Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ουρά είναι ατελείωτη. Προσπαθεί 2 μέρες να μου πάρει δικός μου άνθρωπος γιατί είμαι εκτός και δεν μπορεί.

IMG_6193.jpeg.9128b87895555698dbbee25d04211cd7.jpeg

• Thanks 1
  • Sad 4
  • Haha 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Η ουρά είναι ατελείωτη. Προσπαθεί 2 μέρες να μου πάρει δικός μου άνθρωπος γιατί είμαι εκτός και δεν μπορεί.

IMG_6193.jpeg.9128b87895555698dbbee25d04211cd7.jpeg

Τι ώρες πηγαίνει;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Innersense είπε

Μιλάμε πρέπει να έχεις άφθονο χρόνο για να ασχοληθείς...

Γλιτώνεις 200 ευρώ 300 το χρόνο οπότε γιατί όχι και 8 ώρες να περιμένεις. Ποιος βγάζει μεροκάματο 300 ευρώ? Εγω πήγα πρώτη μέρα μόλις άνοιξαν μηδέν ουρά δεν γνώριζε κανείς ακόμα για την προσφορά τώρα όσο προχωράμε διαδίδεται για αυτό γίνεται χαμός. 

• Like 2
  • Haha 2
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε [DATA] FROG Απεριόριστα GB για 12 μήνες με 109€ [μόνο στα καταστήματα]
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη εχθές  πήγα κατά τις 3μιση το μεσημέρι και ξεμπέρδεψα σε 3 λεπτά.

είχα μπροστά μου έναν περίεργο που αγόρασε καμία 10αριά SIM , αλλά ευτυχώς αυτοί που έχουν νούμερο πάνε σε ξεχωριστό γραφείο και η διαδικασία ολοκληρώνεται μπαμ μπαμ.

το pos ήταν 'μπουκωμένο' και δεν δούλευε όπως μου είπε η υπάλληλος εκεί 

Δημοσ.
7 hours ago, manan said:

Υπάρχει εκτός από αυτή της προσφοράς δυνατότητα αγορά κανονικά από ίντερνετ ή κατάστημα κάρτα sim να έχεις απεριόριστα internet?

Κάπου πιο πάνω διάβασα για μία τιμή 140€ περίπου.

Έχω ακόμα με χαλκό ίντερνετ το οποίο σέρνεται και το χρυσοπληρώνω στην επαρχία γι'αυτό με ενδιαφέρει.

Από όσο γνωρίζω χρειάζεται να κάνεις σύνδεση Cosmote Unlimited στο κινητό σου και μετά να ζητήσεις μία extra SIM με 25 ακόμα το μήνα. Αν το χρησιμοποιείς για δουλειά ίσως χρειαστεί να κρατήσεις και το χαλκό γιατί όταν έχει κακοκαιρία μπορεί να μην δουλεύει.

Δημοσ.

Στην Αθήνα η βέλτιστη ώρα να πας είναι κατά τις 17:00. Αν και είναι άγνωστο το ωράριο που έχουν καθώς συχνά μπορεί απλά να καταβάσουν τα ρολά. Αυτά από διάφορες μαρτυρίες. 

Πάντως δε το έχουν σε τίποτα να σε αφήσουν στην ουρά κανένα 2ωρο και μετά να σου πουν "κλείσαμε". Αυτό έγινε εχθές στο κατάστημα Ομονοίας, που περίπου 10 άτομα έφυγαν χωρίς τις μαγικές SIM. 

Η διαδικασία πώλησης υπό της σκέπη μάλιστα της Cosmote είναι ντροπιαστική. Ναί το οικονομικό όφελος είναι σημαντικό αλλά βάλε το προσωπικό που χρειάζεται και κάνε μια σωστή διαχείριση του κοινού. Με δύο (2) άτομα να τρέχουν BF προσφορές, η εμπειρία θυμίζει συσσίτιο παρά πώληση προϊόντος τηλεπικοινωνιών. 

• Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το όλο νόημα είναι να το κάνουν σπαστικό και δύσκολο ώστε να μην πουληθούν πολλά κομμάτια και χάσουν "κανονικούς" μη φρογκένιους πελάτες. 

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Errik είπε

Το όλο νόημα είναι να το κάνουν σπαστικό και δύσκολο ώστε να μην πουληθούν πολλά κομμάτια και χάσουν "κανονικούς" μη φρογκένιους πελάτες. 

Αυτή ανάλυση θα ήταν σωστή αν γινόταν και το ίδιο στο κατάστημα Θεσσαλονίκης. Αλλά δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα φαινόμενα εκεί. Δεν έχουν τους πόρους να ανταποκριθούν στη ζήτηση του Λεκανοπεδίου. Κατανοητό σε ένα βαθμό, γιατί τον υπόλοιπο χρόνο το μαγαζί βαράει μύγες. Είναι ντροπή να υπάρχει τέτοια εμπειρία πώλησης, ενώ το κατάστημα κάνει το τζίρο της χρονιάς. Δε ξέρω με ποιο καθεστώς λειτουργεί (ιδιόκτητο ή δικαιόχρηση) αλλά το όνομα της Cosmote σπιλώνεται. Θα μου πεις ποιος θα ασχοληθεί με την πλέμπα. Γιατί ως τέτοιους μας βλέπουν. 

• Thanks 1
Δημοσ.
13 minutes ago, apan@samos said:

Δε ξέρω με ποιο καθεστώς λειτουργεί (ιδιόκτητο ή δικαιόχρηση) αλλά το όνομα της Cosmote σπιλώνεται. Θα μου πεις ποιος θα ασχοληθεί με την πλέμπα. Γιατί ως τέτοιους μας βλέπουν. 

Η κατάσταση εκεί δεν έχει καμία σχέση με Cosmote, όποιος πάει εκεί καταλαβαίνει τι εννοώ.
Πάρα πολύ μικρό μαγαζί με ένα μόνο γραφείο και σημείο εξυπηρέτησης, ενώ θα ήθελα να προσθέσω ότι βρομάει πολύ έντονα, διόλου περίεργο από την κατάσταση που επικρατεί.
Ενδεχομένος στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης είναι άλλη η κατάσταση γιατί διάβασα κάπου για δυο υπαλλήλους εκεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς που αγόρασε εκτός BlackFriday στην κανονική τιμή (είτε 120€ είτε 144€), αν ενεργοποιούν το πακέτο πάλι επί τόπου ή σου δίνουν τη sim να την ενεργοποιήσεις όποτε θέλεις;

Επεξ/σία από kofer
Δημοσ.
1 minute ago, kofer said:

Γνωρίζει κανείς που αγόρασε εκτός BlackFriday στην κανονική τιμή (είτε 120€ είτε 144€), αν ενεργοποιούν το πακέτο πάλι επί τόπου ή σου δίνουν τη sim να την ενεργοποιήσεις όποτε θέλεις;

Εγώ το είχα πάρει πέρσι Μάρτιο, 120€, στο ενεργοποιούν επιτόπου. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ανοιξεις τη SIM να μπει στο κινητό και να ενεργοποιήσει την προσφορά. 

36 minutes ago, apan@samos said:

Αυτή ανάλυση θα ήταν σωστή αν γινόταν και το ίδιο στο κατάστημα Θεσσαλονίκης. Αλλά δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα φαινόμενα εκεί. Δεν έχουν τους πόρους να ανταποκριθούν στη ζήτηση του Λεκανοπεδίου. Κατανοητό σε ένα βαθμό, γιατί τον υπόλοιπο χρόνο το μαγαζί βαράει μύγες. Είναι ντροπή να υπάρχει τέτοια εμπειρία πώλησης, ενώ το κατάστημα κάνει το τζίρο της χρονιάς. Δε ξέρω με ποιο καθεστώς λειτουργεί (ιδιόκτητο ή δικαιόχρηση) αλλά το όνομα της Cosmote σπιλώνεται. Θα μου πεις ποιος θα ασχοληθεί με την πλέμπα. Γιατί ως τέτοιους μας βλέπουν. 

To όνομα Cosmote δε σπιλώνεται γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει πουθενά. Η κατάσταση είναι Frog, και απευθύνεται σε συνδρομητές Frog. 

Οι συνδρομητές Frog θεωρούνται από την κοσμοτε πλεμπα αντιμετωπίζονται ως πλεμπα και πληρώνουν τιμές πλεμπας για εμπειρία πλέμπας. 

• Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, apan@samos είπε

Στην Αθήνα η βέλτιστη ώρα να πας είναι κατά τις 17:00. Αν και είναι άγνωστο το ωράριο που έχουν καθώς συχνά μπορεί απλά να καταβάσουν τα ρολά. Αυτά από διάφορες μαρτυρίες. 

Πάντως δε το έχουν σε τίποτα να σε αφήσουν στην ουρά κανένα 2ωρο και μετά να σου πουν "κλείσαμε". Αυτό έγινε εχθές στο κατάστημα Ομονοίας, που περίπου 10 άτομα έφυγαν χωρίς τις μαγικές SIM. 

Η διαδικασία πώλησης υπό της σκέπη μάλιστα της Cosmote είναι ντροπιαστική. Ναί το οικονομικό όφελος είναι σημαντικό αλλά βάλε το προσωπικό που χρειάζεται και κάνε μια σωστή διαχείριση του κοινού. Με δύο (2) άτομα να τρέχουν BF προσφορές, η εμπειρία θυμίζει συσσίτιο παρά πώληση προϊόντος τηλεπικοινωνιών. 

Είναι ντροπιαστικό , γιατί βρίσκουν και τα κάνουν …το να στήνεσαι στην ουρά με τις ώρες εκτός αν είσαι πιτσιρικάς χωρίς ασχολία η συνταξιούχος δεν μπορώ να το εξηγήσω….

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...