Atmampoika Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα στην ομάδα και καλή εβδομάδα Μήπως τυχών σας έχει προσελκύσει το συγκεκριμένο άτομο πουλώντας δήθεν 100% προγνωστικά για αγώνες για στοίχημα κλπ έναντι συνδρομής??Αν γνωρίζει κάποιος θα βοηθούσε αρκετά γιατί συνέχει μου στέλνει κερδισμένα δελτία... Ευχαριστώ ομάδα.. Στο telegram βρίσκεται ο τυπάς... 7
hp8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Atmampoika είπε συνέχει μου στέλνει κερδισμένα δελτία... Σε ενδιαφέρει το θέμα και ασχολείσαι ?
Sorath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Βρε φίλε, δεν θέλει και πολύ σκέψη. Αν αυτός ο τύπος, ήξερε τα αποτελέσματα των αγώνων, γιατί απλά δεν βάζει τα λεφτά του εκεί να πλουτίσει και περιμένει εσένα να αγοράσεις τα αποτελέσματα για να βγάλει χρήμα; 2 2
Charismo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθεί το μήνυμα μου, αλλά άνθρωπος που αναρωτιέται για την ακεραιότητα κάποιου τυχαίου που πουλάει αποτελέσματα από "fixed" matches στο telegram (κοινώς τον τρώει ο κώλος του), αν δεν την πατήσει από τον συγκεκριμένο scammer, θα τα σκάσει στον επόμενο τυχάρπαστο απατεώνα. Απομακρύνσου όσο είναι καιρός. 3
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δυσκολεύομαι αρκετά να στεναχωρηθώ για κάποιον που πιστεύει πως θα του πουλήσουν σίγουρα αποτελέσματα για το στοίχημα 5 1
Dinos1973 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, Atmampoika said: Καλησπέρα στην ομάδα και καλή εβδομάδα Μήπως τυχών σας έχει προσελκύσει το συγκεκριμένο άτομο πουλώντας δήθεν 100% προγνωστικά για αγώνες για στοίχημα κλπ έναντι συνδρομής??Αν γνωρίζει κάποιος θα βοηθούσε αρκετά γιατί συνέχει μου στέλνει κερδισμένα δελτία... Ευχαριστώ ομάδα.. Στο telegram βρίσκεται ο τυπάς... Πραγματικα, εαν ηξερες εσυ τον τροπο θα τον μοιραζοσουν;
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Atmampoika είπε Καλησπέρα στην ομάδα και καλή εβδομάδα Μήπως τυχών σας έχει προσελκύσει το συγκεκριμένο άτομο πουλώντας δήθεν 100% προγνωστικά για αγώνες για στοίχημα κλπ έναντι συνδρομής??Αν γνωρίζει κάποιος θα βοηθούσε αρκετά γιατί συνέχει μου στέλνει κερδισμένα δελτία... Ευχαριστώ ομάδα.. Στο telegram βρίσκεται ο τυπάς... Είναι ο συγγραφέας του "Πως να γίνεις πλούσιος στο ιντερνετ" Και μεσα στο βιβλίο υπάρχει μόνο μία φράση "Με τόσα κορόιδα που υπάρχουν πως να μην γίνεις πλούσιος?" 1 4
G.TH. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μερικές φορές αυτοί έβαζαν και σάλτσα. Σκας το χ ποσό και σου απαντάει, ο ενδιάμεσος θέλει 2χ για να μου φανερώσει το στημένο. Οπότε λες εβαλα τόσα ας βάλω άλλα τόσα. Και συνεχίζει έχει μουλαρώσει και θέλει κι αλλα ο ενδιάμεσος. Spoiler 1
andreas1gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Atmampoika είπε Καλησπέρα στην ομάδα και καλή εβδομάδα Μήπως τυχών σας έχει προσελκύσει το συγκεκριμένο άτομο πουλώντας δήθεν 100% προγνωστικά για αγώνες για στοίχημα κλπ έναντι συνδρομής??Αν γνωρίζει κάποιος θα βοηθούσε αρκετά γιατί συνέχει μου στέλνει κερδισμένα δελτία... Ευχαριστώ ομάδα.. Στο telegram βρίσκεται ο τυπάς... Εγώ σου πουλάω 100% προγνωστικά του Τζόκερ έναντι αμοιβής... Στείλε μήνυμα άμεσα και μην κλωτσάς την τύχη σου... 1 1
Atmampoika Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Είμαι άσχετος και εννοείται πως κάθε άσχετος που δεν ξέρει από τέτοια..να του φανεί κάπως δελεαστική σαν πρόταση γι'αυτό και έκανα την ανάρτηση παιδιά για να έχω μια γνώμη από άτομα που ίσως έχουν ρίξει χρήμα σε αυτόν τον τύπο..η ακόμα γνωρίζουν και κάτι παραπάνω...όπως και ναχει ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση σας..και εύχομαι ακόμα και αν είναι αληθές η το αντίθετο να προβληθούν και άλλες γνώμες σας από εδώ πέρα μέσα... Νασται καλά σας ευχαριστώ όλους σας θερμά... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Atmampoika είπε Είμαι άσχετος και εννοείται πως κάθε άσχετος που δεν ξέρει από τέτοια..να του φανεί κάπως δελεαστική σαν πρόταση γι'αυτό και έκανα την ανάρτηση παιδιά για να έχω μια γνώμη από άτομα που ίσως έχουν ρίξει χρήμα σε αυτόν τον τύπο..η ακόμα γνωρίζουν και κάτι παραπάνω...όπως και ναχει ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση σας..και εύχομαι ακόμα και αν είναι αληθές η το αντίθετο να προβληθούν και άλλες γνώμες σας από εδώ πέρα μέσα... Νασται καλά σας ευχαριστώ όλους σας θερμά... Πονηρέψου λίγο.
dtk-386 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Sorath είπε Βρε φίλε, δεν θέλει και πολύ σκέψη. Αν αυτός ο τύπος, ήξερε τα αποτελέσματα των αγώνων, γιατί απλά δεν βάζει τα λεφτά του εκεί να πλουτίσει και περιμένει εσένα να αγοράσεις τα αποτελέσματα για να βγάλει χρήμα; και οι απατεώνες τι θα γίνουν κλέφτες για να ζήσουν? έχει πολλά κορόιδα εκεί έξω τελικά. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 100% προγνωστικά για 100% μακάκες Που τους ψαρευουν στο telegram και ακομα δεν ειναι και σιγουρος μπορει να κερδιζε ωρε Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από Mhlogiatros
XronisR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Atmampoika είπε Είμαι άσχετος και εννοείται πως κάθε άσχετος που δεν ξέρει από τέτοια..να του φανεί κάπως δελεαστική σαν πρόταση γι'αυτό και έκανα την ανάρτηση παιδιά για να έχω μια γνώμη από άτομα που ίσως έχουν ρίξει χρήμα σε αυτόν τον τύπο..η ακόμα γνωρίζουν και κάτι παραπάνω...όπως και ναχει ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση σας..και εύχομαι ακόμα και αν είναι αληθές η το αντίθετο να προβληθούν και άλλες γνώμες σας από εδώ πέρα μέσα... Νασται καλά σας ευχαριστώ όλους σας θερμά... Σου στέλνω pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις