chrisgeorg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Με ταχύτητες κάποιος που πήρε και δοκίμασε μπορεί να επιβεβαιωσει ότι είναι σαν της κοσμοτε;
higraf Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Είναι Cosmote, στο χωρίο πιάνω με 4G router κοντά 220-240 όσο και με το κινητό με cosmote. Πήρα μόλις τηλέφωνο στο κατάστημα Θεσ/νίκης και γίνεται η ανανέωση σε ήδη υπάρχον αριθμό (της προσφοράς) αλλά χάνουμε του μήνες απο την προηγούμενη προσφορά (σε εμένα που έχω ακόμα 4 μήνες) 1
zurabik Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Ναι πέρσι που πήρα μία με 60€ ήταν πραγματικά απεριόριστα και η ταχύτητα εξαρτάται από το κινητό σου... Κάποια εδώ μέσα γράψανε μέχρι και 800 και 70 up... Σε 5g εννοείται.... Τώρα αν έχεις κινητό 4g αναλόγος ... το δικό μου βγάζει μέχρι και 300 σε 4g σε άλλο κινητό που την έβαλα μέχρι 20 βγάζει 4g είναι ανάλογα με το κινητό
thermaikos4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 8 λεπτά πριν, chrisgeorg είπε Με ταχύτητες κάποιος που πήρε και δοκίμασε μπορεί να επιβεβαιωσει ότι είναι σαν της κοσμοτε; Σχεδον εικοσι χρονια ανηκει στην εταιρεια της COSMOTE/OTE/TELEKOM
cgioris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Έμένα λήγει τον Αύγουστο, αλλά μένω σε νησί. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ κάπως να ανανεώσω από τώρα και να λήξει σε 1.5 χρόνο; Μπορώ να το κάνω κάπως online?
SeNNinhA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, chrisgeorg είπε Με ταχύτητες κάποιος που πήρε και δοκίμασε μπορεί να επιβεβαιωσει ότι είναι σαν της κοσμοτε; Χρησιμοποιεί κανονικά το δίκτυο της COSMOTE. Ειναι η ίδια εταιρεια οποτε η κάλυψη ειναι η καλύτερη που μπορεις να βρεις γενικα και σε ταχυτητες και σε χωρικη καλυψη. 2
Lewnidas1995 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Αν βγάλει κανείς άκρη και μάθουμε αν μπορούμε να προσθέσουμε από τη. Προσφορά έξτρα μήνες σε ήδη υπάρχων θα ήθελα να ενημερώσει. Νομίζω βέβαια πως είναι αδύνατο αλλά ποτέ δν ξέρεις
kamui Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, hercoulis είπε Καλή η vf αλλά -ακόμα- υστερεί στο σήμα. υστερεί στο σήμα η Cosmote?.....OK Μπορούμε στην κάρτα με τα απεριόριστα να ενεργοποιήσουμε και πακέρα frog για ομιλία και SMS ή είναι αποκλειστικά internet? Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου από kamui
savvas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα αν βάλουμε την κάρτα της frog σε 4g router της cosmote θα παίξει;το έχει κάνει κάποιος; Το δοκιμασα παιζει κανονικα Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου από savvas
klainmaingr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Θεσσαλονίκη μηδεν κόσμος. Υπάρχουσα γραμμή απο περσινή προσφορά παίρνει τα απεριόριστα χωρις τα λεπτά ομιλίας (θεωρούνται καλωσόρισμα για νέες γραμμές). Αλλιώς κανείς νεο νούμερο με ταυτότητα και τα παίρνεις. ΠΟΣ εννοείται κλασσικά"""""χαλασμένο"""". Μου τύπωσαν μια απόδειξη μετρητων σε ενα Α4. Δε με νοιάζει ιδιαίτερα. Απλά ενημερώνω πως θέλει μετρητά. 3 1
9-11 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 21 minutes ago, klainmaingr said: Υπάρχουσα γραμμή από περσινή προσφορά παίρνει τα απεριόριστα χωρίς τα λεπτά ομιλίας (θεωρούνται καλωσόρισμα για νέες γραμμές). Όταν λες υπάρχουσα γραμμή εννοείς ίδιο πακέτο που δεν έχει ακόμα λήξει ή απλά ένα τυχαίο νούμερο COSMOTE (π.χ. Whatsup) Το ζητούμενο είναι - αυτό καίει τους υφιστάμενους πελάτες - να προστεθούν τα απεριόριστα data. Να ΜΗΝ χαθούν μήνες. Γιατί αν είναι μόνο ένας, δεν το συζητάμε, το χτυπάς. Αν είναι παραπάνω δεν αξίζει.
giormalan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Δημοσ. 26 Νοεμβρίου Καλησπέρα, αύριο το πρωί σκοπεύω να πάω για να πάρω και εγώ τη κάρτα, αν θέλει κάποιος να τον βοηθήσω να βγάλει και εκείνος ευχαρίστως ας μου στείλει μήνυμα. 4
cgioris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου Δημοσ. 27 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, klainmaingr είπε Θεσσαλονίκη μηδεν κόσμος. Υπάρχουσα γραμμή απο περσινή προσφορά παίρνει τα απεριόριστα χωρις τα λεπτά ομιλίας (θεωρούνται καλωσόρισμα για νέες γραμμές). Αλλιώς κανείς νεο νούμερο με ταυτότητα και τα παίρνεις. ΠΟΣ εννοείται κλασσικά"""""χαλασμένο"""". Μου τύπωσαν μια απόδειξη μετρητων σε ενα Α4. Δε με νοιάζει ιδιαίτερα. Απλά ενημερώνω πως θέλει μετρητά. Εμένα λήγει τον Αύγουστο. Αν πάει κάποιος και αγοράσει το πακέτο για εμένα, μπορεί να γίνει προσθήκη στο παλιό ώστε να λήγει σε 1.5 χρόνο; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου από cgioris
manan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου Δημοσ. 27 Νοεμβρίου Υπάρχει εκτός από αυτή της προσφοράς δυνατότητα αγορά κανονικά από ίντερνετ ή κατάστημα κάρτα sim να έχεις απεριόριστα internet? Κάπου πιο πάνω διάβασα για μία τιμή 140€ περίπου. Έχω ακόμα με χαλκό ίντερνετ το οποίο σέρνεται και το χρυσοπληρώνω στην επαρχία γι'αυτό με ενδιαφέρει.
nek4d Δημοσ. 27 Νοεμβρίου Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 8 hours ago, cgioris said: Εμένα λήγει τον Αύγουστο. Αν πάει κάποιος και αγοράσει το πακέτο για εμένα, μπορεί να γίνει προσθήκη στο παλιό ώστε να λήγει σε 1.5 χρόνο; Οχι, εγραψε ηδη καποιος εδω η διπλα οτι δεν προστιθενται, χανονται οι προπληρωμενοι μηνες και ξεκιναει 12μηνο απο τωρα, οποτε δεν σε συμφερει ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις