HappyMerchant Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 [disclaimer, δεν ξέρω πιο είναι το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσω] Αν έχει κανείς σας ιδέα από μπότες Timberland, πια είναι η γνώμη σας για τα παρακάτω λινκ. Είναι 150 και 165 ευρώ. Ύποπτα χαμηλή τιμή ακόμα και για black friday. https://www.kayakfashion.gr/productlink/66593 https://allaboutmen-shop.gr/product/timberland-ανδρικά-μποτάκια-premium-6inch-waterproof-boot-tb110073-001-black/ Εσείς τι θα εμπιστευόσασταν. Όλα τα μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη τα έχουν 200 - 220 ευρώ.
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Ε κάπου εκεί είναι η τιμή, δεν το θεωρώ ύποπτο το 160€. Να μου 'λεγες 100€ να σου έλεγα παραείναι χαμηλή. Πάντως έχω την εντύπωση ότι δεν είναι όπως παλιά. Έχω ένα ζευγάρι από το 2003 και αν εξαιρέσεις κάποιες φθορές/γδαρσίματα πάνω μπροστά από δικές μου βλακείες, δεν έχουν πάθει τίποτα.
gx2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 KAYAK ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΗΛ 13 - 54623 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 2310 222 077 1 ώρα πριν, HappyMerchant είπε Εσείς τι θα εμπιστευόσασταν. Όλα τα μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη τα έχουν 200 - 220 ευρώ.
xgol Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Το μαγαζι ειναι πολλα χρονια στη Λαρισα - κανενας κινδυνος, ψωνιζε αφοβα. Πολυ αβολες μποτες παντως, τις εχω φορεσει μετρημενες φορες.
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Είναι άρβυλα με κάμποσο βάρος, πόσο άνετα θα μπορούσαν να είναι.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Είναι άρβυλα με κάμποσο βάρος, πόσο άνετα θα μπορούσαν να είναι. Είναι άβολα και για άρβυλα. Υπάρχουν άλλες εναλλακτικές πολύ πιο ελαφριές και άρα πιο άνετες. Αυτές είναι βαριές σα τις αρβύλες του ΕΣ
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Είναι χοντρό το δέρμα με τη μόνωση, δε θα μπορούσαν να είναι πιο ελαφριά. Σίγουρα θα υπάρχουν άλλα πιο ελαφριά άρα και πιο άνετα, αλλά δε θα είναι το ίδιο πράγμα. Επίσης, μη γελιόμαστε, τα Timberland έχουν iconic look εδώ και δεκαετίες, η πλειοψηφία γι' αυτό τα επιλέγει, όχι για ορειβασία. Εσύ μπορεί να του παραθέσεις πέντε πιο άνετα, αλλά να ξινίσει με το που τα δει.
Dante80 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 20 minutes ago, phanispal said: Είναι χοντρό το δέρμα με τη μόνωση, δε θα μπορούσαν να είναι πιο ελαφριά. Σίγουρα θα υπάρχουν άλλα πιο ελαφριά άρα και πιο άνετα, αλλά δε θα είναι το ίδιο πράγμα. Επίσης, μη γελιόμαστε, τα Timberland έχουν iconic look εδώ και δεκαετίες, η πλειοψηφία γι' αυτό τα επιλέγει, όχι για ορειβασία. Εσύ μπορεί να του παραθέσεις πέντε πιο άνετα, αλλά να ξινίσει με το που τα δει. Η Timberland βγάζει το συγκεκριμένο μποτάκι με πιο άνετη και ελαφριά Sensorflex σόλα (σειρά Radford). Το είχα παλαιότερα, είναι εντυπωσιακά ελαφρύτερο και πιο άνετο στο περπάτημα (έχοντας το ίδιο ακριβώς δέρμα). https://www.skroutz.gr/s/16437193/Timberland-Radford-6Inch-Dermatina-Kitrina-Andrika-Arvylakia-Adiavrocha-TB0A1JHF231.html
HappyMerchant Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δεν είναι τόσο ότι περιμένω άνεση στα αυθεντικά αλλά δεν εμπιστεύομαι τις αντιγραφές στην αντοχή στον χρόνο κτλ. Βλέπω στο youtube unboxing και οι αντιγραφές τουμπάρουν πολλούς.
Dante80 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον για το Kayak μπορώ να σου πω, καθώς έχω ψωνίσει τρεις φορές (βάζουν καλές εκπτώσεις πάντα). Είναι legit. Από εκεί και πέρα, σαν παπούτσι βόλτας το κλασσικό Timberland μια χαρά αντέχει...και κλώνο να το πάρεις. Δεν είναι από τα παπούτσια που φοράς συνέχεια (ή που θα ήθελες να φόραγες συνέχεια). Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από Dante80
alefther Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Dante80 είπε Δεν είναι από τα παπούτσια που φοράς συνέχεια (ή που θα ήθελες να φόραγες συνέχεια). προφανως δεν εχεις ζησει late 90s 😁 ηταν στολη, ανοιχτοχρωμα μποτακια timberland (αυτα που φορανε οι οικοδομοι αμερικη), 501 και οτι ναναι απο πανω 3
chemkyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 μπορεις να δεις και τα caterpillar colorado. καποτε, τα φορουσα χειμωνα καλοκαιρι, ηταν πολυ ανετα και ποιοτικά. δεν ξερω αν εινα τα ιδια σημερα
tzotzo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 50 minutes ago, alefther said: προφανως δεν εχεις ζησει late 90s 😁 ηταν στολη, ανοιχτοχρωμα μποτακια timberland (αυτα που φορανε οι οικοδομοι αμερικη), 501 και οτι ναναι απο πανω Comanchero?????
Dante80 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, alefther said: προφανως δεν εχεις ζησει late 90s 😁 ηταν στολη, ανοιχτοχρωμα μποτακια timberland (αυτα που φορανε οι οικοδομοι αμερικη), 501 και οτι ναναι απο πανω Την εποχή εκείνη (Gen-Xer γαρ) φορούσαμε Martens, τα timberland ήταν για τους φλώρους σορρυ. 😛 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από Dante80 2
HappyMerchant Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Να σημειώσω πες τελικά τα πήρα στο black friday και από ποιότητα απλά αξίζουν. Ίσως λόγο του ότι η αγορά ήταν από το ιντερνετ ήμουν πολύ καχύποπτος αλλά είναι σίγουρα αυθεντικά. Ακόμα και τώρα τα βλέπω στο skroutz στα 175, κοντά στο 160 που ήταν η black friday, σίγουρα η τιμή που παίζει στα μαγαζιά ~200 ευρώ είναι πολύ φουσκωμένη. Πολύ άνετες μπότες, μπορείς να περπατάς χιλιόμετρα και δεν νοιώθεις καθόλου το βάρος ή να είναι σκληρές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα