kofer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Οπότε βγαίνει 9€ το μήνα. Νομίζω δεν αξίζει τόσο πολύ και ειδικά με τέτοια ταλαιπωρία. Πέρσι ήταν πραγματική προσφορά. 3 1
hln3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Από ότι έμαθα "πέσανε τα συστήματα" το μεσημέρι, βγάλανε τους πελάτες έξω και η ουρά δεν προχωρούσε, ενώ και πριν πήγαινε με ρυθμούς χελώνας🥳 Νομίζω πως πρόκειται για κοροϊδια με τέτοιες συνθήκες και καλύτερα να κλειδωθεί ο νήμας. 1 2
Innersense Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 hours ago, hln3 said: Από ότι έμαθα "πέσανε τα συστήματα" το μεσημέρι, βγάλανε τους πελάτες έξω και η ουρά δεν προχωρούσε, ενώ και πριν πήγαινε με ρυθμούς χελώνας🥳 Νομίζω πως πρόκειται για κοροϊδια με τέτοιες συνθήκες και καλύτερα να κλειδωθεί ο νήμας. ή να αλλάξει ο τίτλος σε: [DATA] FROG [Cosmote] Απεριόριστη Ταλαιπωρία για 7 ημέρες με 109€ [μόνο στα καταστήματα] Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από Innersense 2 11
mercier Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, panosdOUG είπε Καλησπέρα έχει κόφτη ανά μήνα η είναι όντως unlimited? Δεν γίνεται καμία αναφορά για κόφτη. Το πακέτο κυκλοφορούσε παλιότερα σε μόνιμη βάση απεριόριστο ετήσιο και το άλλαξαν πρόσφατα σε 100 γίγα το μήνα ετήσιο, γιατί προφανώς κάποιοι θα έκαναν μεγάλες καταναλώσεις.
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μαλιστα . Καθε χρονο η cote kazan – kazan και Αλλάχου Άκμπαρ και σε εμας με τα παγια συμβολαια να και τα Gb με το σταγονομετρο Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από Mhlogiatros 2
mercier Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, hln3 είπε Από ότι έμαθα "πέσανε τα συστήματα" το μεσημέρι, βγάλανε τους πελάτες έξω και η ουρά δεν προχωρούσε, ενώ και πριν πήγαινε με ρυθμούς χελώνας🥳 Νομίζω πως πρόκειται για κοροϊδια με τέτοιες συνθήκες και καλύτερα να κλειδωθεί ο νήμας. - Δεν έπεσε στην αντίληψη μου κάτι τετοιο. -Είναι marketing Black Friday. Αν θες πας νωρίς και περιμένεις. Και πέρυσι όσοι πήγαιναν μετά το μεσημέρι δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν. 1
panosdOUG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Θεσσαλονίκη πάντως έστειλα δικό μου ατόμο και όλα δουλέψαν ρολόι ευχαριστώ πολύ ts αυτές τις μέρες διέκοψα gigamax unlimited και έκατσε τέλεια αυτή η προσφορά. 3 1
barman_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δεν αξίζει σίγουρα όσο πέρσι, παραμένει συμπαθητική προσφορά για κάποιον που τρώει όλη τη μέρα έξω σε δεδομένα ή σε σπίτι που θέλει να έχει σταθερό με χαμηλή τιμή
kostastnt Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Γίνεται και ανανέωση σε υφιστάμενο frog αλλά χωρίς τα λεπτά ομιλίας. Δε με ενδιέφερε προσωπικά γιατί είναι μόνιμα σε modem στο εξοχικό και με γλύτωσε και από το πάνε-έλα για να αλλάζω κάρτες. 3 1
Billator Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, kofer είπε Οπότε βγαίνει 9€ το μήνα. Νομίζω δεν αξίζει τόσο πολύ και ειδικά με τέτοια ταλαιπωρία. Πέρσι ήταν πραγματική προσφορά. Είναι προσφορά και πάλι (δεν υπάρχει κάτι πιο φθηνό από αυτό βασικά), γιατί μπορεί να χρησιμποιηθεί με ένα 5G router για σταθερή σύνδεση σπιτιού. Ειδικά για περιοχές που είναι ακόμα με χαλκό και πιάνουν 1-5mbps στις καλές ημέρες αλλά έχουν σωστή σύνδεση 4G ή 5G είναι μονόδρομος. 4 λεπτά πριν, kostastnt είπε Γίνεται και ανανέωση σε υφιστάμενο frog αλλά χωρίς τα λεπτά ομιλίας. Δε με ενδιέφερε προσωπικά γιατί είναι μόνιμα σε modem στο εξοχικό και με γλύτωσε και από το πάνε-έλα για να αλλάζω κάρτες. Οπότε γίνεται επέκταση σε υπάρχουσα ενεργή προσφορά; Πχ έχεις 2 μήνες ακόμα για να πάνε +12μήνες άρα 14 Ή αναφέρεσαι απλά για χρήση σε sim frog; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από Billator 2
music_1896 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Αν αγοράσει φίλος μπορούμε μετά σε κατάστημα να αλλάξουμε τα στοιχεία στο όνομα μου;
kostastnt Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Billator είπε Είναι προσφορά και πάλι (δεν υπάρχει κάτι πιο φθηνό από αυτό βασικά), γιατί μπορεί να χρησιμποιηθεί με ένα 5G router για σταθερή σύνδεση σπιτιού. Ειδικά για περιοχές που είναι ακόμα με χαλκό και πιάνουν 1-5mbps στις καλές ημέρες αλλά έχουν σωστή σύνδεση 4G ή 5G είναι μονόδρομος. Οπότε γίνεται επέκταση σε υπάρχουσα ενεργή προσφορά; Πχ έχεις 2 μήνες ακόμα για να πάνε +12μήνες άρα 14 Ή αναφέρεσαι απλά για χρήση σε sim frog; Απλά για χρήση σε frog. Εμένα είχε λήξει το πακέτο από προχθές. 1
SeNNinhA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 120 ευρώ δεν εχει κανονικα το πακετο? Περισυ τα έδιναν με 60 ευρώ. Κοροϊδίες 4
Billator Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε 120 ευρώ δεν εχει κανονικα το πακετο? Περισυ τα έδιναν με 60 ευρώ. Κοροϊδίες 144€ είχε εδώ και αρκετό καιρό.
Boolfin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Παιδια να ξερετε, ειχα παρει τηλ την προηγουμενη εβδομαδα και μου ειπαν οτι το αλλαξαν παλι και θα ειναι απεριοριστα στα 144ε. Οποτε ακυρα τα 100GB. Υπηρχε λεει ζητηση. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις