Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια πιστευω οτι ηρθε η ωρα να αλλαξω την 1080ti αν και πιστευω οτι εχει λιγο ακομα να δωσει,ζαχαρωνω 7800xt απλα δν ξερω ποια υλοποιηση να διαλεξω!!

Ειμαι αναμεσα σε pulse και σε nitro+ αναλυση 2κ παιζω diablo 4 lol και αντε αν αλλαξω gpu να παω σε κατι πιο απαιτητικο game!!

cpu εχω 5600 αλλα λογικα θα θελει αλλαγμα και εχω σκοπο αν πουλησω την 1080ti να παω σε 5700x3d,τροφοδοτικο  εχω corsair rm1000x και mobo asrock killer sli x370

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ λογικη,σκεψη,αλλα παιξε πρωτα με τον 5600 να δεις πως θα τα παει με την RX7800ΧΤ και μετα αν χρειαζεται αγοραζεις τον x3d. Την Pulse παρε,εχει καλες θερμοκρασιες,δεν θα εχεις προβλημα,υπο την προυποθεση οτι εχεις καλο κουτι με αρκετα ανεμιστηρια και καλο airflow.

Καλες αγορες!

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, benign είπε

Πολυ λογικη,σκεψη,αλλα παιξε πρωτα με τον 5600 να δεις πως θα τα παει με την RX7800ΧΤ και μετα αν χρειαζεται αγοραζεις τον x3d. Την Pulse παρε,εχει καλες θερμοκρασιες,δεν θα εχεις προβλημα,υπο την προυποθεση οτι εχεις καλο κουτι με αρκετα ανεμιστηρια και καλο airflow.

Καλες αγορες!

αρκετα ανεμιστηρακια τα 2 δν τα λες ενα μεγαλο εχω και ενα πιο μικρο 

Δημοσ.
1 hour ago, Lastgladiator said:

αρκετα ανεμιστηρακια τα 2 δν τα λες ενα μεγαλο εχω και ενα πιο μικρο 

Αυτο το κουτι,δεν εχεις?

NZXT-Phantom-2L.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να βαλεις ενα ακομη διπλα στο μεγαλο επανω και 2 η 3 μπροστα. Απαραιτητα για καλο airflow με καλο υλικο.Δεν χρειαζεται να ειναι ακριβα για να ειναι παραγωγικα αλλα αν παρεις πιο ακριβα,θα ειναι πιο ησυχα και δεν θα ακουγονται.

Επεξ/σία από benign
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...