nat10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Στις 30/11/2024 στις 3:07 ΜΜ, datio είπε Εμένα στη Θεσσαλονίκη με κατατόπισαν να κάνω φορητότητα όσο πιο νωρίς γίνεται. Μου έκαναν την αίτηση το Σάββατο και τη Δευτέρα μεσημέρι ολοκληρώθηκε η φορητότητα. Το απόγευμα Δευτέρας πέρασα από το κατάστημα και πλήρωσα ρευστό, ενεργοποιώντας μου την προσφορά την Τρίτη. Έκανα και ενεργοποίηση το 5G στέλνοντας: 5G στο 1333 και έχω και 120 λεπτά δωρεάν τον μήνα. Χρεώνει μεν και για 2" λες και μίλησα 3' αλλά δεν με χαλάει. Πέρυσι είχα πάρει δεύτερη SIM, τώρα αποφάσισα λόγω του ότι η Vodafone κατήργησε το Cashback, ήθελα να έχω μόνο το βασικό μου νούμερο. Αυτό με την χρέωση στα λεπτά που λες το έχει η cosmote κ η frog ακολουθεί την ίδια πολιτική της cosmote (στην cosmote ανήκει η frog) στο δίκτυο της κ όλα τα πακέτα που έχουν στην εφαρμογή τους είναι κόπι πειστ της cosmote..
LambisElef Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Όχι ότι θέλω να το κάνω θέμα για 19 ευρώ, αλλά κρίμα...
papaleole Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, JOHN ONLY είπε Στα 90€ σήμερα! Επιβεβαιώνω... Έστειλα φίλο να πάρει 2 κάρτες unlimited για έναν χρόνο από το κατάστημα Frog Θεσσαλονίκης. Του είχα στείλει την προηγούμενη εβδομάδα 218€ και για τις δύο, δεν πρόλαβε να πάει, και πήγε σήμερα. Τις χρέωσαν 90€ την κάθε μία και του είπαν ότι μόνο για σήμερα ισχύει αυτήν η προσφορά γιατί είναι η τελευταία μέρα.
nat10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Στα 90€ σήμερα..περίμενα από τις 9:30 κ έφυγα γύρω στις 12.. Ενώ περιμέναμε στην ουρά κατά τις 10+ μας είπε η κοπέλα ότι θα αργήσει λίγο γιατί την κατεβασαν την τιμή σήμερα.. Ότι καλύτερο αυτό που έγινε 😁 1 λεπτό πριν, nimik είπε Με E-sim γίνεται ? Ναι πας σε κατάστημα cosmote, η φυσική κάρτα sim είναι της cosmote αφού στο δίκτυο της ανήκει (κ στο κινητό πάνω αριστερά cosmote μου γράφει) κ στα μηνύματα τα πρώτα που μου ήρθαν της cosmote ήταν κ μετά της frog 120 λεπτά προς όλους για 1 χρόνο κ απεριόριστο ίντερνετ για 1 χρόνο στα 90€ είναι ότι καλύτερο υπάρχει με σήμα της cosmote δικτύου..δλδ δίνεις 7,5€ τον μήνα για απεριόριστο ίντερνετ κ 120 λεπτά προς όλους
wasd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Ήθελα να κάνω ερώτηση για το εαν δίνει και sms αλλά απάντησε η φώτο του φίλου απο πάνω. Σήμερα γνωρίζουμε τι ώρα κλείνει το μαγαζί της Αθήνας; Είχε αναφερθεί για 18:00 αλλά δεν βρίσκω το post για να κάνω παράθεση. Εγώ θα πάω για φορητότητα απο άλλο πάροχο. Θα το δεχθούν ή πρέπει να γίνει πρώτα η φορητότητα και μετά να περαστεί η προσφορά; Θεωρητικά θα πρέπει να το δέχονται καθώς το πακέτο είναι προαπαιτούμενο για να δεχθεί κάποιος την φορητότητα.
nat10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, wasd είπε Ήθελα να κάνω ερώτηση για το εαν δίνει και sms αλλά απάντησε η φώτο του φίλου απο πάνω. Σήμερα γνωρίζουμε τι ώρα κλείνει το μαγαζί της Αθήνας; Είχε αναφερθεί για 18:00 αλλά δεν βρίσκω το post για να κάνω παράθεση. Εγώ θα πάω για φορητότητα απο άλλο πάροχο. Θα το δεχθούν ή πρέπει να γίνει πρώτα η φορητότητα και μετά να περαστεί η προσφορά; Θεωρητικά θα πρέπει να το δέχονται καθώς το πακέτο είναι προαπαιτούμενο για να δεχθεί κάποιος την φορητότητα. Όχι δεν δίνει SMS..εε σιγά το πράγμα..ποιος χρησιμοποιεί SMS 😂 Άμα θες του βάζεις κ έξτρα πακέτο μόνο για SMS πχ αν το χρησιμοποιείς Έχει με 2€ τον μήνα 300Sms προς όλους κ 300sms προς frog Δηλαδή πες 9,5€ τον μήνα πάει αν θες κ SMS με αυτό το πακέτο 7,5€ ίντερνετ απεριόριστο κ 120 λεπτά προς όλους κ 1.200 λεπτά προς frog κάθε μήνα 1
prefuse Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, JOHN ONLY said: Στα 90€ σήμερα! 2 hours ago, LambisElef said: Όχι ότι θέλω να το κάνω θέμα για 19 ευρώ, αλλά κρίμα... Δυστυχώς το πείραμα τον Golden boys/girl's, στέφθηκε με πλήρης επιτυχία, η ψυχολογία της μάζας πήγε και την πήρε στα 109 την Παρασκευή. Αν δεν πήγαιναν αρκετοί, γιατί η αύξηση από πέρυσι ήταν 89% που ήταν στα 60€, θα την έριχναν στα μισά την cyber Monday. Δυστυχώς η μάζα και ο φόβος μη χαθεί η "προσφορά" από μια ήδη ακριβή τιμή (από 120 την εχουν πάει στα 144), είναι που αυξάνει τις τιμές σε όλα τα είδη. το μάρκετινγκ ψηλαφεί με τεστ σαν αυτό, για να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει το ανώτερο όριο κέδρους. Του χρόνου ακόμα πιο ακριβά. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από prefuse 2
kstgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Μην ξεχνάμε όμως ότι αν θέλει κάποιος πραγματικά απεριόριστα με καρτοκινητη cosmote πρέπει να πάει στο neo που είναι 33€ το μήνα. Προσωπικά πήρα με 144€ δυστυχώς ή ευτυχώς γιατί με έπιασε το κόλπο μετατροπής για λίγες βδομάδες των απεριόριστων δεδομένων σε 100GB το μήνα
nek4d Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Και το κακο ειναι οτι η προσφορα επαναλαμβανεται καθε χρονο τετοιες μερες και αυτοι που μπορουν και πανε στα μαγαζια με την γνωστη ταλαιπωρια, ξερουν τωρα τι γινεται εφ'εξης και του χρονου προβλεπω να πανε ολοι απο τις 6-7-8 το πρωι cyber monday, μονο γι'αυτoν τον λογο.... Βλαμμενες τακτικες, ακομη χειροτερη εξυπηρετηση του χρονου, δεν υπαρχει περιπτωση να καλυφθουν σε μια μερα, οι μισοι απο τους πελατες που πηγαν φετος ολη την εβδομαδα. Εκτος αν θελουν να βγαλουν 5πλασια ουρα φωτο για τα media... 1
nat10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, prefuse είπε Δυστυχώς το πείραμα τον Golden boys/girl's, στέφθηκε με πλήρης επιτυχία, η ψυχολογία της μάζας πήγε και την πήρε στα 109 την Παρασκευή. Αν δεν πήγαιναν αρκετοί, γιατί η αύξηση από πέρυσι ήταν 89% που ήταν στα 60€, θα την έριχναν στα μισά την cyber Monday. Δυστυχώς η μάζα και ο φόβος μη χαθεί η "προσφορά" από μια ήδη ακριβή τιμή (από 120 την εχουν πάει στα 144), είναι που αυξάνει τις τιμές σε όλα τα είδη. το μάρκετινγκ ψηλαφεί με τεστ σαν αυτό, για να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει το ανώτερο όριο κέδρους. Του χρόνου ακόμα πιο ακριβά. Τα είπες όλα φίλε μου, έτσι ακριβώς είναι *** άκυρο αυτό με τα sms που είπα πιο πάνω..ήταν 300 λεπτά προς frog κ 300sms προς frog.. Για τα SMS είναι 4€ τον μήνα
skoulas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Μετά το περσινό BlackFriday 60euro/απεριόριστα πήγε 120euro/απεριόριστα, μετά 144euro/απεριόριστα, μετά τα 144euro 100Gb, στη συνέχεια το έκαναν 144euro απεριόριστα, μετά 109euro απεριόριστα και ΜΟΝΟ για σήμερα -όπως λένε- 90euro απεριόριστα. Συγγενής που είχε πάρει τον Φεβρουάριο (στα 120euro) εννοείται ότι θα ξαναπάρει τώρα στα 90euro και ας χάσει 3μήνες. Πάλι κερδισμένος θα είναι... Να δούμε όμως ποιος θα "ρισκάρει" του χρόνου να περιμένει μέχρι την τελευταία ημέρα και τι ταλαιπωρία/αναμονή θα έχει... 5
kofer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Ραντεβού cyber monday 2025 στις 6 το πρωί! 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις