nchatz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Η Microsoft αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά την έκδοση της αναβάθμισης Windows 11 24H2 για χρήστες που έχουν εγκατεστημένα συγκεκριμένα παιχνίδια της Ubisoft. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft, η εταιρεία διέκοψε προσωρινά τη διάθεση της αναβάθμισης Windows 11 24H2 σε υπολογιστές που έχουν εγκατεστημένα συγκεκριμένα παιχνίδια της Ubisoft, καθώς εντοπίστηκαν σοβαρά προβλήματα λειτουργικότητας. Τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν περιλαμβάνουν μη ανταπόκριση των παιχνιδιών κατά την εκκίνηση, τη φόρτωση ή κατά τη διάρκεια του gameplay, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις οι χρήστες αντιμετωπίζουν μαύρη οθόνη. Τα επηρεαζόμενα παιχνίδια είναι τα Assassin's Creed Valhalla Assassin's Creed Origins Assassin's Creed Odyssey Star Wars Outlaws Avatar: Frontiers of Pandora Η Microsoft αναφέρει ότι έχει εφαρμόσει μια "διατήρηση συμβατότητας" στις συσκευές που έχουν εγκατεστημένα τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι οι συγκεκριμένες συσκευές δεν θα έχουν τη δυνατότητα εγκατάστασης των Windows 11 έκδοσης 24H2 μέσω του καναλιού Windows Update. Οι διαχειριστές IT που χρησιμοποιούν αναφορές Windows Update for Business μπορούν να ελέγξουν αυτά τα ζητήματα χρησιμοποιώντας τα safeguard IDs 54437462 και 54580160. Η εταιρεία συνιστά ρητά στους χρήστες να μην επιχειρήσουν χειροκίνητη αναβάθμιση στην έκδοση 24H2 χρησιμοποιώντας τον Βοηθό Εγκατάστασης των Windows 11 ή το media creation tool. Για τους χρήστες που έχουν ήδη επηρεαστεί από το πρόβλημα, η Microsoft προτείνει ως προσωρινή λύση το κλείσιμο του παιχνιδιού μέσω του Task Manager σε περίπτωση που παγώσει. Η Ubisoft έχει ήδη κυκλοφορήσει μια προσωρινή διόρθωση για το Star Wars Outlaws, αν και οι χρήστες ενδέχεται να εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα απόδοσης. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται ενεργά για την εύρεση μόνιμης λύσης στο πρόβλημα, με την υπόσχεση να ενημερώσουν τους χρήστες μόλις αυτή είναι διαθέσιμη. View full article
georgiosmix Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Εεεε μα δεν γίνεται να μην το βάλω (παλι) ... 2 9
mAs_81 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Star Wars Outlaws Avatar: Frontiers of Pandora δημοφιλή παιχνίδια της Ubisoft lol,lmao even 13
noble Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Εγώ γιατί είμαι στο 23H2 ακόμα; Πρέπει να ενεργοποιήσω το "Get the latest updates as soon as they're available"; Γενικά και στη δουλειά είμαστε πίσω κανένα χρόνο θεωρώ. Είμαι μόνο εγώ ή είμαστε πολλοί; 😁
razimar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Windows μόνο LTSC, εκτός αν θες προβλήματα και να είσαι πειραματόζωο με τα updates. Τα 11 θέλουν τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα για να τελειοποιηθούν. P.S. Χρήστης Windows από το μακρινό '92. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 11 minutes ago, razimar said: Τα 11 θέλουν τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα για να τελειοποιηθούν. Παίζει να έχουν βγει τα 12 τότε... 1 1
kurkosdr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Kernel level anti-cheat/DRM, ο καρκίνος των Windows. Αλλά προκειμένου να δημιουργήσει εμπόδια στο Proton, η Microsoft προφανώς και θα αφήσει τους developers να κάνουν πάρτι στον kernel. 11 λεπτά πριν, razimar είπε Windows μόνο LTSC, εκτός αν θες προβλήματα και να είσαι πειραματόζωο με τα updates. Τα 11 θέλουν τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα για να τελειοποιηθούν. P.S. Χρήστης Windows από το μακρινό '92. Εκεί έχεις το άλλο πρόβλημα, ότι μερικά παιχνίδια απαιτούν τάδε έκδοση και άνω. Για μη-gaming χρήση συμφωνώ, τα έχω βάλει στα laptop των γονιών μου (που δεν παίρνουν Windows 11 ούτως ή άλλως) και θα έχουν updates μέχρι τον Ιανουάριο του 2029. 1
razimar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 6 λεπτά πριν, kurkosdr είπε Εκεί έχεις το άλλο πρόβλημα, ότι μερικά παιχνίδια απαιτούν τάδε έκδοση και άνω. Για μη-gaming χρήση συμφωνώ, τα έχω βάλει στα laptop των γονιών μου (που δεν παίρνουν Windows 11 ούτως ή άλλως) και θα έχουν updates μέχρι τον Ιανουάριο του 2029. Χρησιμοποιώ LTSB/LTSC από το 2015. Σε ένα μόνο παιχνίδι μου συνέβη αυτό που λες με τα LTSC 2019. Aν θυμάμαι καλά ήταν το Forza Horizon. Έτσι έβαλα τα LTSC 2021 που έχω τώρα. Kατά τα άλλα στα LTSC έχεις και περίπου 10FPS παραπάνω σε σχέση με τα κανονικά Windows, αφού δεν έχουν bloatware.
cpc464 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Δημοσ. 25 Νοεμβρίου Ως τώρα η παράδοση της MS μένει σταθερή. Λέω να περιμένω τα 12. 4
ucode Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 μμ Λένε τα πρώτα χρόνια ειναι παντα δύσκολα αμ δεεεε. Πλέον το μόνο που γνωρίζουμε ειναι ενα price tag ακρίβεια σε όλα κ τίποτα παραπάνω. Πόσα χρόνια πέρασαν κ θα περάσουν, θα συνεχίζουμε να αλλάζουμε ενα νούμερο να πουλάμε σαν άλλη version αντε να βγει κ συνδρομη στα windows κ nvidia για drivers να τα ισοπεδώσουμε όλα. Early access Life❤️
esertas Δημοσ. Δευτέρα στις 10:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:14 μμ 2 ώρες πριν, noble είπε Εγώ γιατί είμαι στο 23H2 ακόμα; Πρέπει να ενεργοποιήσω το "Get the latest updates as soon as they're available"; Γενικά και στη δουλειά είμαστε πίσω κανένα χρόνο θεωρώ. Είμαι μόνο εγώ ή είμαστε πολλοί; 😁 Και εγώ ήμουν έτσι. Κατέβασα το iso και έκανα εγκατάσταση από πάνω και έγινε. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. Δευτέρα στις 10:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:18 μμ 2 ώρες πριν, poulinos είπε Το λεω πριν με προλαβει κανεις. ΒΑΛΤΕ LINUX Πλακα πλακα με τα 11 24h2 δεν εχω ηχο απο το Display Port σε 3 μηχανηματα ενω με Linux Lubuntu εχω οποτε δεν εχει προβλημα το καλωδιο απο DP σε HDMI. 1 2
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:17 μμ 59 minutes ago, LLLEFTERIS said: Πλακα πλακα με τα 11 24h2 δεν εχω ηχο απο το Display Port σε 3 μηχανηματα ενω με Linux Lubuntu εχω οποτε δεν εχει προβλημα το καλωδιο απο DP σε HDMI. θα τα φτιαξουν ΛΟΓΙΚΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα