Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς όταν λήξει η προσφορά και η τιμή πάει στα 144 αν μπορούμε να φέρουμε με φορητότητα τον αριθμό μας στην frog και να το ενεργοποιήσουμε ή  πρέπει υποχρεωτικά να πάρουμε νέο αριθμό; 

• Like 1
Δημοσ.

Την φορητότητα την ξεχνάς για αυτή την προσφορά. Μόνο αν το είχες κάνει τις πρώτες μέρες και προλαβαίνανε να το κάνουν process.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι για τώρα στην bf τιμή των 109 ευρώ που όντως ξέρω ότι απαιτεί νέο νούμερο ή ανανέωση περσινού frog της προσφοράς αλλά για όταν θα επιστρέψει η τιμή στην κανονική τιμή, μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει το πακέτο στα 144 ευρώ προερχόμενος από φορητότητα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάω σήμερα Σάββατο και στήνομαι πρώτος στις 8 το πρωί (Σταδίου). Είχα πάει αλλά έφυγα και χτες (black Friday) το μεσημέρι, αλλά η ουρά είχε 30-40 άτομα και η εξυπηρέτηση 8λεπτά/άτομο. ΜΗΝ ΠΑΤΕ αν θέλετε φορητότητα γιατί δεν μπορείτε να πληρώσετε και να πάρετε την προσφορά, παρά μόνο ΟΤΑΝ ολοκληρωθεί η αίτηση φορητότητας.  Η κοπέλα ναι μεν μου έκανε την αίτηση φορητότητας αλλά δεν μπόρεσα να κατοχυρώσω την προσφορά. Δεν μπόρεσα να πληρώσω με την προοπτική όταν εγκριθεί η φορητότητα να μου περάσει και η κοπέλα την προσφορά. Ουσιαστικά έκανα μ@λακια γιατί δεν πήρα κανούρια Sim, με την ελπίδα οτι θα καταφέρω την δευτέρα να πάρω την προσφορα με φορητότητα.... που δεν το βλέπω... Το λέω για όποιον τυχόν πάει για φορητότητα, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...

Επεξ/σία από GeminiMAX
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, GeminiMAX είπε

Πάω σήμερα Σάββατο και στήνομαι πρώτος στις 8 το πρωί (Σταδίου). Είχα πάει αλλά έφυγα και χτες (black Friday) το μεσημέρι, αλλά η ουρά είχε 30-40 άτομα και η εξυπηρέτηση 8λεπτά/άτομο. ΜΗΝ ΠΑΤΕ αν θέλετε φορητότητα γιατί δεν μπορείτε να πληρώσετε και να πάρετε την προσφορά, παρά μόνο ΟΤΑΝ ολοκληρωθεί η αίτηση φορητότητας.  Η κοπέλα ναι μεν μου έκανε την αίτηση φορητότητας αλλά δεν μπόρεσα να κατοχυρώσω την προσφορά. Δεν μπόρεσα να πληρώσω με την προοπτική όταν εγκριθεί η φορητότητα να μου περάσει και η κοπέλα την προσφορά. Ουσιαστικά έκανα μ@λακια γιατί δεν πήρα κανούρια Sim, με την ελπίδα οτι θα καταφέρω την δευτέρα να πάρω την προσφορα με φορητότητα.... που δεν το βλέπω... Το λέω για όποιον τυχόν πάει για φορητότητα, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...

Εμένα στη Θεσσαλονίκη με κατατόπισαν να κάνω φορητότητα όσο πιο νωρίς γίνεται. 

Μου έκαναν την αίτηση το Σάββατο και τη Δευτέρα μεσημέρι ολοκληρώθηκε η φορητότητα.
Το απόγευμα  Δευτέρας πέρασα από το κατάστημα και πλήρωσα ρευστό, ενεργοποιώντας μου την προσφορά την Τρίτη.

Έκανα και ενεργοποίηση το 5G στέλνοντας:

5G

στο 1333 και έχω και 120 λεπτά δωρεάν τον μήνα. Χρεώνει μεν και για 2" λες και μίλησα 3' αλλά δεν με χαλάει.

Πέρυσι είχα πάρει δεύτερη SIM, τώρα αποφάσισα λόγω του ότι η Vodafone κατήργησε το Cashback, ήθελα να έχω μόνο το βασικό μου νούμερο.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι προσφορά αν χρειάζεται να κάθεσαι με τις ώρες και αν θα την πάρεις εντέλει. Σήμερα κατά τις 14:30 στη Σταδίου περίπου 20 άτομα ουρά και η εξυπηρέτηση πολύ αργή. 20'/άτομο περίπου. Ίσως πρωί πρωί να είναι καλύτερα τα πράγματα. Ας μας διαφωτίσει κάποιος...

Δημοσ.
5 hours ago, datio said:

...τώρα αποφάσισα λόγω του ότι η Vodafone κατήργησε το Cashback...

Ουπς, το κατηργησε οντως?
Τερμα δηλ η φθηνοτερη ανανεωση καρτοκινητων στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια?

Δημοσ.
Στις 29/11/2024 στις 10:04 ΠΜ, rbmkn4 είπε

Φανταζομαι δινουν Physical sim καρτα και δεν υπαρχει η δυνατοτητα για esim?

εγω πηγα Γερμανο την επομενη μερα και την εκανα e-sim...στο κανουν κανονικα αφου περαει 24ωρο ενεργοποιησης

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους)
Τηλέφωνο: 2310 287577
Διεύθυνση: Χαλκέων 21 και Ιουστινιανού 23, Θεσσαλονίκη 546 31

Αθήνα (Ομόνοια)
Τηλέφωνο: 21 0322 7923
Διεύθυνση: Σταδίου 51, Αθήνα 105 59

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, scorpion7 είπε

Ίσως πρωί πρωί να είναι καλύτερα τα πράγματα. Ας μας διαφωτίσει κάποιος...

Και το πρωί πρέπει να πας νωρίς γιατί μαζεύεται κόσμος πριν ανοίξει στις 11:00. Πήγα προχθές κατά τις 9 το πρωί και ήμουν 4ος στη σειρά, κατά τις 11:45 τελείωσα. Ο πρώτος μου είπε ότι είχε πάει από τις 6:30! Λίγο υπερβολικό!

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Στις 30/11/2024 στις 3:07 ΜΜ, datio είπε

Εμένα στη Θεσσαλονίκη με κατατόπισαν να κάνω φορητότητα όσο πιο νωρίς γίνεται. 

Μου έκαναν την αίτηση το Σάββατο και τη Δευτέρα μεσημέρι ολοκληρώθηκε η φορητότητα.
Το απόγευμα  Δευτέρας πέρασα από το κατάστημα και πλήρωσα ρευστό, ενεργοποιώντας μου την προσφορά την Τρίτη.

Έκανα και ενεργοποίηση το 5G στέλνοντας:

5G

στο 1333 και έχω και 120 λεπτά δωρεάν τον μήνα. Χρεώνει μεν και για 2" λες και μίλησα 3' αλλά δεν με χαλάει.

Πέρυσι είχα πάρει δεύτερη SIM, τώρα αποφάσισα λόγω του ότι η Vodafone κατήργησε το Cashback, ήθελα να έχω μόνο το βασικό μου νούμερο.

Τα 120 δωρεαν λεπτα πως ενεργοποιουνται;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...