Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα

στα δυο καταστήματα εξακολουθεί να υπάρχει ουρα όλες τις ωρες?

τι ωρες προτείνετε να πάει κάποιος?

αυτα που διαβάζουμε οτι κάποιες ωρες πέφτει το σύστημα συνεχίζει?

η κάρτα μετά αλλάζει εύκολα στοιχεία χωρίς να χάνει τα προνόμια αν την στείλω σε φίλο ?

τι χαρτιά θα χρειαστούν?

χρειάζεται να είναι και οι δύο εκεί η δέχονται κάποιο έγγραφο?

Δημοσ.

δεν υπαρχει κανενας περιορισμος κοφτης/εγω σε σπιτι που νοικοιαζω εχω ενα 4g ρουτερ και πιανω σταθερα γυρω στο 30ρι με κομπλαρισμενες ενα σωρο smart συσκευες και βαραω και καθημερινα απο τον θειο απο την αμερικη

• Like 4
Δημοσ.

Η απάντηση της frog στο επίσημο σαιτ στο Facebook.. Ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.. Οπότε αυτά που μου έλεγε ο υπάλληλος της cosmote ήταν εννοείται ψέματα ότι δήθεν υπάρχει περιορισμός στα 100gb κ μετά πέφτει η ταχύτητα κ καλά 

IMG_2236.jpeg

Δημοσ.

Όσο και να ψάχνω δεν έχω βρει δημοσιευμένη τη προσφορά.

Που την έχουν ανακοινώσει?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kilias είπε

Όσο και να ψάχνω δεν έχω βρει δημοσιευμένη τη προσφορά.

Που την έχουν ανακοινώσει?

στα σοσιαλ τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να αναφερω κατι σημαντικο για οσους ειχαν ηδη πακετο απο πριν και δεν μπορουν να πανε στο μαγαζι, πηγε φιλος αντι εμου (δεν ειμαι Αθηνα) και εκανε ανανεωση κανονικα τον δικο μου αριθμο.
Μπορει να φαινεται αναμενομενο, αφου εχουν ηδη τα στοιχεια της σιμ καρτας και του πελατη και απλα εισπρατουν το αντιτιμο για το ετος ανανεωσης, αλλα θα μπορουσαν να το αρνηθουν με δικαιολογιες.
Δεν το αρνουνται προς τιμην τους.
Δεν περιμενε μαλιστα ο φιλος μου στην φουλ ουρα, φωναξαν οσοι θελουν ανανεωσεις να περασουν μπροστα, οπερ και εγινε.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nek4d είπε

Να αναφερω κατι σημαντικο για οσους ειχαν ηδη πακετο απο πριν και δεν μπορουν να πανε στο μαγαζι, πηγε φιλος αντι εμου (δεν ειμαι Αθηνα) και εκανε ανανεωση κανονικα τον δικο μου αριθμο.
Μπορει να φαινεται αναμενομενο, αφου εχουν ηδη τα στοιχεια της καρτας και του πελατη και απλα εισπρατουν το αντιτιμο για το ετος ανανεωσης, αλλα θα μπορουσαν να το αρνηθουν με δικαιολογιες.
Δεν το αρνουνται προς τιμην τους.
Δεν περιμενε μαλιστα ο φιλος μου στην φουλ ουρα, φωναξαν οσοι θελουν ανανεωσεις να περασουν μπροστα, οπερ και εγινε.

Και το υπόλοιπο χάνεται τελικά; Ή προστίθενται οι 12 μήνες της ανανέωσης στο υπάρχον υπόλοιπο;

Δημοσ.
19 minutes ago, totomis said:

Και το υπόλοιπο χάνεται τελικά; Ή προστίθενται οι 12 μήνες της ανανέωσης στο υπάρχον υπόλοιπο;

Χανεται ξερω, δεν ειμαι Αθηνα που ειναι η καρτα στον συναγερμο για να το επιβεβαιωσω, (γιατι το app οταν μπεις μετα απο καιρο, στελνει sms συνδεσης), αλλα ολοι ετσι εχουν πει και εδω και διπλα.

Δημοσ.

Σήμερα που πήγα στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, πάλι είχε ελάχιστο κόσμο + ότι μπορείς να πληρώσεις με κάρτα !

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...