Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leonidas1269 είπε

Nα λες ευχαριστώ που δεν είσαι Αθήνα και για μια απόσταση 5 λεπτών μπορεί να κανείς και 1 ώρα με αυτοκίνητο…Φιλικά στο λέω ,απόλαυσε τη ποιότητα ζωής της επαρχίας και ας χάσεις τέτοιες προσφορές..

Πραγματικά... 

• Like 2
  • Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Aπο επαρχια παλι παιρνουμε τη πατατα τη χοντρη μονο η μουγκαφον εχει μια προσφορα αλλα με αστερισκους ....

Ειμαι επαρχια 80 χιλιομετρα απο Θεσσαλονικη και πηρα καρτουλα Δευτερα πρωι πρωι με τη βοηθεια φιλου που πηγαινε δουλεια εκει και με καλυψε 100% με 2 καρτουλες. Επισης οπως λεει και ο φιλος Λεωνιδας η ποιοτητα ζωης της επαρχιας δεν συγκρινετε 1 εκατομμυριο να μου εδινες δεν θα εμενα Αθηνα ουτε με σφαιρρες. Ουτε καν Θεσσαλονικη με τοση βρωμια που υπαρχει περα απο την ποιοτητα κινηση καθαρο οξυγονο κτλ κτλ κτλ. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, leonidas1269 said:

Nα λες ευχαριστώ που δεν είσαι Αθήνα και για μια απόσταση 5 λεπτών μπορεί να κανείς και 1 ώρα με αυτοκίνητο…Φιλικά στο λέω ,απόλαυσε τη ποιότητα ζωής της επαρχίας και ας χάσεις τέτοιες προσφορές..

Τωρα απο τους πρασινους μακακες που εχουν ανοιξει τα πρασινα τζακια τους μυριζει εξω σαν αθηνα θυμηθηκα την αιθαλομιχλη γκουχ παει και το καθαρο οξυγονο ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 3
Δημοσ.
14 minutes ago, Panoskoopa said:

Δεν μπορεί να γίνει hotspot το ίντερνετ ?

Φυσικά μπορεί να γίνει. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να συνδέσεις το κινητό με USB με κάποιο aftermarket router ή να αγοράσεις κάποιο 5G router.

Δημοσ.

Μα έβαλα την κάρτα σε δύο συσκευές κάνω hotspot . Συνδέεται η συσκευή σε αυτή που μοιράζει και αναφέρει , μη διαθέσιμο δίκτυο. Γ αυτό ρωτάω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Panoskoopa said:

Μα έβαλα την κάρτα σε δύο συσκευές κάνω hotspot . Συνδέεται η συσκευή σε αυτή που μοιράζει και αναφέρει , μη διαθέσιμο δίκτυο. Γ αυτό ρωτάω 

Ενώ με την κανονική σου SIM λειτουργεί το hotspot με τις ίδιες συσκευές;

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
Στις 27/11/2024 στις 7:08 ΜΜ, manan είπε

Σε ευχαριστώ πολύ.

Δε το γνώριζα αυτό.

Ξέρεις αν θα ισχύει και μετά το black friday αυτή η τιμή των 145€?

Γιατί είμαι από επαρχία και ακόμα στην εποχή του χαλκού και θα θελα μία τέτοια κάρτα να αναβαθμίσω το ίντερνετ του σπιτιού!!

Το να πας μετα τη ληξη της προσφορας των 109 ευρω ενεχει το ρισκο να επιστρεψουν παλι στα 100GB το μηνα κατι που ισχυσε απο αρχες Οκτωβριου μεχρι πριν απο 3 βδομαδες που ξαναεγιναν απεριοριστα. Εγω δε θα το ρισκαρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, Panoskoopa said:

Με την κύρια κάρτα ναι , με αυτή (frog) όχι. 

Δεν έχω λύση απλά για να καταλάβω και εγώ και όποιος άλλος το διαβάζει, έχεις βάλει τη frog σαν δεύτερη SIM και έχεις ρυθμίσει να τη χρησιμοποιεί για data και μετά κάνεις hotspot;

Αν ισχύει το παραπάνω τότε πριν από 5 χρόνια είχε γράψει κάποιος:

It's an android problem and there is an easy fix. Connect to the 2nd sim start the hotspot then you will be connected but without internet. Now let the hotspot running and switch off data and on again....Voila... worked for me

Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι ένα κάρο κόσμος χρησιμοποιεί τις frog σε 5G router χωρίς πρόβλημα οπότε δεν νομίζω να φταίει η κάρτα στο πρόβλημα που έχεις με το tethering.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
6 hours ago, kstgr said:

Το να πας μετα τη ληξη της προσφορας των 109 ευρω ενεχει το ρισκο να επιστρεψουν παλι στα 100GB το μηνα κατι που ισχυσε απο αρχες Οκτωβριου μεχρι πριν απο 3 βδομαδες που ξαναεγιναν απεριοριστα. Εγω δε θα το ρισκαρα

Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα τώρα να κατέβω Αθήνα ούτε κάποιος γνωστός να μπει σε αυτή τη διαδικασία να στηθεί ώρες στην ουρά για εμένα κι αν βγάλει άκρη. 

Πάντως και 100 gigia/μήνα πιστεύω φτάνουν καθώς δεν κατεβάζω τίποτα από ταινίες κλπ μόνο χαζεύω στο Facebook και η πιο πολύ κατανάλωση γίνετε στο YouTube.

Πόσα giga το μήνα να είναι 3-4 ώρες YouTube καθημερινά από 2 άτομα βέβαια δε ξέρω να πω την αλήθεια καθώς δεν έχω μπει στη διαδικασία να το μετρήσω ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, manan said:

Πόσα giga το μήνα να είναι 3-4 ώρες YouTube καθημερινά από 2 άτομα βέβαια δε ξέρω να πω την αλήθεια καθώς δεν έχω μπει στη διαδικασία να το μετρήσω ποτέ.

Streaming βίντεο (YouTube, Netflix):
        Χαμηλή ανάλυση (480p): Περίπου 700 MB ανά ώρα.
        Υψηλή ανάλυση (1080p): Περίπου 1.5-3 GB ανά ώρα.
        4K ανάλυση: Περίπου 7-10 GB ανά ώρα.

Επεξ/σία από nek4d
  • Sad 1
Δημοσ.
42 minutes ago, nek4d said:

Streaming βίντεο (YouTube, Netflix):
        Χαμηλή ανάλυση (480p): Περίπου 700 MB ανά ώρα.
        Υψηλή ανάλυση (1080p): Περίπου 1.5-3 GB ανά ώρα.
        4K ανάλυση: Περίπου 7-10 GB ανά ώρα.

Τότε τα 100GB όριο που γράφει ο φίλος πιο πάνω που δίνουν αντί για απεριόριστο με τα 144€ δε βγαίνουν. 

Μόνο η τηλεόραση κάνει streaming 6-7 ώρες τη μέρα στο Cosmote full pack που έχω την είχα ξεχάσει. 

Οπότε μένουμε στο χαλκό και τα τρομερά 24 ADSL (7-10 στη πράξη) μέχρι νεότερας!!

Δημοσ.

Οκ

11 ώρες πριν, elpenor είπε

Δεν έχω λύση απλά για να καταλάβω και εγώ και όποιος άλλος το διαβάζει, έχεις βάλει τη frog σαν δεύτερη SIM και έχεις ρυθμίσει να τη χρησιμοποιεί για data και μετά κάνεις hotspot;

Αν ισχύει το παραπάνω τότε πριν από 5 χρόνια είχε γράψει κάποιος:

Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι ένα κάρο κόσμος χρησιμοποιεί τις frog σε 5G router χωρίς πρόβλημα οπότε δεν νομίζω να φταίει η κάρτα στο πρόβλημα που έχεις με το tethering.

Πρόβλημα με τις συσκευές. Σε άλλη δούλεψε κανονικά. Ευχαριστώ...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...