Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, ανανέωση γίνεται σε ήδη ενεργό frog μόνο αν ήταν της προσφοράς, όχι δηλαδή σε οποιονδήποτε. Σε αυτή την περίπτωση παίρνεις τα data μόνο, όχι τον χρόνο ομιλίας.

Στην Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί δεν είχε κόσμο, πλήρωσα με κάρτα και είχα φύγει σε πολύ λίγο χρόνο. Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπαλλήλου θα κρατήσει μια εβδομάδα.

Εχεις τη δυνατότητα να πάρεις αριθμό και για άνθρωπο που δεν είναι παρόν απλά πρέπει μα έχεις μαζί σου την ταυτότητα του

Δημοσ.
5 ώρες πριν, alefther είπε

Συγγνωμη, θα πατε να στηθειτε ωρες στη σειρα για ουσιαστικα ενα τζαμπα καφε το μηνα?

Αθήνα οι περισσότεροι που θα πάνε, ούτε τον καφέ δεν θα γλιτώσουν, γιατί κάρτα δεν θα δούνε.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, alefther είπε

Συγγνωμη, θα πατε να στηθειτε ωρες στη σειρα για ουσιαστικα ενα τζαμπα καφε το μηνα?

Αν απ'το πραγματικό 5mbps του ΕΩΣ 24mbps της cosmote που υπαρχει στα γιαννενα πιανω τουλαχιστον 50(200-300 πραγματικα που ειχα με της cosmote) τοτε θα το κανω και για 5 τσαμπα καφεδες και τυροπιτα και κανα σαντουιτς το μηνα,αμα θες και καμια μπουγατσα δεν εχω προβλημα

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δίνω στη νόβα 26€ κι έχω τις ταχύτητες που βλέπετε. Συνήθως δίνει την ελάχιστη. 
Έχω ΕΟΝ που δεν τη σηκώνει λόγω των ταχυτήτων.
Μην αναφέρω το δράμα όταν συνδέονται δύο άτομα παραπάνω. 
Μένω σε νησί και στην Εποχή του χαλκού  1χλμ απ τον ΟΤΕ. 
Ειτε το πάρω 109 είτε 144 με συμφέρει, όταν δίνω 300αρι και βάλε τον χρόνο. 
Εγω λυπάμαι που δεν το γνώριζα νωρίτερα. 
Θα ανέβω Αθήνα μετά τη προσφορά μεν αλλά θα γλυτωσω την ουρά δε. 

IMG_3632.jpeg

Επεξ/σία από Boolfin
  • Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, txcellas είπε

Εμείς που το έχουμε από πέρσι παίζει να κάνουμε άραγε ανανέωση με το ίδιο νούμερο;

Γίνεται κανονικά ναι. 

Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά. Διαβάζω ότι γίνεται και ανανέωση σε υπάρχον φρογκ αρκεί να είναι της προσφοράς. Σε εμένα απομένουν 4 μήνες ακόμα. Αν κάνω ανανέωση προσθέτει 1 χρόνο επιπλέον η χάνω τους 4 μήνες που έχω ακόμα ?

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα με ένα σχόλιο λίγο off.Αν μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει επειδή είμαι απο επαρχία θα του ήμουν υπόχρεος (φυσικά με το αζημιωτο).Προϋπόθεση να έχει θετικές αξιολογήσεις για αξιοπιστία.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dreaming123 είπε

Καλημέρα με ένα σχόλιο λίγο off.Αν μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει επειδή είμαι απο επαρχία θα του ήμουν υπόχρεος (φυσικά με το αζημιωτο).Προϋπόθεση να έχει θετικές αξιολογήσεις για αξιοπιστία.

καλημέρα σου στέλνω μήνυμα

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, dreaming123 είπε

Θα πηγαινα εγω αλλα  το προβλημα ειναι οτι πρεπει να φυγω απο Λαυριο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς τί ώρα ανοίγει το Κατάστημα της Αθήνας το πρωί? Γιατί δεν εμπιστεύομαι το Google maps (Για Δευτέρα έλεγε ότι κλείνει 8, αλλά έκλεινε 6)

Επεξ/σία από Astronimos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dreaming123 είπε

Αν κάποιος θα μπορούσε να εξυπηρετήσει κι εγώ ενδιαφέρομαι και θα ήμουν ευγνώμων. Έφυγα χτες για λίγο από τη δουλειά και κατέβηκα αλλά και είχε πολύ μεγάλη ουρά και δε γινόταν να περιμένω ούτε να πάω και άλλη μέρα. (Εννοείται με το αζημίωτο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, pantrif2 said:

Μια ερώτηση παιδιά. Διαβάζω ότι γίνεται και ανανέωση σε υπάρχον φρογκ αρκεί να είναι της προσφοράς. Σε εμένα απομένουν 4 μήνες ακόμα. Αν κάνω ανανέωση προσθέτει 1 χρόνο επιπλέον η χάνω τους 4 μήνες που έχω ακόμα ?

Και εγώ στην ίδια φάση, είχα πάρει κάπου τον  φλεβάρη 120Ε τότε για ένα χρόνο. Ξέρει κανεις αν γίνεται ανανέωση για έξτρα ένα χρόνο; 

Και γω δεν μπορώ να πάω κέντρο, αν μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει σε υπάρχων αριθμό με το αζημίωτο θα του ήμουν υποχρεος.

Επεξ/σία από Errik
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Errik είπε

Και εγώ στην ίδια φάση, είχα πάρει κάπου τον  φλεβάρη 120Ε τότε για ένα χρόνο. Ξέρει κανεις αν γίνεται ανανέωση για έξτρα ένα χρόνο; 

Γίνεται ναι στην νέα τιμή που παίζει τώρα στην ίδια κάρτα. Δεν ξέρω αν ανανεώνετε αυτόματα η θέλει να πας από εκεί. 

Δημοσ.

Αν καταφέρει φίλος και πάρει μία κάρτα και μετά αλλάξουμε τα στοιχεία αν ξαναγίνει του χρόνου προσφορά και θέλω να κάνω αναναίωση μπορώ να την κάνω χωρίς να πάω σε κατάστημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...