Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο ότι καταλαβαίνω, δεν σε γνωρίζει προσωπικά, απλά έτυχε να πάρει τον παλιό αριθμό σου και πρέπει να του έχουν τσιτώσει τα νεύρα με απανωτές κλήσεις απο τους συνεργάτες σου, κάτι που συμβαίνει επι μήνες. Οπότε λόγω αγανάκτησης βρίζει και αυτούς και εσένα.

Τι ακριβώς θέλεις να γίνει και ειδικά απο την Cosmote; 🤔

Απλά ενημέρωσε (όπως κι έκανες) για τον νέο αριθμό σου, ώστε να σταματήσουν όλοι να καλούν τον λάθος άνθρωπο...

Επεξ/σία από Sorath
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Για να αλλαξεις αριθμο κατι τρεχει και την νυφη την πλήρωσε ο άσχετος που πηρε τον αριθμο σου 😂

Mπορει να την ειχαν πρηξει οι συνεργατες της. 😋

Περα απο την πλακα, αν δεν γουσταρει ο αλλος να απανταει και να λεει οτι ειναι λαθος και εχει αλλαξει ιδιοκτητη ο αριθμος, ας ξαναλαξει και αυτος αριθμο να ξεμπερδευει. Δικο του προβλημα ειναι πλεον.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, s_sentio said:

O παλιός αριθμός κινητής μου-> cosmote, πλέον δόθηκε από την εταιρία αυτή σε έναν κάτοχο που αν τον καλέσει κάποιος βρίζει τον προηγ. κάτοχο (δλδ εμένα), καθώς και το άτομο που καλεί ψάχνοτας εμένα/ νομίζοντας οτι είμαι εγώ. Με αποτέλεσμα να δέχομαι ανά μήνες κάποια ενημέρωση απο συνεργάτες που δεν διέγραψαν ακόμη τον αριθμό αυτόν, την ανησυχία τους για την σωματική μου ακεραιότητα.

Γιατί σε βρίζει; Σε γνωρίζει προσωπικά;

Μπορείς να στείλεις μαζικό SMS σε όλες σου τις επαφές όπου θα ενημερώνεις για το νέο σου νούμερο. 

Πάντως οι εταιρείες κινητής νομίζω για να δώσουν το νούμερο σε άλλο κάτοχο πρέπει να έχει περάσει ένα εύλογο διάστημα (τύπου 12 μήνες), όπου το νούμερο ήταν ανενεργό. Τόσο καιρό μετά σε ψάχνουν στο παλιό σου νούμερο οι γνωστοί σου;

Δημοσ.

Έλα πες το, άλλαξες νούμερο επειδή είχες χρέη και ο νέος ιδιοκτήτης δεν γίνεται πιστευτός όταν λέει πως δεν είσαι εσύ γιαυτό συνεχίζουν και τον πρήζουν.

Για κάποιον ακατανόητο λόγο σου γεννήθηκε η ιδέα ότι κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα και τον λες ψυχάκια επειδή λογικά και ανθρώπινα θα άρχισε κάποια στιγμή να βρίζει.

Και για κερασάκι τον παίρνεις με απόκρυψη με την οποία αυτός δεν το σηκώνει καθώς αρκετά τον ενοχλούν άκυροι συνεχίζοντας να τον ενοχλείς

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου είχε τύχει και σε μένα κάτι παρόμοιο. Είχα πάρει νέο νούμερο το οποίο παλιά άνηκε σε ιατρό που πλέον έχει πάρει σύνταξη. Πρώην ασθενείς του με έπαιρναν συνεχώς τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού στο ιατρείο του. Μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Ευτυχώς ήταν καινούργιο το νούμερο και δεν το είχα δώσει ακόμη σε κανέναν, οπότε τελικά το πέταξα και πήρα άλλο νούμερο. 

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! 

Γιατί άλλαξα αριθμό; Διότι το συμβόλαιο είχε φτάσει στο αρχικό ποσό επειδή είχε σταματήσει η έκπτωση που είχα και είχα φτάσει να πληρώνω 70€. 

Ποτέ δεν αφήνω χρέη, απεχθάνομαι τις οφειλές.

Όχι, δεν γνωρίζω το νέο ιδιοκτήτη του αριθμού.

Περιμένω ακόμη απάντηση από τη cosmote και το πολύ πολύ θα βάλω τον μπαμπά μου να του μιλήσει λίγα γαλλικά να έρθει να στρώσει! 

Δυστυχώς δεν γνωρίζω γιατί βρίζει, γι'αυτό λέω ότι έχει πρόβλημα. Αποκλείεται οι κλήσεις που δέχεται για εμένα να είναι πολλές. 

Αυτά.

Ευχαριστώ και πάλι! 

Καλή συνέχεια!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, s_sentio είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! 

Γιατί άλλαξα αριθμό; Διότι το συμβόλαιο είχε φτάσει στο αρχικό ποσό επειδή είχε σταματήσει η έκπτωση που είχα και είχα φτάσει να πληρώνω 70€. 

Ποτέ δεν αφήνω χρέη, απεχθάνομαι τις οφειλές.

Όχι, δεν γνωρίζω το νέο ιδιοκτήτη του αριθμού.

Περιμένω ακόμη απάντηση από τη cosmote και το πολύ πολύ θα βάλω τον μπαμπά μου να του μιλήσει λίγα γαλλικά να έρθει να στρώσει! 

Δυστυχώς δεν γνωρίζω γιατί βρίζει, γι'αυτό λέω ότι έχει πρόβλημα. Αποκλείεται οι κλήσεις που δέχεται για εμένα να είναι πολλές. 

Αυτά.

Ευχαριστώ και πάλι! 

Καλή συνέχεια!

Οταν ληγει το συμβόλαιο δεν αλλαζουμε αριθμο, αυτο μας έλειπε,  εγω εχω τον ιδιο αριθμο απο τοτε που ήρθε η κινητή στην Ελλάδα

Δημοσ.

Και για να αλλάξεις συμβόλαιο ή πρόγραμμα πρέπει να αλλάξεις αριθμό?

Επίσης απότι γίνεται αντιληπτό από τα λεγόμενά σου, ο νέος ιδιοκτήτης δεν σε έχει ενοχλήσει ποτέ αλλά για κάποιον λόγο έχεις βρεθεί σε δύσκολη θέση και φοβάσαι μόνο από τα λεγόμενα που σου μετέφεραν κάποιοι γνωστοί σου

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...