Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια πιστευω οτι ηρθε η ωρα να αλλαξω την 1080ti αν και πιστευω οτι εχει λιγο ακομα να δωσει,ζαχαρωνω 7800xt απλα δν ξερω ποια υλοποιηση να διαλεξω!!

Ειμαι αναμεσα σε pulse και σε nitro+ αναλυση 2κ παιζω diablo 4 lol και αντε αν αλλαξω gpu να παω σε κατι πιο απαιτητικο game!!

cpu εχω 5600 αλλα λογικα θα θελει αλλαγμα και εχω σκοπο αν πουλησω την 1080ti να παω σε 5700x3d,τροφοδοτικο  εχω corsair rm1000x και mobo asrock killer sli x370

Δημοσ.

Καλησπέρα, αν παίζεις σε 2k τοτε δε νομίζω να έχεις σοβαρό bottleneck ωστε να αξιζει η αλλαγη cpu. Εγω δεν θα την αλλαζα.

Υλοποίηση εγω πήγαινα σε nitro που εχει βαρβατο cooler.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lastgladiator είπε

καλημερα παιδια πιστευω οτι ηρθε η ωρα να αλλαξω την 1080ti αν και πιστευω οτι εχει λιγο ακομα να δωσει,ζαχαρωνω 7800xt απλα δν ξερω ποια υλοποιηση να διαλεξω!!

Ειμαι αναμεσα σε pulse και σε nitro+ αναλυση 2κ παιζω diablo 4 lol και αντε αν αλλαξω gpu να παω σε κατι πιο απαιτητικο game!!

cpu εχω 5600 αλλα λογικα θα θελει αλλαγμα και εχω σκοπο αν πουλησω την 1080ti να παω σε 5700x3d,τροφοδοτικο  εχω corsair rm1000x και mobo asrock killer sli x370

Για 2Κ να μην αλλαξεις επεξεργαστη,ανετα θα την παει ο 5600,εξαρταται και τι παιχνιδια παιζεις βεβαια.Απο την αλλη αν και εχω μια ιδιαιτερη εκτιμηση προς την Sapphire και ολες μου οι καρτες ηταν Sapphire,θα πηγαινα προς την hellhound.Αυτη ηθελα να παρω και εγω και αυτη θα επαιρνα αν δεν εβρισκα τελευταια στιγμη την 7900GRE Pure ενα 20ρικο πιο πανω απο την 7800XT Spectral White.Εχει πολυ δυνατη ψυξη και τερμα αθορυβη,ειναι και φθηνοτερη της nitro+.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Για 2Κ να μην αλλαξεις επεξεργαστη,ανετα θα την παει ο 5600,εξαρταται και τι παιχνιδια παιζεις βεβαια.Απο την αλλη αν και εχω μια ιδιαιτερη εκτιμηση προς την Sapphire και ολες μου οι καρτες ηταν Sapphire,θα πηγαινα προς την hellhound.Αυτη ηθελα να παρω και εγω και αυτη θα επαιρνα αν δεν εβρισκα τελευταια στιγμη την 7900GRE Pure ενα 20ρικο πιο πανω απο την 7800XT Spectral White.Εχει πολυ δυνατη ψυξη και τερμα αθορυβη,ειναι και φθηνοτερη της nitro+.

και για hellbound εψαχνα λογω ψυξης αλλα δν βρισκω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Τι εννοεις δεν βρισκεις,την βλεπω διαθεσιμη στο Skroutz στα 511€.

απο το συγκεκριμενο καταστημα δν με βλεπω να την παιρνω,βρηκα και την 7900gre στα 599!!επισης ειδα βιντεακια με oc η 7800 ειναι 10 fps πανω απο την 7900gre

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...