Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, prefuse είπε

Δυστυχώς το πείραμα τον Golden boys/girl's, στέφθηκε με πλήρης επιτυχία,

η ψυχολογία της μάζας πήγε και την πήρε στα 109 την Παρασκευή. Αν δεν πήγαιναν αρκετοί, γιατί η αύξηση από πέρυσι ήταν 89% που ήταν στα 60€, θα την έριχναν στα μισά την cyber Monday.

Δυστυχώς η μάζα και ο φόβος μη χαθεί η "προσφορά" από μια ήδη ακριβή τιμή (από 120 την εχουν πάει στα 144), είναι που αυξάνει τις τιμές σε όλα τα είδη.

το μάρκετινγκ ψηλαφεί με τεστ σαν αυτό, για να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει το ανώτερο όριο κέδρους.

Του χρόνου ακόμα πιο ακριβά.

ΕΣΥ από πού αγοράζεις απεριόριστα data?:lol:

• Like 3
Δημοσ.
1 minute ago, motoboots said:

ΕΣΥ από πού αγοράζεις απεριόριστα data?:lol:

Οπως ειπε ευστοχα και ο φιλος παραπανω:
"Μετά το περσινό BlackFriday 60euro/απεριόριστα πήγε 120euro/απεριόριστα, μετά 144euro/απεριόριστα, μετά τα 144euro 100Gb, στη συνέχεια το έκαναν 144euro απεριόριστα, μετά 109euro απεριόριστα και ΜΟΝΟ για σήμερα -όπως λένε- 90euro απεριόριστα."

7 διαφορετικες τιμες για το ιδιο προιον μεσα σε εναν χρονο!

Δεν ειναι το θεμα απο που αγοραζεις data, αλλα η τιμολογιακη πολιτικη και η αδιαφορια στην ταλαιπωρια.
Εμπαιγμος καταναλωτων θυμιζει, δεν θυμιζει, ειναι αυτο, θα σας κανουμε προβατα ρεεε, απο τις 6 το πρωι στο μαντρι, θα σας κανουμε μεταναστες μεσα στην ιδια σας την πατριδα ωρεεε 😋
Τοσο πολυ δεν νοιαζεται η κοσμοτε για το ονομα και την φημη της?

Μηπως πρεπει να αρχισετε να ποσταρετε ολοι τις φωτο με τις ουρες απο το περσινο και το φετεινο χαμο, στα social της cosmote?  
Οχι της Frog, στης cosmote να το κανετε, και ας λενε οτι ειναι αλλη εταιρεια, αν μαζευτουμε καμποσοι και το κανουμε ταυτοχρονα, ενδεχεται να "συγκινηθει" καποιος αρμοδιος εκει μεσα...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nek4d είπε

"Μετά το περσινό BlackFriday 60euro/απεριόριστα πήγε 120euro/απεριόριστα, μετά 144euro/απεριόριστα, μετά τα 144euro 100Gb, στη συνέχεια το έκαναν 144euro απεριόριστα, μετά 109euro απεριόριστα και ΜΟΝΟ για σήμερα -όπως λένε- 90euro απεριόριστα."

Δεν ειναι το θεμα απο που αγοραζεις data, αλλα η τιμολογιακη πολιτικη και η αδιαφορια στην ταλαιπωρια.
Εμπαιγμος καταναλωτων θυμιζει, δεν θυμιζει, ειναι αυτο, θα σας κανουμε προβατα ρεεε, απο τις 6 το πρωι στο μαντρι, θα σας κανουμε μεταναστες μεσα στην ιδια σας την πατριδα ωρεεε 😋

Και οι 7 τιμές ήταν καλύτερες από τον "ανταγωνισμό"... Μόνο οι extra sim "κόντραραν" την τιμή αλλά πήγαιναν μαζί με συμβόλαιο και τελικά έγιναν 40Gb / 5euro ή 25euro/απεριόριστα...

• Like 1
Δημοσ.

Mετα απο τηλεφωνική επικοινωνια με την εξυπηρετηση πελατων της Frog, με πληροφόρησαν  οτι τρεχει προσφορα στα 90 ευρω μέχρι 9/12  (cyber week)  για τα δυο καταστήματα frog μόνο. Οπότε μην αγχώνεστε. Ολοι θα παρουμε ελπίζω

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
15 minutes ago, skoulas said:

Και οι 7 τιμές ήταν καλύτερες από τον "ανταγωνισμό"... Μόνο οι extra sim "κόντραραν" την τιμή αλλά πήγαιναν μαζί με συμβόλαιο και τελικά έγιναν 40Gb / 5euro ή 25euro/απεριόριστα...

Χαιρω πολυ, η τιμη ειναι οποια θελει και αλλαζει ανα πασα στιγμη και εδω και στην κοσμοτε και στις διπλανες εταιρειες.
Ο τροπος ομως μετραει και ο τροπος της frog ειναι απαραδεκτος.
Και το στιγμα θα μεινει.
Frog, η καρτα των μεταναστων και των ταλαιπωρων.

18 minutes ago, GeminiMAX said:

Mετα απο τηλεφωνική επικοινωνια με την εξυπηρετηση πελατων της Frog, με πληροφόρησαν  οτι τρεχει προσφορα στα 90 ευρω μέχρι 9/12  (cyber week)  για τα δυο καταστήματα frog μόνο. Οπότε μην αγχώνεστε. Ολοι θα παρουμε ελπίζω

Μαλιστα..., διαβαζουν το νημα..., καλο αυτο..., επιτοπου και μεσα στην ημερα αλλαγη πολιτικης..., αλλα τουλαχιστον αυτη η αλλαγη ειναι προς την σωστη κατευθυνση..., την λιγοτερη ταλαιπωρια.

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, nek4d said:

Χαιρω πολυ, η τιμη ειναι οποια θελει και αλλαζει ανα πασα στιγμη και εδω και στην κοσμοτε και στις διπλανες εταιρειες.
Ο τροπος ομως μετραει και ο τροπος της frog ειναι απαραδεκτος.
Και το στιγμα θα μεινει.
Frog, η καρτα των μεταναστων και των ταλαιπωρων.

Προφανώς θέλουν και κρατάνε αυτό το προφίλ εσκεμμένα.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Innersense said:

Προφανώς θέλουν και κρατάνε αυτό το προφίλ εσκεμμένα.

Ναι, ειπαμε, Frog, η διασημη καρτα των μεταναστων, των ταλαιπωρων, των φτωχων, εννιοτε και των προβατων.

• Like 1
Δημοσ.

Αν στείλω τρίτο άτομο να μου πάρει κάρτα θα πρέπει να του στείλω φωτογραφία την ταυτότητα μου τα στοιχεία μου ή να του κάνω υ/δ ή δεν χρειάζεται;; 

Αυτό με την cyber week ισχύει έμαθε κάποιος κάτι;; 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, nek4d είπε

Δε με απασχολει η τιμολογιακη πολιτικη γιατι στην σχεδόν χειρότερη της εκδοχη ειναι απεριοριστα data για 1 χρονο με μολις 12 ευρω/μηνα. Η εναλλακτική ξεκινα απο 30 ευρω τον μηνα για καμια 100αρα FTTH και φτάνει οσο γουσταρουν...

Υπο αυτο το σκεπτικο ειμαι εξαιρετικα ευχαριστημενος που εχω μια πολυ φτηνη επιλογη.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kofer είπε

Ραντεβού cyber monday 2025 στις 6 το πρωί!

Χαχαχαχαχα 😂 😂 
Εγώ θα πάω στο cyber Monday από τις 23:59 της Κυριακής κ θα στήσω σκηνή 

23 λεπτά πριν, eric_in είπε

image.jpeg.572c66570f537b09f0a5115163668a85.jpeg

Μέχρι τις 9/12 είναι;; 

1 ώρα πριν, nek4d είπε

Μηπως πρεπει να αρχισετε να ποσταρετε ολοι τις φωτο με τις ουρες απο το περσινο και το φετεινο χαμο, στα social της cosmote?  
Οχι της Frog, στης cosmote να το κανετε, και ας λενε οτι ειναι αλλη εταιρεια, αν μαζευτουμε καμποσοι και το κανουμε ταυτοχρονα, ενδεχεται να "συγκινηθει" καποιος αρμοδιος εκει μεσα...

Στο μεταξυ οι πιο πολλοί ήταν κινέζοι στην ουρά 😂

Άτομα που να μιλούσαν ελληνικά μόνο 4 ήταν 

• Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nat10 είπε

Χαχαχαχαχα 😂 😂 
Εγώ θα πάω στο cyber Monday από τις 23:59 της Κυριακής κ θα στήσω σκηνή 

Μέχρι τις 9/12 είναι;; 

Κάτω από τα 90 ευρώ αν δεν φαίνεται καλά, γράφει...02/12 TILL 09/12

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θέλω να ρωτήσω..έχω What's up κ έχω ελεύθερα γύρω στα 40€..αν πάω στην frog με τον ίδιο αριθμό κ το αλλάξω..τα 40€ που έχω μέσα θα πάνε στην frog ή θα χαθουν; (θα πρέπει να κάνω αίτηση να μου τα στείλουν στην τράπεζα; γτ έτσι είχα διαβάσει αλλά έχουν το ίδιο σήμα, μήπως ισχύει για αν πας στην Vodafone/nova πχ; για να σου στείλουν τα χρήματα που έχεις σε τραπεζικό λογαριασμό; ) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, oletiras said:

Δε με απασχολει η τιμολογιακη πολιτικη γιατι στην σχεδόν χειρότερη της εκδοχη ειναι απεριοριστα data για 1 χρονο με μολις 12 ευρω/μηνα. Η εναλλακτική ξεκινα απο 30 ευρω τον μηνα για καμια 100αρα FTTH και φτάνει οσο γουσταρουν...

Υπο αυτο το σκεπτικο ειμαι εξαιρετικα ευχαριστημενος που εχω μια πολυ φτηνη επιλογη.

Και 'γω, εξαιρετικα ευχαριστημενος ειμαι, πριν με τα 120 (γιατι δεν ημουν Αθηνα με τα 60 περισυ) και τωρα/προχθες με τα 109...
Το προβλημα δεν ειναι η τιμη, (αλλωστε φαινεται ξεκαθαρα και απο το σημερινο 90αρι οτι εχουν περιθωρια κερδους, ουτε για μας που μας συμφερει ειτε στα 90 ειτε στα 120), το προβλημα ειναι ο τροπος και η διαδικασια.

Εκει στην ουρα με την μαρμαγκα...
Frog for the win,
Les Miserables, σε συγχρονη Ελληνικη εκδοχη... (Βίκτωρ Ουγκώ, «Οι Άθλιοι»)

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 30/11/2024 στις 12:34 ΜΜ, pabou13 είπε

Ξέρει κανείς όταν λήξει η προσφορά και η τιμή πάει στα 144 αν μπορούμε να φέρουμε με φορητότητα τον αριθμό μας στην frog και να το ενεργοποιήσουμε ή  πρέπει υποχρεωτικά να πάρουμε νέο αριθμό; 

Αυτό δεν το γνωρίζω κ εγώ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...