Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, souvlakomanis είπε

Με κωδικό BF15  μπαίνει 15% έκτπωση σε όλα. Ακίζει αν θέλει κάποιος να πάρει κάποια εσπρεσιέρα σοβαρή. 

https://www.barista.gr/el 

Εισαι σιγουρος οτι ισχυει σε ολα χωρις καποιον περιορισμο;

image.png.6fe85b91514f42080844f03cf7d23b16.png

Δημοσ.

Από όσο ξέρω το barista και taresso ανήκουν στο ίδιο.. Και έχει βάλει υψηλότερες τιμές καφέ στο barista ώστε με την έκπtωση να είναι σαν να αγοράζεις από taresso με το 10% του newsletter. Κοροϊδία.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, basket23 είπε

πολύ κακό aftersale  το συγκεκριμένο κατάστημα . 

Μα μόνο και μόνο για το aftersale αξίζει να αγοράσεις από το barista.gr. Τι έχεις υπόψην σου και το αναφέρεις;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thodoris5321 είπε

Μα μόνο και μόνο για το aftersale αξίζει να αγοράσεις από το barista.gr. Τι έχεις υπόψην σου και το αναφέρεις;

έχω προσωπική άποψη αλλά και φίλους που είχαν θέματα . 

Δημοσ.

Έχει νόημα να περιμένουμε μέχρι παρασκευή μήπως κάνουν την έκπτωση μεγαλύτερη; Ξέρει κανένας από προηγούμενες χρονιές;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, hellojim είπε

Έχει νόημα να περιμένουμε μέχρι παρασκευή μήπως κάνουν την έκπτωση μεγαλύτερη; Ξέρει κανένας από προηγούμενες χρονιές;

Έχω κάνει αρκετές αγορές από το κατάστημα αυτό τα τελευταία 6 χρόνια. Κάθε χρόνο βγάζει την ίδια προσφορά αυτήν την περίοδο (νομίζω πως το έκανε και τα Χριστούγεννα - δεν είμαι βέβαιος).

Δεν βγάζει καλύτερη προφορά, οπότε αν έχεις στο μυαλό σου κάτι από το συγκεκριμένο κατάστημα, θα έλεγα να μην περιμένεις.

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στο κομμάτι του after sales που έχει αναφέρει συμφορουμίτης παραπάνω. Η δική μου εμπειρία είναι πολύ διαφορετική και έχω αγοράσει 2 μηχανές και έναν μύλο (+ αλλά εργαλεία) σε διαφορετικές περιόδους. Θα ήταν χρήσιμο νομίζω για όλους να δίνουμε συγκεκριμένα παραδείγματα.

Επίσης όντως το Taresso ανήκει στον ίδιο, αλλά αγοράζω από αλλού κόκκους, οπότε δεν έχω άποψη για την τιμή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...