Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kostastnt είπε

Γίνεται και ανανέωση σε υφιστάμενο frog αλλά χωρίς τα λεπτά ομιλίας. Δε με ενδιέφερε προσωπικά γιατί είναι μόνιμα σε modem στο εξοχικό και με γλύτωσε και από το πάνε-έλα για να αλλάζω κάρτες.

Μπορείς να εξηγήσεις με ποιο τρόπο γίνεται η ανανέωση σε υφιστάμενο frog?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mercier είπε

Μπορείς να εξηγήσεις με ποιο τρόπο γίνεται η ανανέωση σε υφιστάμενο frog?

Δίνεις το νούμερο, ενεργοποιούν το πακέτο, πληρώνεις και φεύγεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να περάσω αύριο κατά τις 17:00 από το κατάστημα Ομονοίας. 

Θεωρείτε ότι υπάρχει πιθανότητα να κάνω δουλειά; Και με πόση αναμονή;

Α ρε Cosmote με το βάλτο σου και τα βατράχια σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρσι η τιμή άξιζε την αναμονή, φέτος υπό προϋποθέσεις. 

Δηλαδή εγώ χρησιμοποιώ μέσο όρο 200gb το μήνα στο κινητό , τα 120 λεπτά που δίνει μου φαίνονται λίγα.Πιο πολύ με συμφέρει η CU με τα απεριόριστα λεπτά και τα 200GB το μήνα με 13 ευρώ για 9 μήνες.

Μόνο αν το θες για ίντερνετ στο σπίτι ,παλεύεται το δίωρο παρέα με τους επενδυτές. Μην ξεχνάμε δεν είναι 60 αλλά 105 ευρώ εφάπαξ. 

Τα χρήματα τα θέλουν ακόμα μετρητά δίχως απόδειξη ή γίνεται και με κάρτα;

Επεξ/σία από Christos84#
  • Like 2
Δημοσ.

Μετρητά μαύρα, δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να εκδώσουν απόδειξη. Θεσσαλονίκη το POS ήταν χαλασμένο όπως πέρυσι.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 5
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kostastnt είπε

Μετρητά μαύρα, δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να εκδώσουν απόδειξη. Θεσσαλονίκη το POS ήταν χαλασμένο όπως πέρυσι.

Την Παρασκευη παντως μια χαρα περασε η καρτα μου και μου κοψανε αποδειξη.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boolfin είπε

Παιδια να ξερετε, ειχα παρει τηλ την προηγουμενη εβδομαδα και μου ειπαν οτι το αλλαξαν παλι και θα ειναι απεριοριστα στα 144ε. Οποτε ακυρα τα 100GB. Υπηρχε λεει ζητηση.

Αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει;

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Christos84# είπε

Πέρσι η τιμή άξιζε την αναμονή, φέτος υπό προϋποθέσεις. 

Δηλαδή εγώ χρησιμοποιώ μέσο όρο 200gb το μήνα στο κινητό , τα 120 λεπτά που δίνει μου φαίνονται λίγα.Πιο πολύ με συμφέρει η CU με τα απεριόριστα λεπτά και τα 200GB το μήνα με 13 ευρώ για 9 μήνες.

Μόνο αν το θες για ίντερνετ στο σπίτι ,παλεύεται το δίωρο παρέα με τους επενδυτές. Μην ξεχνάμε δεν είναι 60 αλλά 105 ευρώ εφάπαξ. 

Τα χρήματα τα θέλουν ακόμα μετρητά δίχως απόδειξη ή γίνεται και με κάρτα;

Καλή η vf αλλά -ακόμα- υστερεί στο σήμα.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

δεν βρισκω μεγαλη διαφορα απο τα 144 στα 109 για να γινει τοσος ντορος, απλα οι περισσοτεορι δεν το ηξεραν/το ειχαν ξεχασει.
Εγω πηρα τον αυγουστο στα 144 και με 12€ τον μηνα εχω 800/70mbps στο σπιτι. Δεν νομιζω να αξιζει για καθημερινο κινητο.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, geomrk είπε

Ρώτησε κανείς μέχρι πότε είναι;

Μέχρι 2/12 ή εξάντλησης..

29 λεπτά πριν, glazos είπε

Έχει data cap?

Το είχα αγοράσει τον Φλεβάρη του 2024 με 120€. Έχω κατεβάσει πολύ πράμα χωρίς κανένα όριο. Δεν αναφέρει πουθενά data cap.

Δημοσ.

2 χρονια επαιζα μπαλιτσα με extra sim cosmote 3 ευρω και απο Ιουλιο με 5 ευρω. Απο 21/11 εγινε 25 ευρω η unlimited και σημερα πρωι πρωι πηγα πρωτος και τσιμπησα καρτουλα απο frog θεσσαλονικης. Ηδη την κουμπωσα και παιζω μπαλιτσα σπιτι με zte 5001 router και δυνατες ταχυτητες. Φυγαμε 1 χρονο ακομα unlimited οσο πιο χαμηλα γινεται και βλεπουμε του χρονου. Ουτε συμβολαια ουτε τραγικες ταχυτητες χαλκου 1950 ουτε τιποτα. 

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...