g_mateo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Innersense είπε Αυτό έλεγα φίλε, κάνεις αλλαγή πακέτου μόνος σου άμεσα επιτόπου στέλνοντας μήνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1314, ακολουθείς της οδηγίες για να γίνει αριθμός Frog και ξαναπάς. Αν έχει αριθμό Frog μπορείς να πάρεις την προσφορά;; Δεν το νομίζω... 1
Margr85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γεια σας Πήρα το πακέτο την προηγούμενη εβδομάδα, το ενεργοποίησα χθες και σήμερα μου λέει ότι μου τελείωσαν τα δεδομένα. Τι έχει γίνει; Όταν πάω να συνδεθώ στο ίντερνετ με βγάζει στη σελίδα της frog που μου λέει να αγοράσω κάποιο πακέτο εκ νέου. Δεν υπάρχει δυνατότητα για απεριόριστο ή κατι τέτοιο. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από Margr85 2
doll Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, Margr85 said: Πήρα το πακέτο την προηγούμενη εβδομάδα, το ενεργοποίησα χθες και σήμερα μου λέει ότι μου τελείωσαν τα δεδομένα. Τι έχει γίνει; Όταν πάω να συνδεθώ στο ίντερνετ με βγάζει στη σελίδα της frog που μου λέει να αγοράσω κάποιο πακέτο εκ νέου. Δεν υπάρχει δυνατότητα για απεριόριστο ή κατι τέτοιο. Τηλέφωνο αύριο στο μαγαζί που το πήρες....
soul_d Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Margr85 είπε Γεια σας Πήρα το πακέτο την προηγούμενη εβδομάδα, το ενεργοποίησα χθες και σήμερα μου λέει ότι μου τελείωσαν τα δεδομένα. Τι έχει γίνει; Όταν πάω να συνδεθώ στο ίντερνετ με βγάζει στη σελίδα της frog που μου λέει να αγοράσω κάποιο πακέτο εκ νέου. Δεν υπάρχει δυνατότητα για απεριόριστο ή κατι τέτοιο. Στην εφαρμογή τι σου λέει; 1
nat10 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Margr85 είπε Γεια σας Πήρα το πακέτο την προηγούμενη εβδομάδα, το ενεργοποίησα χθες και σήμερα μου λέει ότι μου τελείωσαν τα δεδομένα. Τι έχει γίνει; Όταν πάω να συνδεθώ στο ίντερνετ με βγάζει στη σελίδα της frog που μου λέει να αγοράσω κάποιο πακέτο εκ νέου. Δεν υπάρχει δυνατότητα για απεριόριστο ή κατι τέτοιο. Πρέπει να κάνεις σκριν το μήνυμα που σου έχουν στείλει για απεριόριστο ίντερνετ για 1 χρόνο όπως κ στην εφαρμογή σου λέει ότι το έχεις για 1 χρόνο..εγώ έτσι έκανα για να είμαι καλυμμένος.. Κάτι θα έχει γίνει με το δικό σου περιστατικό πιστεύω 7 ώρες πριν, Innersense είπε Αυτό έλεγα φίλε, κάνεις αλλαγή πακέτου μόνος σου άμεσα επιτόπου στέλνοντας μήνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1314, ακολουθείς της οδηγίες για να γίνει αριθμός Frog και ξαναπάς. Αυτό το ξέρω κ εγώ..το θέμα είναι ότι αν κάνω τον αριθμό μου από what's up σε frog..μπορώ να πάρω την προσφορά για 1 χρόνο;
Innersense Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 6 hours ago, nat10 said: Πρέπει να κάνεις σκριν το μήνυμα που σου έχουν στείλει για απεριόριστο ίντερνετ για 1 χρόνο όπως κ στην εφαρμογή σου λέει ότι το έχεις για 1 χρόνο..εγώ έτσι έκανα για να είμαι καλυμμένος.. Κάτι θα έχει γίνει με το δικό σου περιστατικό πιστεύω Αυτό το ξέρω κ εγώ..το θέμα είναι ότι αν κάνω τον αριθμό μου από what's up σε frog..μπορώ να πάρω την προσφορά για 1 χρόνο; Φίλε ναι, μπορούνε να στο κάνουν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και δεν σου ζητάνε και τίποτα από στοιχεία γιατί ο αριθμός είναι ήδη Frog. Μπορείς δηλαδή να πάς με 5 κινητά με αριθμό Frog και να σου ενεργοποιήσουν την προσφορά σε όλα μέσα σε ένα λεπτάκι. (Το έχω κάνει για να πάρω το πακέτο με τα 1000 λεπτα + 100SMS + 10GB με 120€ γι αυτό στο λέω, η κοπέλα μου πέρασε το πρόγραμμα χωρίς να με ρωτήσει καν το όνομα μου ή αν είμαι ο ίδιος). Άλλο πράγμα θα μου πεις εφόσον αφορούσε άλλο πακέτο και έχεις δίκιο, εγώ σου εξηγώ απλά ότι "τεχνικά" γίνεται χωρίς κανένα απολύτως κώλυμα. Αν ρωτάς αν θα στο κάνουν δεν ξέρω να σου απαντήσω, γιατί από τις περιγραφές των συμφορουμητών βλέπουμε ότι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την πολιτική της κάθε προσφοράς, αλλά και από το φόρτο εργασίας μέσα στο μαγαζί εκείνη την ώρα, τον υπάλληλο που θα πέσεις κλπ 13 hours ago, GeminiMAX said: Μετρηση στην Θήβα... Στο κέντρο. Μόλις συνειδητοποίησα ότι κάποιοι ίσως παίρνουν την προσφορά, όχι απλά για να εξυπηρετήσουν τους ίδιους, την οικογένεια τους, ολόκληρη την πολυκατοικία, αλλά και για να ανοίξουν internet cafe. Μάλλον δικαιολογημένη η ουρά λοιπόν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις