Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε βγαίνει 9€ το μήνα. Νομίζω δεν αξίζει τόσο πολύ και ειδικά με τέτοια ταλαιπωρία.
Πέρσι ήταν πραγματική προσφορά.

• Like 3
  • Haha 1
  • Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από ότι έμαθα "πέσανε τα συστήματα" το μεσημέρι, βγάλανε τους πελάτες έξω και η ουρά δεν προχωρούσε, ενώ και πριν πήγαινε με ρυθμούς χελώνας🥳
Νομίζω πως πρόκειται για κοροϊδια με τέτοιες συνθήκες και καλύτερα να κλειδωθεί ο νήμας.

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, hln3 said:

Από ότι έμαθα "πέσανε τα συστήματα" το μεσημέρι, βγάλανε τους πελάτες έξω και η ουρά δεν προχωρούσε, ενώ και πριν πήγαινε με ρυθμούς χελώνας🥳
Νομίζω πως πρόκειται για κοροϊδια με τέτοιες συνθήκες και καλύτερα να κλειδωθεί ο νήμας.

ή να αλλάξει ο τίτλος σε:
[DATA] FROG [Cosmote] Απεριόριστη Ταλαιπωρία για 7 ημέρες με 109€ [μόνο στα καταστήματα]

Επεξ/σία από Innersense
  • Like 2
  • Haha 11
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panosdOUG είπε

Καλησπέρα έχει κόφτη ανά μήνα η είναι όντως unlimited?

Δεν γίνεται καμία αναφορά για κόφτη. Το πακέτο κυκλοφορούσε παλιότερα σε μόνιμη βάση απεριόριστο ετήσιο και το άλλαξαν πρόσφατα σε 100 γίγα το μήνα ετήσιο, γιατί προφανώς κάποιοι θα έκαναν μεγάλες καταναλώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλιστα . Καθε χρονο η cote kazan – kazan και Αλλάχου Άκμπαρ και σε εμας με τα παγια συμβολαια να και τα Gb με το σταγονομετρο :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Haha 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hln3 είπε

- Δεν έπεσε στην αντίληψη μου κάτι τετοιο.

-Είναι marketing Black Friday. Αν θες πας νωρίς και περιμένεις. Και πέρυσι όσοι πήγαιναν μετά το μεσημέρι δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν.

• Haha 1
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη πάντως έστειλα δικό μου ατόμο και όλα δουλέψαν ρολόι ευχαριστώ πολύ ts αυτές τις μέρες διέκοψα gigamax unlimited και έκατσε τέλεια αυτή η προσφορά.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν αξίζει σίγουρα όσο πέρσι, παραμένει συμπαθητική προσφορά για κάποιον που τρώει όλη τη μέρα έξω σε δεδομένα ή σε σπίτι που θέλει να έχει σταθερό με χαμηλή τιμή 

Δημοσ.

Γίνεται και ανανέωση σε υφιστάμενο frog αλλά χωρίς τα λεπτά ομιλίας. Δε με ενδιέφερε προσωπικά γιατί είναι μόνιμα σε modem στο εξοχικό και με γλύτωσε και από το πάνε-έλα για να αλλάζω κάρτες.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, kofer είπε

Οπότε βγαίνει 9€ το μήνα. Νομίζω δεν αξίζει τόσο πολύ και ειδικά με τέτοια ταλαιπωρία.
Πέρσι ήταν πραγματική προσφορά.

Είναι προσφορά και πάλι (δεν υπάρχει κάτι πιο φθηνό από αυτό βασικά), γιατί μπορεί να χρησιμποιηθεί με ένα 5G router για σταθερή σύνδεση σπιτιού. Ειδικά για περιοχές που είναι ακόμα με χαλκό και πιάνουν 1-5mbps στις καλές ημέρες αλλά έχουν σωστή σύνδεση 4G ή 5G είναι μονόδρομος. 

4 λεπτά πριν, kostastnt είπε

Γίνεται και ανανέωση σε υφιστάμενο frog αλλά χωρίς τα λεπτά ομιλίας. Δε με ενδιέφερε προσωπικά γιατί είναι μόνιμα σε modem στο εξοχικό και με γλύτωσε και από το πάνε-έλα για να αλλάζω κάρτες.

Οπότε γίνεται επέκταση σε υπάρχουσα ενεργή προσφορά; Πχ έχεις 2 μήνες ακόμα για να πάνε +12μήνες άρα 14
Ή αναφέρεσαι απλά για χρήση σε sim frog;

Επεξ/σία από Billator
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Billator είπε

Είναι προσφορά και πάλι (δεν υπάρχει κάτι πιο φθηνό από αυτό βασικά), γιατί μπορεί να χρησιμποιηθεί με ένα 5G router για σταθερή σύνδεση σπιτιού. Ειδικά για περιοχές που είναι ακόμα με χαλκό και πιάνουν 1-5mbps στις καλές ημέρες αλλά έχουν σωστή σύνδεση 4G ή 5G είναι μονόδρομος. 

Οπότε γίνεται επέκταση σε υπάρχουσα ενεργή προσφορά; Πχ έχεις 2 μήνες ακόμα για να πάνε +12μήνες άρα 14
Ή αναφέρεσαι απλά για χρήση σε sim frog;

Απλά για χρήση σε frog. Εμένα είχε λήξει το πακέτο από προχθές.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε

120 ευρώ δεν εχει κανονικα το πακετο? Περισυ τα έδιναν με 60 ευρώ. Κοροϊδίες

144€ είχε εδώ και αρκετό καιρό.

Δημοσ.

Παιδια να ξερετε, ειχα παρει τηλ την προηγουμενη εβδομαδα και μου ειπαν οτι το αλλαξαν παλι και θα ειναι απεριοριστα στα 144ε. Οποτε ακυρα τα 100GB. Υπηρχε λεει ζητηση.

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...