Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντελώς πληροφοριακά κ για όποιον ενδιαφέρεται:

Υπάρχουν αντάπτορες για να "παντρέψετε" σχεδόν κάθε γνωστό κατασκευαστή του εμπορίου,  σώμα με μπαταρία.

Επίσης υπάρχουν διαθέσιμα με λίγο ψάξιμο όλα τα σχέδια για εκτύπωση, για όποιον διαθέτει 3d εκτυπωτή.

Adapter-adapter-for-Parkside-tool-20V.jpg_640x640Q90.jpg_.webp

Adapter-for-Lidl-Parkside-X20V-Li-ion-Battery-Convert-to-for-To-Ryobi-ONE-18V-Tools.jpg

parkside_x20v_akkumulator_atalakito_makita_gepekhez.jpg

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 3
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

τι διαφορά έχει το parkside performance; είναι κρουστικό;

Τα "μαύρα" δηλαδή η performance σειρά... είναι πιο ποιοτικά, πιο ισχυρά, πιο ανθεκτικά, μπράσλες, 5 χρόνια εγγύηση αντί 3 των απλών, ορισμένα είναι συμβατά κ συνδέονται με το app της Parkside και τα προτείνει κ ο Σβαρτσενέγκερ (tough-build to last)!! Χαχαχα 

IMG_20241127_150001.jpg

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 2
Δημοσ.

Nα σας πω και εγω μια γνωμη που δουλευα σε εγκαταστασεις VRV για πολλα χρονια.
Καταρχας εχει τυχει σε κρουστικο SDS της DEWALT να ειναι στραβο το "τσοκ"" απο day 1.Κρουστικο SDS της HILTI χαλασε ο επιλογεας θεσης στη κρουση σε μια βδομαδα.Μολις πηγαινες να χαντρωσεις γυριζε μονος του και εκοβε το εργαλειο.Αλλα το βασικο ειναι τι θες κανεις και εκει χανεται το παιχνιδι με το εργαλειο.προφανως και στο εργοταξιο δε πας με PARKSIDE,TOTAL κτλ.Μιλωντας με παραδειγμα μια παλμικη κασταβιδιερα της ΤΟΤΑΛ που ειχα σε μια φαση μια χαρα εβαζε 6χ40 αυτοδιατριτη σε λαμαρινα.αλλα μια φορα μου επεσε απο τη σκαλα και εσπασε η λαβη.ενα ιδιο dewalt το ειχα ριξει 600 φορες το γαμι.....δι δουλευε.τωρα και για το σπιτι ακομα ενα Φ8 ουπα που λεει ο λογος, να θες να βαλεις ,ε θες SDS ρε φιλε.....Ενα τροχο PARKSIDE που πηρα για το χωριο 20V,κατι ντιζες Μ10 ,ΟΚ τις εκοψα αλλα μου βγαλε τη παναγια.Εσβυνε γιατι εχει ενα συστημα υπερφορτωσης.δεν ειχε δυναμη .Ε με το HILTI στη δουλεια κοβαμε μπετοβεργες.Εν κατακλειδι για το σπιτι ειναι μια χαρα τα PARKSIDE,TOTAL ,INGCO κτλ.Θα κανεις τη δουλεια σου .μεχρι εκει.
ΥΓ.

DEWALT=Tιμια,All around
MILWAKEE=Δυνατα,καλη μπαταρια αλλα βαρια
ΗΙLTI=Tα σκας και τελειωσες

ΜΑΚΙΤΑ= Δε γνωριζω δεν απαντω δε τα εχω δουλεψει

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ έχω το σκαπτικό μπαταρίας performance και το δραπανοκατσάβιδο performance,σκυλιά, με το σκαπτικό όταν έβαζα κλιματιστικά στο σπίτι μου το δούλεψα με αρίδα 30mm και δεν κατάλαβε τίποτα, και το πράσινο δραπανοκατσάβιδο είναι καλό,σε κάποια άλλη εργασία είχα το μαύρο για τρύπημα και ο φίλος που βοήθαγε βίδωνε, ξύλο τίκ και το πέρναγε με άνεση,το μόνο πρόβλημα είναι πως πρέπει να πάρεις και μερικές μπαταρίες 4Α και γενικά το σύστημα μπαταρίας το παντρεύεσαι με όποια εταιρεία και να μπλέξεις, αλλά απο την άλλη οι τιμές για dewalt και milwaukee είναι πολύ παραπάνω.

Δημοσ.

για βιδωμα ξεβίδωμα κυρίως κάνει το συγκεκριμένο; δεν εχω βιδωτήρι, κάτι παλιά μπλακ εντ ντεκερ τρυπάνια ρεύματος. η θα κολώσει στην πρωτη σφινωμένη βίδα ;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dorian είπε

για βιδωμα ξεβίδωμα κυρίως κάνει το συγκεκριμένο; δεν εχω βιδωτήρι, κάτι παλιά μπλακ εντ ντεκερ τρυπάνια ρεύματος. η θα κολώσει στην πρωτη σφινωμένη βίδα ;

Κανει και με το παραπανω..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, triple_sec είπε

Παιδιά, συγνώμη για το off-topic αλλά το βάζω εδώ επειδή πέτυχα γνώστες 😊

Έχω το συγκεκριμένο δραπανοκατσάβιδο, δώρο από γνωστό, αλλά έχει χαθεί ο φορτιστής. Με βάση τα στοιχεία του μοντέλου του φορτιστή (PABS 20 Li B2-2) δε μπορώ να τον βρω σε κανέναν μεταπωλητή.

Πώς μπορώ να δω συμβατότητα φορτιστών Parkside με τη μπαταρία που έχω; (PABS 20 Li B2-1) Αν αυτό της προσφοράς είναι συμβατό, να το χτυπήσω, να έχω και τον φορτιστή;

Ευχαριστώ.

parkside model photo.jpg

parkside model.jpg

Τα PIN της παλιας μπαταριας με τα PIN της νεας δεν ταιριάζουν (5 vs 4).

image.png.824f5acacf53196214408cdc128d048e.png

Μπορεις να βρεις ανταπτορες αλλά το πρωτο βημα ειναι να παρεις τηλεφωνο την Parkside να ρωτησεις εαν υπαρχουν ακομη διαθεσιμες παλιοτερες μπαταριες και φορτιστες σε λογική τιμη.

Les adaptateurs de batteries | Adaptateurs Batteries

Επίσης μπορει θα βρεις στο internet συμβατους φορτιστες εαν ψαξεις.

Αναζητηση για:

Parkside PABS 20-li B2-1 charger

Παντα μπορεις να φορτισεις με αλλο αντιστοιχο φορτιση με την χρηση δυο καλωδιων με clamps οταν οπως παραπανω δεν ταιριαζουν τα slots.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, elamefora είπε

τωρα και για το σπιτι ακομα ενα Φ8 ουπα που λεει ο λογος, να θες να βαλεις ,ε θες SDS ρε φιλε.....

Σχετικο ειναι αυτο. Εγω μεχρι φ10 ουπα, εχω τρυπησει με το συγκεκριμενο του τοπικ χωρις προβλημα. Εννοειται με καλα τρυπανια και σε νορμαλ τοιχο. Τωρα για full μπετο10-15+ εκ, παμε σε κρουστικο ρευματος. Για το βιδωμα που ανεφερε ενας φιλος ποιο πριν, μια χαρα βιδωνει το εργαλειο αρκει να βρεις τη σωστη ρυθμιση και εννοειται με καλες μυτες. Αυτες που εχει μεσα το βαλιτσακι, για μενα ειναι για πολλα. 

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.

Έχει μπαταρία και φορτιστη μεσα ? Δηλαδη στα 30 ευρω το μηχανηματακι μπαταρια και φορτιστης? Για πολυ απλη χρηση το θελω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Έχει μπαταρία και φορτιστη μεσα ? Δηλαδη στα 30 ευρω το μηχανηματακι μπαταρια και φορτιστης? Για πολυ απλη χρηση το θελω

Ναι, περιλαμβάνει μπαταρία 20V 2A και φορτιστή ρεύματος.

Για 30 ευρώ φαίνεται πολύ ποιοτικό

Επεξ/σία από Nick23
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/11/2024 στις 1:06 ΜΜ, mikegad είπε

Δεν είναι η μεγάλη μπαταρία.
19,99€ είναι το σετ φορτιστης-μπαταρία στο τρέχον φυλλάδιο χωρίς κάποια έκπτωση.

Τώρα ας πουν οι γνώστες, γιατί έχω ακούσει κατά καιρούς πως αν δεν έχουν κρούση, τρύπα δεν ανοίγεις σαν τον άνθρωπο.

Όποτε αν έχεις μόνο σαν κατσαβίδι, μπορεί και να μην άξιζει.

Όσοι το χουν ή οι μάστορες του φόρουμ ας πουν την γνώμη τους

Εγώ τα χρησιμοποιώ επαγγελματικά τα parkside αν και κάνω σιγά σιγά αλλαγή στην μαύρη σειρά γιατί είναι κλάσης ανώτερη. Χωρίς κρούση σε μπετό και τούβλο, μπλόκα προφανώς και δεν ανοίγεις τρύπες. Αν βάλεις μεγάλη ταχύτητα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάψεις την μύτη.

Για ξύλο, σίδερο, κατασκευές με γυψωσανίδα κτλ δεν σε απογοητεύει. Και φυσικά λειτουργεί και ως βιδολόγος.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Χωρίς κρούση σε μπετό και τούβλο, μπλόκα προφανώς και δεν ανοίγεις τρύπες.

Ρε παιδιά θα αποφασίσετε τελικά εσείς οι μάστορες😂,
σε τοίχους ανοίγει τρύπες (όχι μπετό);

Ο ένας λέει της ανοίγει με ευκολία ο άλλος δεν ανοίγει καθόλου, άντε να βγάλεις άκρη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mikegad είπε

Ο ένας λέει της ανοίγει με ευκολία ο άλλος δεν ανοίγει καθόλου, άντε να βγάλεις άκρη

θες κρουστικό για τοίχους

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mikegad είπε

Εγω ξαναλεω και επιμενω οτι εχω ανοιξει τρυπες σε τοιχους με αυτο. Απο εκει κ περα επειδη εχω και το κρουστικό ειναι σαφως πιο ανετο το να εχεις κρουση... αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι μια απλη τρυπα για ουπα θα ανοιξει κ με αυτο (οχι σε μπετο ομως)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...