Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο δραπανοκατσαβιδο του τιτλου στα 29.99 με lidl plus.

Μαζι μπαταρια και φορτιστης (μονα τους κοστιζουν πανω απο 30 ευρω)

Δεν ειναι κρουστικο.

Για νεους στο lidl plus υπαρχει και κουπονι 5 ευρω.......

https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-epanafortizomeno-drapanokatsavido-pabs-20-li-g8/p10047413?pageId=10059993&tabCode=Next_Sales_Week

• Like 8
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cosmic73 είπε

Μαζι μπαταρια και φορτιστης (μονα τους κοστιζουν πανω απο 30 ευρω)

Δεν είναι η μεγάλη μπαταρία.
19,99€ είναι το σετ φορτιστης-μπαταρία στο τρέχον φυλλάδιο χωρίς κάποια έκπτωση.

Τώρα ας πουν οι γνώστες, γιατί έχω ακούσει κατά καιρούς πως αν δεν έχουν κρούση, τρύπα δεν ανοίγεις σαν τον άνθρωπο.

Όποτε αν έχεις μόνο σαν κατσαβίδι, μπορεί και να μην άξιζει.

Όσοι το χουν ή οι μάστορες του φόρουμ ας πουν την γνώμη τους

Επεξ/σία από mikegad
  • Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mikegad είπε

Δεν είναι η μεγάλη μπαταρία.
19,99€ είναι το σετ φορτιστης-μπαταρία στο τρέχον φυλλάδιο χωρίς κάποια έκπτωση.

Τώρα ας πουν οι γνώστες, γιατί έχω ακούσει κατά καιρούς πως αν δεν έχουν κρούση, τρύπα δεν ανοίγεις σαν τον άνθρωπο.

Όποτε αν έχεις μόνο σαν κατσαβίδι, μπορεί και να μην άξιζει.

Όσοι το χουν ή οι μάστορες του φόρουμ ας πουν την γνώμη τους

Το σετακι μπαταρια φορτιστης ειναι στο τωρινο φυλλαδιο στα 19.99E λογω black friday

Tο πρωτο που βρηκα ετοιμοπαραδοτο στα 38.99:

https://www.mdtools.gr/ergaleia/epanafortizomena-ergaleia/mpataries---fortistes/set-mpataria-and-taxyfortistis-parkside-20v-xteam-pap-20-b1---plg-20-c1-p-5322.html

Δημοσ.

Κάπως έτσι είναι..

Αν δεις μόνο το value for money είναι καλή περίπτωση το parkside, ίσως κι εξαιρετική.

Αν έχεις απαιτήσεις κοιτάς ότι έγραψε ο μηχανικός από πάνω.

Κι εμένα μου αρέσει το εργαλείο του θέματος στην τιμή προσφοράς αλλά έχω ήδη ένα φθηνό κρουστικό ρεύματος 700watt οπότε θα προσπεράσω.

Καλές αγορές.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, cosmic73 είπε

Το σετακι μπαταρια φορτιστης ειναι στο τωρινο φυλλαδιο στα 19.99E λογω black friday

Tο πρωτο που βρηκα ετοιμοπαραδοτο στα 38.99:

https://www.mdtools.gr/ergaleia/epanafortizomena-ergaleia/mpataries---fortistes/set-mpataria-and-taxyfortistis-parkside-20v-xteam-pap-20-b1---plg-20-c1-p-5322.html

Η Parkside ανήκει στην Lidl.

Respect όμως στο ότι μπήκες στον κόπο να βρεις κάποιον άκυρο τρίτο μεταπωλητή για να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο.

Το σετάκι είναι στο φυλλάδιο που τελειώνει τώρα. Δεν είναι προσφορά, δεν είναι τιμή λόγο black friday. Σε αυτό το εύρος τιμής παίζει πάντα...άντε μέχρι 25€.
Respect και εδώ που βάφτισες προσφορά (και black Friday μάλιστα) κάτι δεν το το γράφουν σαν προσφορά ούτε οι ίδιοι στο φυλλάδιο τους.

52 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Για απλες καθημερινες εργασίες ειναι ΟΚ ειδικά για την τιμή του. Εχει και τις βασικες μυτες στο πακετο.

Τρομερή ανάλυση φίλε μου...εύγε

• Confused 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Doubt είπε

Κάπως έτσι είναι..

Αν δεις μόνο το value for money είναι καλή περίπτωση το parkside, ίσως κι εξαιρετική.

Αν έχεις απαιτήσεις κοιτάς ότι έγραψε ο μηχανικός από πάνω.

Κι εμένα μου αρέσει το εργαλείο του θέματος στην τιμή προσφοράς αλλά έχω ήδη ένα φθηνό κρουστικό ρεύματος 700watt οπότε θα προσπεράσω.

Καλές αγορές.

Καμια σχεση η χρηστικοτητα της μπαταριας με το ρευμα. Δεν κανεις τις ιδιες δουλειες με τον ιδιο τροπο. Ασε που του ρευματος δεν εχει σκαλες δυναμης για χρηση ως βιδολογος. Εαν δεν εχεις κατι αντιστοιχο ειναι must να παρεις ενα (δικη σου η επιλογη του μοντελου). Δεν αντικαθιστα το ενα το αλλο και ας αλληλοκαλυπτονται εν μερει.

Δημοσ.

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι black friday η φασουλα μιας και τα εργαλεια του lidl ειναι ηδη φτηνα . 

Αυτο που θα πω ειναι πως αμα δεν εχετε ηδη δραπανοκατσαβιδο στο σπιτι σας , τοτε μαλλον δεν το χρειαζεστε 

Και αν για καποιο λογο θελετε να αποκτησετε ενα , ισως θα τα καλυτερα απλα να περιμενετε οσπου να βγαλει το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο της μαυρης σειρας που υποτιθεται ειναι καλυτερο . 

Δημοσ.

εχω ηδη το αντιστοιχο κρουστικό αλλά και το παλμικό (και κρουστικο μπαταρίας με SDS) αλλα με ξυνει να παρω κι αυτό... μονο κ μονο την εξτρα μπαταρία να υπολογισεις ειναι 15€

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

εχω ηδη το αντιστοιχο κρουστικό αλλά και το παλμικό (και κρουστικο μπαταρίας με SDS) αλλα με ξυνει να παρω κι αυτό... μονο κ μονο την εξτρα μπαταρία να υπολογισεις ειναι 15€

Το παλμικο το θεωρώ άχρηστο για το 99% των ερασιτεχνών. Εκτός κι αν κάνεις σοβαρές επισκευές στο αυτοκίνητο και σε μηχανές γενικότερα.

Αυτο είναι πιο χρήσιμο στην καθημερινότητα θα έλεγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 30€ , οποιος δεν εχει μπαταριας, ειναι πολυ καλο.

Το σετ φορτισττης μπαταριας για 2Ah στα 20-25€ παιζει, αρα με ενα 10αρικο παιρνεις και το εργαλειο.

@SeNNinhA Respect για το post σου!!!

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Το παλμικο το θεωρώ άχρηστο για το 99% των ερασιτεχνών. Εκτός κι αν κάνεις σοβαρές επισκευές στο αυτοκίνητο και σε μηχανές γενικότερα.

Εσυ αναφερεσαι στο μπουλονοκλειδο,το παλικαρι μιλαει για παλμικο κατσαβιδι,αυτο που παιρνει μυτες μπροστα,οχι αυτο που εχει 1/2 μπροστα για καρυδακια.Τα εχω ολα τα παραπανω συν τροχο,κρουστικο δραπανο performance και γενικα τα περισσοτερα εργαλεια που βγαζει το Lidl.Θα σου πω οτι δεν υπαρχει επαφη ουτε για πλακα αναμεσα στα Parkside και τα Total που εβαλες παραπανω.Ολα αυτα που κυκλοφορουνε,κατι Total.FF Group κτλ ειναι σαν αυτα που δινουν οι ρομα οταν τους δωσεις παλιοσιδερα.Εχω δοκιμασει πολλα εργαλεια και τα Parkside για τις δυνατοτητες τους και την αντοχη τους ειναι τσαμπα.Αν εισαι ερασιτεχνης πας στα πρασινα Parkside,αν εισαι επαγγελματιας εσυ και αλλος ενας βοηθος πας για Performance.αν εισαι επαγγελματιας με 2-3 συνεργεια πας για Milwaukee-Makita-Dewalt,δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε.

Οταν παιρνεις ενα εργαλειο μπαταριας,πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να δεις ποσο κανουν οι μπαταριες.Οταν βλεπεις οι 4αρες Total να εχουν 50€ ενω οι 4αρες Parkside εχουν 25€ δεν θελει και πολυ σκεψη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Ναι κάτσαβιδι Παλμικο 

μου έχει βγάλει αρκετη δουλειά για 50 με τη μπαταρια που το πήρα το 2019

εκει που κολωνει το κρουστικο δράπανο έρχεται το παλμικο ;) 

υγ μόλις θυμήθηκα ότι έχω και αυτό της προσφοράς στο εξοχικό. Για απλές τρύπες σε σοβά είναι μια χαρά. Αν βρω θα πάρω άλλο ένα για το σπιτι

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Εγω που ημουν παντα του ρευματος, με αυτο (που το εχω εδω και καιρο) στις απλες καθημερινες εργασιες, ειμαι πολυ ευχαριστημενος και το εχω βολευτει μιας και μεταφερεται πολυ ευκολα. Οι μυτες που εχει μεσα, προσωπικα δε με ενθουσιασαν. Χρησιμοποιω κυριως τις δικες μου.  Με το καταλληλο τρυπανι εχω τρυπησει και μπετο. Μεχρι ενα συγκεκριμενο παχος. Μετα αναγκαστικα πηγα σε ρευματος κρουστικο. Για καποιον που πιανουν τα χερια του, και θελει να κανει τις απλες καθημερινες εργασιες χωρις να δωσει πολλα λεφτα, νομιζω αξιζει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Καμια σχεση η χρηστικοτητα της μπαταριας με το ρευμα. Δεν κανεις τις ιδιες δουλειες με τον ιδιο τροπο. Ασε που του ρευματος δεν εχει σκαλες δυναμης για χρηση ως βιδολογος. Εαν δεν εχεις κατι αντιστοιχο ειναι must να παρεις ενα (δικη σου η επιλογη του μοντελου). Δεν αντικαθιστα το ενα το αλλο και ας αλληλοκαλυπτονται εν μερει.

Βιδώνω και με το χέρι, δύσκολες τρύπες όμως (που ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου τύχει) δεν γίνονται χωρίς το κρουστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...