Προς το περιεχόμενο

[Laptop] MSI Modern 15 - Ryzen 5 7530U - 16GB - 512GB SSD @€353, Αmazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.de/dp/B0CRLHHPM3?

Πολύ καλή προσφορά κατά τη γνώμη μου. Με δωρεάν μεταφορικά. Σε ελληνικά μαγαζιά ξεκινάει από €484.

Edit: The keyboard layout is QWERTZ όπως επισήμανε ο φίλος παρακάτω. Στη φωτογραφία στο site δε φαινόταν.

Επεξ/σία από bebius
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Αλλα η οθονη νομιζω δεν ειναι Ips.

Διορθωστε με αν κανω λαθος. Αν ειναι ips το τσιμπαω και γω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Antretng είπε

Ενδιαφέρον. Αλλα η οθονη νομιζω δεν ειναι Ips.

Διορθωστε με αν κανω λαθος. Αν ειναι ips το τσιμπαω και γω. 

Ως IPS-level αναφέρεται στη σελίδα τους: https://www.msi.com/Business-Productivity/Modern-15-B7X/Specification

Βέβαια είναι άχρηστη κατά τη γνώμη μου με 60% sRGB, όπως σε όλα τα φθηνά laptops.

Επεξ/σία από bebius
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bebius είπε

Ως IPS-level αναφέρεται στη σελίδα τους: https://www.msi.com/Business-Productivity/Modern-15-B7X/Specification

Βέβαια είναι άχρηστη κατά τη γνώμη μου με 60% sRGB, όπως σε όλα τα φθηνά laptops.

Σε ευχαριστω για την ενημερωση. Αλλα νομιζω οτι τελικα περισσοτερο θα με φρεναρει η διαταξη του πληκτρολογιου. 

Παντως ειναι εξαιρετικη τιμη. 

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να προτείνει αυτοκόλλητα που το φέρνουν όσο πιο κοντά σε QWERTY US ή Ελληνικό και χωρίς να επηρεάζουν ιδιαίτερα το backlit keyboard?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, netlag είπε

Μπορεί κάποιος να προτείνει αυτοκόλλητα που το φέρνουν όσο πιο κοντά σε QWERTY US ή Ελληνικό και χωρίς να επηρεάζουν ιδιαίτερα το backlit keyboard?

Μα αγγλικο ειναι 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, netlag είπε

Η διαταξη ειναι το θεμα. Αυτο πως θα αλλαξει; Οχι το αν γραφει πχ και ελληνικους χαρακτηρες με αυτοκολλητο. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Antretng είπε

Η διαταξη ειναι το θεμα. Αυτο πως θα αλλαξει; Οχι το αν γραφει πχ και ελληνικους χαρακτηρες με αυτοκολλητο. 

Η διάταξη/layout αλλάζει από το λειτουργικό. Οι όποιες φυσικές διαφορές σε μεγέθος και σχήμα κουμπιών μεταξύ QWERTZ και QWERTY δεν με απασχολούν ιδιαίτερα.

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Antretng είπε

Μα διαφερει η ιδια η διαταξη. Πως θα το αλλαξεις;

Μα από το λειτουργικό... βάζεις και αυτοκόλητα αν σε μπερδεύει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mifune είπε

Μα από το λειτουργικό... βάζεις και αυτοκόλητα αν σε μπερδεύει.

Οκ.. νομιζα οτι επειδη ειναι ηδη αγγλικοι χαρακτηρες ότι δεν αλλαζαν θεση.

Μπα τι να με μπερδευει. Αντε με αυτοκολλητακια οπως λες τα 3-4 πληκτρα που διαφερουν. 

Αντε αφου ειναι ετσι το τσιμπησα. Ουτως ή αλλως για πιο εντονη δουλειά έχω το pc.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...