Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφορά Black Friday: FROG Καρτοκινητό νέο νούμερο, με απεριόριστα GB για 12 μήνες με 109€.

Η προσφορά ισχύει μόνο πηγαίνοντας με ταυτότητα στα δυο καταστήματα Frog Αθήνα (οδός Σταδίου) και Θεσσαλονίκη.

Προειδοποίηση: Ήδη σήμερα στην Σταδίου είχε αναμονή τουλάχιστον δύο ώρες στην ουρά.

0-02-05-58bb924b30680af975141ddc784feab31045e54b7f2a24cfd14034505f294a2d_db9945b9.jpg

• Like 4
  • Sad 2
  • Haha 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leonidas1269 είπε

Θα παω να τραβηξω βιντεο την ουρα.....😀...

Βίντεο θα είναι πολύ στατικό, μάλλον χρειάζεται time lapse 🤣

• Like 1
  • Haha 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mercier είπε

Βίντεο θα είναι πολύ στατικό, μάλλον χρειάζεται time lapse 🤣

E τι να σχολιασω ...2 ωρες να εισαι στο κρυο...ορθιος...ενταξει εχουμε ξεφυγει σαν λαος...

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δ

Μόλις τώρα, NiKoSmile είπε

Έπεσε βαριά πείνα για GB 😅

Δυο άτομα πριν από εμένα αγόρασαν από δέκα κομμάτια. Πλήρωσαν 1.090€ έκαστος, δεν ξέρω τι θα τα κάνουν.

• Like 1
  • Confused 6
  • Sad 1
  • Haha 5
Δημοσ.
2 minutes ago, mercier said:

Δυο άτομα πριν από εμένα αγόρασαν από δέκα κομμάτια. Πλήρωσαν 1.090€ έκαστος, δεν ξέρω τι θα τα κάνουν.

Αν είναι όντως "περιορισμένης διαθεσιμότητας" η προσφορά είναι φάουλ απο τη Frog να αφήνει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Συμφωνω ειναι προσφορα,να περιμενεις 5-10 λεπτα αντε 20 το καταλαβαινω...αλλα 2 ωρες+ ?Πραγματικα ειναι ηρωες...μεταλλιο να τους δωσουμε...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Innersense είπε

Αν είναι όντως "περιορισμένης διαθεσιμότητας" η προσφορά είναι φάουλ απο τη Frog να αφήνει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Είχε και πριν ένα χρόνο ανάλογη προσφορά και τις τελευταίες μέρες πριν την Παρασκευή περιόρισε την διαθεσιμότητα σε μόνο δύο sim ανά άτομο. Μάλλον από αύριο θα μπει περιορισμός, σήμερα ήταν πρώτη μέρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς αν είναι όντως μόνο για νέους αριθμούς ή σε κάρτα που τρέχει η προσφορά μπορούμε να κάνουμε επέκταση +1 χρόνο; 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mercier είπε

Δ

Θα βγάλουν 250 το κομμάτι από καινούργιους επενδυτές της χώρας. 

• Like 7
  • Thanks 1
  • Haha 10
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Billator είπε

Ξέρει κανείς αν είναι όντως μόνο για νέους αριθμούς ή σε κάρτα που τρέχει η προσφορά μπορούμε να κάνουμε επέκταση +1 χρόνο; 

Λένε ότι ισχύει μόνο για νέα νούμερα.
Αν όμως βρεις κανένα κόλπο με κωδικό σε sms κοινοποίησε.

3 λεπτά πριν, zodiak bam είπε

Πέρυσι δεν είχαν κάνει το ίδιο με 60 ευρώ???

Σωστά.
Φέτος φαίνεται πως ανέβηκε η τιμή γιατί το πακέτο που τρέχει εκτός black friday είναι ετήσιο, με όριο 100GB ανά μηνα στα 144 ευρώ .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...