Προς το περιεχόμενο

CAPTURE and save THE ENTIRE SCREEN as an image

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από nickol-us,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου....Ενω παλιοτερα πατωντας το Windows Key + PrtScn, ευρισκα αυτο που τραβουσα σαν εικονα στο φακελο Εικονες & μεσα στον υποφακελο <<Screenshots>>...& ολα οκ...τωρα δεν βλεπω τον υποφακελο & μεσα αυτην την εικονα που τραβηξα. Τι πρεπει να κανω ωστε να τον επαναφερω μεσα στο Φ. Pictures? τη βοηθεια σας. ευχαριστω.

CAPTURE and save THE ENTIRE SCREEN as an image

1….If you’re using an external keyboard: press the Windows key + PrtScn.

2…This saves the entire screen as an image file. You can find it in the "Pictures" folder, in a subfolder called "Screenshots."

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα φαίνεται να δουλεύει κανονικά σε win11.

Η διαδρομή αποθήκευσης είναι

C:\Users\"το όνομα χρήστη σου"\Pictures\Screenshots

Σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις το snipping tool όπου μπορείς να πάρεις screenshot ολόκληρης της οθόνης ή τμηματικό και να κάνεις save όπου θες. Σε win11 και στο pc, το snipping δουλεύει πατώντας σκέτο το prtscn

edit

διαβάζω οτι μπορείς να αλλάξεις τη διαδρομή αποθήκευσης.

Όταν είσαι μέσα στο φάκελο των screenshot → right click → properties → (tab) Location

(δεν το δοκίμασα)

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.

Εχω τα win 10....Για να δοκιμασω αυτη τη διαδρομη: C:\Users\"το όνομα χρήστη σου"\Pictures\Screenshots....και να δουμε....

εμενα η διαταξη ειναι ετσι οπως στη φωτο που βαζω...πες τε μου τωρα τι να κανω για τον φακελο screenshots τον οποιο δεν βλεπω ?

SCREENSHOTS.jpg

Δημοσ.

εμενα η διαταξη ειναι ετσι οπως στη φωτο που βαζω...πες τε μου τωρα τι να κανω για τον φακελο screenshots τον οποιο δεν βλεπω ?

Οκ φιλοι μου...αλλαξα απο το Μητρωο[registray]μια τιμη που διαβασα εδω στο ιντερνετ & δημιουργηθηκε ο φακελος. ευχαριστω πολυ!

• Like 1
Δημοσ.

Βρήκα και διάβασα κι άλλες υποπεριπτώσεις για τον φάκελο screenshot, θα σου έδινα μερικά workarounds που βρήκα κι εγώ.

Ίσως θα ήταν προτιμότερο να πεις ακριβώς τις οδηγίες που βρήκες-ακολούθησες και να έδινες εκεί την λύση ώστε να την βλέπουν κάποιοι που πιθανόν αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vounisios είπε

Αν κάνεις ένα screenshot με Windows key + PrtScn θα δημιουργηθεί αυτόματα ο φάκελος Screenshots 

Δημοσ.
17 hours ago, vounisios said:

Οκ φιλοι μου...αλλαξα απο το Μητρωο[registray]μια τιμη που διαβασα εδω στο ιντερνετ & δημιουργηθηκε ο φακελος. ευχαριστω πολυ!

Μήπως τα έσωζε στο OneDrive?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...