patrickdrd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να κάνω μετατροπή wma και wav αρχεία σε mp3? To Nero δεν μετατρέπει wma σε mp3 γιατί λέει είναι προστατευμένα από την Microsoft! Οπότε, πως μπορεί να γίνει; Με ποιό tool?
patrickdrd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Το Acoustica MP3 Audio Mixer λέει τίποτα (για όλες τις μετατροπές)?
peterp@n^ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 To Easy CDDA Extractor (pou perilamvanei toAudio File Format Convertor) kanei convert apo: .wav, .mp1, .mp2, .mp3, .mp4, .m4a, .ogg, .aac, .ape, .flac, .wma se mp3 exei kai poly eukolo interface.. (alla einai nomizw 30days trial) http://www.poikosoft.com/
patrickdrd Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Είχες δίκιο φιλαράκι peterpan! Το Easy CDDA Extractor είναι ΤΕΛΕΙΟ! ΦΟΒΕΡΟ! Κάνει για όλες τις μετατροπές που θέλω! Thanx!!
geo1st487 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Mporeis me to Cool Edit 2000 na metatrepseis .wav arxeia se .mp3. Ta fortwneis kai meta ta kaneis save se .mp3 format. Gia .wma den eimai sigouros. Den 8imame ean fortwnei tetoia arxeia. An fortwnei tote sigoura mporei na ta metatrepsei se .mp3.
patrickdrd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Το πρόβλημα μου για την ώρα είναι ότι δεν έχω βρει τρόπο να μετατρέψω χαμηλής ποιότητας wma σε mp3 (πολύ χαμηλό bitrate). Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.