polaki Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) F**ing clowns 😂🤡 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από polaki 1
Grecos79 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Αυτο που παρατηρησα εγω με το τελευταιο Update ειναι πως ενα απο τα παιχνιδια μου (Lineage 2) σε ολους τους σερβερ Official και μη, το ετρεχε μεν αλλα σαν Background process. Η μονη λυση που εδωσε η εταιρεια του παιχνιδιου ηταν ROLLBACK TO 23H2 η ξαναβαλε τα 10 !!! Ετσι και εκανα, φορματ και ξανα 10 και νομιζω θα μεινω εδω για κανα χρονο ακομα μεχρι να λυθουν τα θεματα τους με τα 11....Ωστοσο νομιζα πως τα ειχαν λυσει μετα απο 2 χρονια αισιως κυκλοφοριας! Αθανατη Microsoft μας εχεις καψει τοσα χρονια.....Long Live Windows XP (αντε και 7) !!!
mariosnik_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, poulinos είπε Το λεω πριν με προλαβει κανεις. ΒΑΛΤΕ LINUX Οχι απλά Linux. Αλλά Linux με wine για να μάθουν τι σημαίνει σωστή συμβατότητα. 1 3
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 5 hours ago, mariosnik_ said: Οχι απλά Linux. Αλλά Linux με wine για να μάθουν τι σημαίνει σωστή συμβατότητα. 1
nickk0kkav Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, Grecos79 είπε Αυτο που παρατηρησα εγω με το τελευταιο Update ειναι πως ενα απο τα παιχνιδια μου (Lineage 2) σε ολους τους σερβερ Official και μη, το ετρεχε μεν αλλα σαν Background process. Η μονη λυση που εδωσε η εταιρεια του παιχνιδιου ηταν ROLLBACK TO 23H2 η ξαναβαλε τα 10 !!! Ετσι και εκανα, φορματ και ξανα 10 και νομιζω θα μεινω εδω για κανα χρονο ακομα μεχρι να λυθουν τα θεματα τους με τα 11....Ωστοσο νομιζα πως τα ειχαν λυσει μετα απο 2 χρονια αισιως κυκλοφοριας! Αθανατη Microsoft μας εχεις καψει τοσα χρονια.....Long Live Windows XP (αντε και 7) !!! Σοβαρη "λυση" εδωσε η εταιρεία... υπάρχει ακόμα 20 χρονια μετα το lineage ???!!! 1
Alexaras1991 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Χάρη σας κάνει. Τα παιχνίδια της ubisoft είναι σκουπίδια εκτός αν σας αρέσει να κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά 😁
Volga Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, razimar είπε Windows μόνο LTSC, εκτός αν θες προβλήματα και να είσαι πειραματόζωο με τα updates. Τα 11 θέλουν τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα για να τελειοποιηθούν. P.S. Χρήστης Windows από το μακρινό '92. ..η απλώς η Ubisoft και η κάθε Ubisoft να χρησιμοποιήσει σωστά τα API ούτως ώστε να μην εχει προβλήματα σε κάθε update.
Aris_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, Volga said: ..η απλώς η Ubisoft και η κάθε Ubisoft να χρησιμοποιήσει σωστά τα API ούτως ώστε να μην εχει προβλήματα σε κάθε update. τι και να γραψουν καινουργιο κωδικα ? το ιδιο απο τα win10 αν παιξει επεξε
Volga Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Aris_ είπε τι και να γραψουν καινουργιο κωδικα ? το ιδιο απο τα win10 αν παιξει επεξε Βρε οτι θελουν ας κάνουν, απλώς αναφέρω πως οταν κανεις αλχημείες και δεν πας με τα εργαλεία που σου δίνει το λειτουργικό και πας και κανεις οτι περίεργα σου καπνίσουν για να σου βγει ενα αποτελεσμα, ε... κάποια στιγμή θα το βρεις μπροστά σου, και θα λες μα αφού έπαιζε παλιά...
Le Perv Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ... Mε καλυψαν οι απο πανω Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από Le Perv
alexpap Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Αφού αυτά δεν θα τα παίξουμε γιατί ανησυχούμε. Σημείωση : Ή μήπως θα τα παίξουμε Γενικώς και πρέπει να ανησυχούμε από τώρα.
kurkosdr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Στις 25/11/2024 στις 6:45 ΜΜ, razimar είπε Χρησιμοποιώ LTSB/LTSC από το 2015. Σε ένα μόνο παιχνίδι μου συνέβη αυτό που λες με τα LTSC 2019. Aν θυμάμαι καλά ήταν το Forza Horizon. Έτσι έβαλα τα LTSC 2021 που έχω τώρα. Kατά τα άλλα στα LTSC έχεις και περίπου 10FPS παραπάνω σε σχέση με τα κανονικά Windows, αφού δεν έχουν bloatware. Και όταν το Forza Horizon ή κάποιο άλλο παιχνίδι απαιτήσει κάτι παραπάνω από την έκδοση πάνω στην οποία έχει χτιστεί η LTSC 2021;
Grecos79 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Στις 26/11/2024 στις 8:49 ΠΜ, nickk0kkav είπε Σοβαρη "λυση" εδωσε η εταιρεία... υπάρχει ακόμα 20 χρονια μετα το lineage ???!!! Υπαρχει και βασιλευει αδερφε! Φυσικα οι Ρωσικοι πριβε σερβερ το εχουν παει σε αλλο επιπεδο με 5-6Κ κοσμο καθε μερα και 8-10κ τα Σουκου! Και ολα αυτα 10 χρονικα πισω! Ο Official ειναι πλεον για αυτους που εχουν χρυση πιστωτικη!!! Ενταξει για να περναει καποιος τον χρονο του καλα ειναι! χαχα 1
razimar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, kurkosdr είπε Και όταν το Forza Horizon ή κάποιο άλλο παιχνίδι απαιτήσει κάτι παραπάνω από την έκδοση πάνω στην οποία έχει χτιστεί η LTSC 2021; Eπανεκκίνηση, BIOS, αλλάζω first boot device σε έναν SSD που έχω εγκατεστημένα τα Win10 τα κανονικά και παίζω εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα