Merceir Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα έχω ένα αυτοκίνητο που κάθεται στο γκαραζ κάποια χρόνια με παραδομενες πινακίδες ΑΛΛΑ έχει απλήρωτα τέλη, αν πάω στην εφορία και κάνω ένα διακανονισμό( αν γίνεται να γίνει βέβαια) θα μου δώσουνε της πινακίδες απευθείας; Το αυτοκίνητο δεν είναι σε εμένα είναι στον πατέρα μου που δεν ζει. Ευχαριστώ
fmarkos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Merceir είπε Καλησπέρα έχω ένα αυτοκίνητο που κάθεται στο γκαραζ κάποια χρόνια με παραδομενες πινακίδες ΑΛΛΑ έχει απλήρωτα τέλη, αν πάω στην εφορία και κάνω ένα διακανονισμό( αν γίνεται να γίνει βέβαια) θα μου δώσουνε της πινακίδες απευθείας; Το αυτοκίνητο δεν είναι σε εμένα είναι στον πατέρα μου που δεν ζει. Ευχαριστώ Έχει διαδικασία, πρέπει να κάνεις αποδοχή κληρονομιάς και μετά μεταβίβαση στο όνομα σου. Όσα χρόνια έχει παραδώσει πινακίδες δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας.
Merceir Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, fmarkos είπε Έχει διαδικασία, πρέπει να κάνεις αποδοχή κληρονομιάς και μετά μεταβίβαση στο όνομα σου. Όσα χρόνια έχει παραδώσει πινακίδες δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας. Το οδηγούσε χωρίς να πληρώνει τα τέλη κάποια χρόνια για αυτό το λόγο είναι απλήρωτα, το θέμα είναι αν γίνεται διακανονισμός και να μου δώσουνε της πινακίδες.
kage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 https://www.taxheaven.gr/news/54135/telh-kykloforias-kai-pentaeths-paragrafh-egkyklios-ths-aade δεν πληρωνεις κατι..ειναι μεχρι 5 χρονια πισω κατα 90% δεν χρειαζεται αποδοχη κληρονομιας πας υπ.μεταφορων περιοχης σου με εγγυητερων συγγενων/ληξιαρχικη πραξη θανατου κτλ κ κανεις μεταβιβαση 1
Merceir Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ! Αλλά για το χρέος είναι σχεδόν σίγουρο ότι πληρώνω (ΘΕΩΡΩ)γιατί είχα πάει πριν 2 χρόνια στην εφορία για να ρωτήσω το χρέος και με είχανε δώσει ένα χαρτί πόσο χρωστάει αν κάποιος πάρει το αυτοκίνητο, το θέμα είναι αν μου δίνουν της πινακίδες απευθείας μόλις κάνω τον διακανονισμό;. 12 ώρες πριν, kage είπε https://www.taxheaven.gr/news/54135/telh-kykloforias-kai-pentaeths-paragrafh-egkyklios-ths-aade δεν πληρωνεις κατι..ειναι μεχρι 5 χρονια πισω κατα 90% δεν χρειαζεται αποδοχη κληρονομιας πας υπ.μεταφορων περιοχης σου με εγγυητερων συγγενων/ληξιαρχικη πραξη θανατου κτλ κ κανεις μεταβιβαση Γίνεται να πάω απευθείας χωρίς να έχω της πινακίδες; Και να πάω να το κάνω μεταβίβαση; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από Merceir
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Στις 29/11/2024 στις 11:39 ΜΜ, Merceir είπε Ευχαριστώ! Αλλά για το χρέος είναι σχεδόν σίγουρο ότι πληρώνω (ΘΕΩΡΩ)γιατί είχα πάει πριν 2 χρόνια στην εφορία για να ρωτήσω το χρέος και με είχανε δώσει ένα χαρτί πόσο χρωστάει αν κάποιος πάρει το αυτοκίνητο, το θέμα είναι αν μου δίνουν της πινακίδες απευθείας μόλις κάνω τον διακανονισμό;. Γίνεται να πάω απευθείας χωρίς να έχω της πινακίδες; Και να πάω να το κάνω μεταβίβαση; Αν είναι πολλά χρόνια που τη; το παραδωσατε υπάρχει περίπτωση να της έστειλαν για καταστροφή και να πρέπει να μπεις σε διαδικασία έκδοση νέων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα