenshot_20240819_234524_Gallery.webp

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 3
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Αργότερα το συνδιάζεις με το παρακάτω SDS το οποίο αγνοήστε τους απατεώνες που το πουλάνε στο internet 65€, βγαίνει στα 19,99€ ή στα 29,99€(δεν θυμάμαι ακριβώς) κάθε φορά το οποίο έχει πολύ καλά SDS 6 και 8 και κάνεις πραγματικά παπάδες στο σπίτι.

νομιζω καπου 35 ή 40 το ειχα παρει κ ειναι οντως πολυ καλό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...