Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kofer είπε

Γνωρίζει κανείς που αγόρασε εκτός BlackFriday στην κανονική τιμή (είτε 120€ είτε 144€), αν ενεργοποιούν το πακέτο πάλι επί τόπου ή σου δίνουν τη sim να την ενεργοποιήσεις όποτε θέλεις;

Την ενεργοποίησε η υπάλληλος επι τόπου με το tablet της . Όσοι ήταν πριν από εμένα το ίδιο έγινε . Στους άλλους έβαζε τη sim στο κινητό τους , σε εμένα με το tablet της ( έβαλε τους κωδικούς σε μια εφαρμογή της cosmote και αμέσως έγινε η ενεργοποίηση) 

Χρειάζεται υπομονή και τύχη εάν πας εκεί γιατί εάν έχει κόσμο είναι κακή εμπειρία . Χρειάζεται 10 λεπτά το άτομο για κάθε πακέτο που πουλάνε . 

Δημοσ.

Πόσο απίθανο θεωρείτε να βάλουν μια πολιτική ορθής και σε αυτές τις σιμ και να πέσει κλάμα ;

Δημοσ.

Παιδια εχω ενεργη frog καρτα ηδη απο περισυ. Γνωριζει κανεις πως εξυπηρετουν τους ηδη πελατες? Πχ εχουν 2 ξεχωριστες ουρες? Μην παω και στηθω και ασκοπα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Errik είπε

Εγώ το είχα πάρει πέρσι Μάρτιο, 120€, στο ενεργοποιούν επιτόπου. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ανοιξεις τη SIM να μπει στο κινητό και να ενεργοποιήσει την προσφορά. 

To όνομα Cosmote δε σπιλώνεται γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει πουθενά. Η κατάσταση είναι Frog, και απευθύνεται σε συνδρομητές Frog. 

Οι συνδρομητές Frog θεωρούνται από την κοσμοτε πλεμπα αντιμετωπίζονται ως πλεμπα και πληρώνουν τιμές πλεμπας για εμπειρία πλέμπας. 

H καρτα sim παντως πανω γραφει cosmote οχι frog. 

4 ώρες πριν, bymas είπε

Πόσο απίθανο θεωρείτε να βάλουν μια πολιτική ορθής και σε αυτές τις σιμ και να πέσει κλάμα ;

Eφοσον πληρωσες για 1 χρονο απεριοριστα αυτο εχεις. Απαγορευετε να μπει οριο εφοσον προπληρωσες για 1 χρονο για unlimited. Υπαρχει οριο και ειναι 300TB το μηνα πραγμα που οκ δεν παιζει να τα φτασει κανεις ποτε στο 100% του κοσμου. 1-3ΤΒ και αν τρωνε οι περισσοτεροι. 

28 λεπτά πριν, dramsak είπε

Καλησπέρα, επειδή δεν το κατέχω, σε τι είδους router μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Σε οποιαδήποτε;

Ειτε 4G ειτε 5G. Mπαινει παντου. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, kofer said:

Γνωρίζει κανείς που αγόρασε εκτός BlackFriday στην κανονική τιμή (είτε 120€ είτε 144€), αν ενεργοποιούν το πακέτο πάλι επί τόπου ή σου δίνουν τη sim να την ενεργοποιήσεις όποτε θέλεις;

Εκτός black friday πού μπορείς να το αγοράσεις με τα 144€ που λέτε??

Στο ίδιο κατάστημα μόνο?

5 hours ago, kofer said:

5 hours ago, kofer said:

Επεξ/σία από manan
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manan είπε

Στο ίδιο κατάστημα μόνο?

Στο ίδιο κατάστημα μόνο?

Στο ίδιο κατάστημα μόνο?

Ναι οι προσφορές αυτές αφορούν αγορά μόνο από τα δύο καταστήματα Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

Δημοσ.
2 minutes ago, alexander098 said:

Ναι οι προσφορές αυτές αφορούν αγορά μόνο από τα δύο καταστήματα Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

Σε ευχαριστώ πολύ.

Δε το γνώριζα αυτό.

Ξέρεις αν θα ισχύει και μετά το black friday αυτή η τιμή των 145€?

Γιατί είμαι από επαρχία και ακόμα στην εποχή του χαλκού και θα θελα μία τέτοια κάρτα να αναβαθμίσω το ίντερνετ του σπιτιού!!

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, manan είπε

Σε ευχαριστώ πολύ.

Δε το γνώριζα αυτό.

Ξέρεις αν θα ισχύει και μετά το black friday αυτή η τιμή των 145€?

Γιατί είμαι από επαρχία και ακόμα στην εποχή του χαλκού και θα θελα μία τέτοια κάρτα να αναβαθμίσω το ίντερνετ του σπιτιού!!

Μάλλον θα ισχυει, τόσο καιρό ήταν ενεργή αυτη η προσφορά(και ακόμα είναι)

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει πλέον κόφτης σε όλες τις εταιρίες οπότε όλα τα πακέτα που έχουν απεριόριστο είτε συμβόλαιο είτε καρτοκινητά έχουν κόφτη σε συγκεκριμένα gb. Εγώ που δουλεύω στη nova μπορώ να σας πω για τα δικά μας προγράμματα unlimited all υπάρχει πλέον κόφτης στα 300gb. Μετά τα 300gb η ταχύτητα πέφτει στα 8mbps. Ισχύει μόνο για τα νέα συμβόλαια και για ανανεώσεις συμβολαίων και δίπλα στο όνομα υπάρχει η λέξη FUP που μάλλον σημαίνει fair use protocol. Με μια απλή αναζητηση για frog fup μου εμφάνισε αυτό: https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/Site-Table-2024-FUP.pdf

που δείχνει ότι έχει κόφτη σε όλα τα προγράμματα η COSMOTE αλλά δεν ξεκαθαρίζω ποιο είναι το όριο. Οπότε αν κάποιος δουλεύει σε COSMOTE/germano να μας ενημερώσει.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gherudos είπε

Υπάρχει πλέον κόφτης σε όλες τις εταιρίες οπότε όλα τα πακέτα που έχουν απεριόριστο είτε συμβόλαιο είτε καρτοκινητά έχουν κόφτη σε συγκεκριμένα gb. Εγώ που δουλεύω στη nova μπορώ να σας πω για τα δικά μας προγράμματα unlimited all υπάρχει πλέον κόφτης στα 300gb. Μετά τα 300gb η ταχύτητα πέφτει στα 8mbps. Ισχύει μόνο για τα νέα συμβόλαια και για ανανεώσεις συμβολαίων και δίπλα στο όνομα υπάρχει η λέξη FUP που μάλλον σημαίνει fair use protocol. Με μια απλή αναζητηση για frog fup μου εμφάνισε αυτό: https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/Site-Table-2024-FUP.pdf

που δείχνει ότι έχει κόφτη σε όλα τα προγράμματα η COSMOTE αλλά δεν ξεκαθαρίζω ποιο είναι το όριο. Οπότε αν κάποιος δουλεύει σε COSMOTE/germano να μας ενημερώσει.

εγω δε δουλευω Γερμανο η Κοσμοτε, εχω ομως αυτο το πακέτο εδω και 9 μηνες και με μηνιαιο τραφικ γυρω στα 500-600gb.... δεν εχω δει καποιον περιορισμο ή κατι.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gherudos είπε

Το οριο στις extra sim/frog unlimited/cosmote neo/gigamax unlimited/giga week whats up ειναι 300TB το μηνα. Στην vodafone και nova ειναι 300gb σε ολα τα unlimited πακετα τους εκτος νομιζω το vodafone Red εχει πραγματικο απεριοριστο. 

1 λεπτό πριν, oletiras είπε

εγω δε δουλευω Γερμανο η Κοσμοτε, εχω ομως αυτο το πακέτο εδω και 9 μηνες και με μηνιαιο τραφικ γυρω στα 500-600gb.... δεν εχω δει καποιον περιορισμο ή κατι.

Δεν υπαρει οριο ειναι 300TB υποτυπωδες δηλαδη απλα να υπαρχει. Ηταν 100TB και εγινε 300. Απο ατομο της εταιριας το παραπανω. 

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...