Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, fidget77 είπε

Ναι είχαν πέντε κομμάτια ένα Αγ. Παρασκευή, ένα Χίο, ένα Λάρισα, ένα Θεσσαλονίκη και ένα Μυτιλήνη και φύγανε και τα πέντε. Αλλά είσαι τυχερός. Έχει ένα μεταχειρισμενο στο stock house. Αχ κρίμα όχι πιά μόλις έφυγε! Έτσι έχασα τη μάπα τη 3050.

Τώρα σκάλωσα με τη 3060 τη 12GB αλλά στα 279€; Θέλει και Watt παραπάνω από την 6600; Καμμια 50αριά υποθέτω άρα πάλι αρκούν τα 500W αλλά οριακά σωστά; Θα περιμένω να τη χτυπήσω στα 219€ όπως πέρσι.

Α Μυτιλήνη δεν έχουμε πλαίσιο :( .

Btw γιατί έχεις σκαλώσει τόσο με τα διαθέσιμα ρεύματα σου;

170W μαξ χρειάζεται η rtx3060, πάλι φτάνει το 500αρι τροφοδοτικό σου.
Η συγκεκριμένη rx 6600 του Πλαισίου θέλει 130w μαξ, ελάχιστο psu 300w τη σηκώνει, άνετα πάλι την έχει το psu σου.

Τον psu calculator πιο πάνω τον κοίταξες που σου έδωσα @fidget77;

Δε θέλουμε να σε κοροϊδέψουμε, να σε κάνουμε να γλυτώσεις φράγκα θέλουμε επειδή σε βλέπουμε να ξερογλείφεσαι με νέο psu.
( Πόσο παλιό είναι το beQ σου; )

Τώρα από κει και πέρα δικά σου είναι τα φράγκα ότι θες τα κάνεις.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, Mhlogiatros said:

Οτι κωδικο τους καβλ@σει να βαλουν σε προσφορα στη τυχη παει ? Μπορει να ειναι οτιδηποτε στο τζοκερ

Πωωω  ειχε και τη GT 1030 2GHD4 LP OC ! εξαντληθηκε ρε τι αγοραζουν τα γιδια  :devil:

Πέρα απ' τη πλάκα η 1030 low profile στα 24€ μια χαρά τιμή ηταν για κάνα sff. Την είχα πάρει στα 60€ μεταχειρισμένη -με fan αν και έψαχνα τη fanless του πλαισίου- και ήμουν και ευχάριστημενος που τη πέτυχα σε τέτοια "χαμηλή" τιμή  😂  (επί COVID , κατάλαβες...). 

Όσο για τον φίλο που ψάχνεται με τα watt κάπου πέτυχα BF ένα seasonic 750w στα 120€ . Αν ψήνεται να βρω το λίνκ. 

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Intel ARC ? Kαι τι φαση ανωμαλο σχεδιο εχει με το blower και fan . Σιγουρα καλυτερη απο 3050 :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ipal είπε

Πέρα απ' τη πλάκα η 1030 low profile στα 24€ μια χαρά τιμή ηταν για κάνα sff. Την είχα πάρει στα 60€ μεταχειρισμένη -με fan αν και έψαχνα τη fanless του πλαισίου- και ήμουν και ευχάριστημενος που τη πέτυχα σε τέτοια "χαμηλή" τιμή  😂  (επί COVID , κατάλαβες...). 

Όσο για τον φίλο που ψάχνεται με τα watt κάπου πέτυχα BF ένα seasonic 750w στα 120€ . Αν ψήνεται να βρω το λίνκ. 

Με ddr4 μνήμη κάρτα γραφικών δε την παλεύει πάντως. Είναι σα να βάλεις έναν σκαραβαίο να ριμουλκισει μια νταλίκα.

Προσοχή δε λέω gddr4, αλλά σκέτη ddr4, όπως είναι αυτή που έβαλε ο γιατρός https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-GT-1030-2GHD4-LP-OC/Specification .

Στων γονιών μου τα PC, έχω βάλει 1030 αυτή και αυτή αντίστοιχα. Τον Μάρτιο του '23 τις είχα βρει στα 80 περίπου και είχα χαρεί.

Δημοσ.

Το BeQ μου είναι περσινό. Μου το αλλάξανε  και δε μου είπαν τιποτα. Και μάλιστα βάλανε έναν γείτονα να πάρει και να βάλει ότι θέλει. Απο e-shop 42,90€...Ούτε ρώτησαν ούτε τίποτα. Νόμιζα ότι ήταν 10ετιας...Τώρα σκέφτομαι να το κάψω, να το πάω πίσω για αντικατάσταση και να πάρω αυτό:

https://www.e-shop.gr/psu-asus-tuf-gaming-650w-80-plus-bronze-p-PER.940754

Αυτό έχω:

https://www.e-shop.gr/psu-be-quiet-system-power-9-500w-p-PER.644316

Πως να το κάψω; :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bαλε 2 GT 1030 2GHD4 LP OC ! και καντες sli :P Eιχα παρει 2 μτχ στη πανδημια αλλα τουλαχιστο διαλεξα ddr5 . Προσοχη δεν ειναι καμια προσφορα αμα ξαναβγει δεν ειναι κελεπουρι γιατι στο skroutz στα σχολια λενε βλακειες και βγαζουν καλυτερη σε βαθμολογια αυτη με ddr4 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Haha 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, fidget77 είπε

Το BeQ μου είναι περσινό. Μου το αλλάξανε  και δε μου είπαν τιποτα. Και μάλιστα βάλανε έναν γείτονα να πάρει και να βάλει ότι θέλει. Απο e-shop 42,90€...Ούτε ρώτησαν ούτε τίποτα. Νόμιζα ότι ήταν 10ετιας...Τώρα σκέφτομαι να το κάψω, να το πάω πίσω για αντικατάσταση και να πάρω αυτό:

https://www.e-shop.gr/psu-asus-tuf-gaming-650w-80-plus-bronze-p-PER.940754

Αυτό έχω:

https://www.e-shop.gr/psu-be-quiet-system-power-9-500w-p-PER.644316

Πως να το κάψω; :D

Όχι πως κατάλαβα πολλά άλλα κάτσε στα αυγά σου και μη ψάχνεις τρόπους να το κάψεις, θα προκαλέσεις πιο μεγάλη ζημιά και θα κλαις! Είσαι μια χαρά με αυτό πραγματικά.

Ρε γιατρέ @Mhlogiatrosπες του τίποτα και συ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκαψε το τροφοδοτικό του PC μου πέρσι το καλοκαίρι ο πατέρας μου (500W Delta OEM του ASUS G10AC) και το άλλαξε χώρις να μου πει τίποτα. Είμαι 1 χρόνο με καινούριο τροφοδοτικό και δε το ξέρω.

-edit-

Τελικά βρήκα την Asus VGA GeForce RTX 3060 Dual OC V2 12 GB | Plaisio στα 200€ αγορασμένη τον περασμένο Οκτώβρη απο e-shop μεταχειρισμένη με εγγύηση. Από την άλλη το μετάνιωσα που δε πήγα για την Asus VGA GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 8 GB | Plaisio αλλά μου φαίνοντε πολλά τα 300€ για τη 4060. Καλύτερα να αναζητήσω τις 3060ti ή και 4060ti.

Επεξ/σία από fidget77

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...