pcos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 αν μπορουν και ανταγωνιζονται την εξτρα σιμ 25ε/μηνα της κοσμοτε, μπραβο τους! αλλα το πληρωνεις με τρομερη ταλαιπωρια. και αν ειναι πραγματικα απεριοριστα, διοτι αν δεν πας σε επιπεδα TB δεν το καταλαβαινεις!
Sherlock_7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, pcos είπε αν μπορουν και ανταγωνιζονται την εξτρα σιμ 25ε/μηνα της κοσμοτε, μπραβο τους! αλλα το πληρωνεις με τρομερη ταλαιπωρια. και αν ειναι πραγματικα απεριοριστα, διοτι αν δεν πας σε επιπεδα TB δεν το καταλαβαινεις! Και η Φρογκ στην κοσμοτέ ανοίκει χρόνια τώρα. Από τη μια τσέπη βγαίνουν και μπαίνουν στην άλλη. Κανένας ανταγωνισμός. 3
Panoskoopa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλά πήγε κ αυτο 4 ώρες πριν, eric_in είπε Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Panoskoopa
motoboots Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, nek4d είπε Οπως ειπε ευστοχα και ο φιλος παραπανω: "Μετά το περσινό BlackFriday 60euro/απεριόριστα πήγε 120euro/απεριόριστα, μετά 144euro/απεριόριστα, μετά τα 144euro 100Gb, στη συνέχεια το έκαναν 144euro απεριόριστα, μετά 109euro απεριόριστα και ΜΟΝΟ για σήμερα -όπως λένε- 90euro απεριόριστα." 7 διαφορετικες τιμες για το ιδιο προιον μεσα σε εναν χρονο! Δεν ειναι το θεμα απο που αγοραζεις data, αλλα η τιμολογιακη πολιτικη και η αδιαφορια στην ταλαιπωρια. Εμπαιγμος καταναλωτων θυμιζει, δεν θυμιζει, ειναι αυτο, θα σας κανουμε προβατα ρεεε, απο τις 6 το πρωι στο μαντρι, θα σας κανουμε μεταναστες μεσα στην ιδια σας την πατριδα ωρεεε 😋 Τοσο πολυ δεν νοιαζεται η κοσμοτε για το ονομα και την φημη της? Μηπως πρεπει να αρχισετε να ποσταρετε ολοι τις φωτο με τις ουρες απο το περσινο και το φετεινο χαμο, στα social της cosmote? Οχι της Frog, στης cosmote να το κανετε, και ας λενε οτι ειναι αλλη εταιρεια, αν μαζευτουμε καμποσοι και το κανουμε ταυτοχρονα, ενδεχεται να "συγκινηθει" καποιος αρμοδιος εκει μεσα... Όλες αυτές τις περιπτώσεις - και ακόμα περισσότερες - τις έχω εκμεταλλευτεί. Θα είχατε δίκιο να παραπονιέστε για την εξυπηρέτηση, αν είχε έρθει η COSMOTE να σας προωθήσει το προϊόν. Δεν το έκανε ποτέ, γιατί δεν απευθύνεται σε σας - εμάς. Εμείς περάσαμε απέξω, είδαμε φως και μπήκαμε.
SoulisMafia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Η φορητότητα αριθμού στο site είναι 3ε. Από κοντά λέτε να είναι δωρεάν;
GeminiMAX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, SoulisMafia είπε Η φορητότητα αριθμού στο site είναι 3ε. Από κοντά λέτε να είναι δωρεάν; Ναι δωρεάν έγινε σε μένα στο κατάστημα. 1 1
alexx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, η ενεργοποίηση γίνεται στο κατάστημα με την αγορά η μπορεί και αργότερα? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από alexx 1
kofer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 36 λεπτά πριν, alexx είπε Καλησπέρα, η ενεργοποίηση γίνεται στο κατάστημα με την αγορά η μπορεί και αργότερα? Στο κατάστημα με την αγορά. 1
nat10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Από what's up σε frog αν κάνω τον αριθμό μου..γίνεται με την φορητοτητα να ενεργοποιηθεί το πακέτο για το 1 χρόνο; Το είχα σε cosmote νέο για 1 μήνα δωρεάν κ το είχα ξανά γυρίσει σε WhatsUp
g_mateo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, SoulisMafia είπε Η φορητότητα αριθμού στο site είναι 3ε. Από κοντά λέτε να είναι δωρεάν; 1 ώρα πριν, GeminiMAX είπε Ναι δωρεάν έγινε σε μένα στο κατάστημα. Εκανες φορητοτητα και πηρες την προσφορα με τον παλιο σου αριθμο;
wasd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δεν είχα δει ότι υπάρχουν 2 θέματα. Παραθέτω και εδώ την ερώτηση μου. Χρειάζομαι τα φώτα σας. Όσοι πήρατε την προσφορά με φορητοτητα αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Πήγα σήμερα. Ο υπάλληλος μου είπε ότι η διαδικασία για φορητοτητα είναι να κατεβάσω το frog app, να κάνω από εκεί την διαδικασία φορητοτητας και όταν το τηλέφωνο κοπεί από τον προηγούμενο πάροχο , να πάω στο κατάστημα για να πληρώσω και να μου καταχωρησουν την προσφορά. Ισχύει αυτό; Μου φαίνεται περίεργο να μην καταχωρούν την φορητοτητα από το κατάστημα. 1
nat10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 29 λεπτά πριν, wasd είπε Δεν είχα δει ότι υπάρχουν 2 θέματα. Παραθέτω και εδώ την ερώτηση μου. Χρειάζομαι τα φώτα σας. Όσοι πήρατε την προσφορά με φορητοτητα αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Πήγα σήμερα. Ο υπάλληλος μου είπε ότι η διαδικασία για φορητοτητα είναι να κατεβάσω το frog app, να κάνω από εκεί την διαδικασία φορητοτητας και όταν το τηλέφωνο κοπεί από τον προηγούμενο πάροχο , να πάω στο κατάστημα για να πληρώσω και να μου καταχωρησουν την προσφορά. Ισχύει αυτό; Μου φαίνεται περίεργο να μην καταχωρούν την φορητοτητα από το κατάστημα. Όταν μάθεις πες μου..με ενδιαφέρει αυτό που λες
sosias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 όταν πληρώνεις μια φορά 90 ευρώ ,κάθε δίμηνο χρειάζεται να βάζουμε κάρτα;
nat10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, sosias είπε όταν πληρώνεις μια φορά 90 ευρώ ,κάθε δίμηνο χρειάζεται να βάζουμε κάρτα; Όχι φίλε μου η προσφορά είναι για 1 χρόνο..οπότε η ανανέωση του χρόνου για κάρτα
pabou13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, wasd είπε Δεν είχα δει ότι υπάρχουν 2 θέματα. Παραθέτω και εδώ την ερώτηση μου. Χρειάζομαι τα φώτα σας. Όσοι πήρατε την προσφορά με φορητοτητα αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Πήγα σήμερα. Ο υπάλληλος μου είπε ότι η διαδικασία για φορητοτητα είναι να κατεβάσω το frog app, να κάνω από εκεί την διαδικασία φορητοτητας και όταν το τηλέφωνο κοπεί από τον προηγούμενο πάροχο , να πάω στο κατάστημα για να πληρώσω και να μου καταχωρησουν την προσφορά. Ισχύει αυτό; Μου φαίνεται περίεργο να μην καταχωρούν την φορητοτητα από το κατάστημα. Το ίδιο και σε μένα, μου έδωσε έναν φάκελο με την νέα κάρτα και είπε κάντο από την εφαρμογή και πέρασε από το κατάστημα όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα να περαστεί η προσφορά. Έχει μια μικρή διαδικασία από την εφαρμογή αλλά όλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις